Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Kapıdağ mı? Ayvalık mı? Bilenlerin fikirlerini bekliyorum...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    Alıntı vınvın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben çadırla Altınoluk da kalmıştım. Ama bildiğim kadarı ile Cunda Adasında bir kamp alanı var. Özel çadır yerleri, mutfağı, duşu , çamaşırhanesi olan bir yer. Karavan ve çadır için ideal. Eğer çadır çok sıcak ya da rahatsız gelirse aynı tesisin pansiyon kısmı da mevcut. Yanlış hatırlamıyorsam ismi Ada kamping. Açıkcası Ayvalıkda bildiğim ve tavsiye edebileceğim yer burası. Ama sanırım Sarımsaklı tarafında da bu tarz kamp alanları mevcut.
    Kesinlikle katılıyorum, bizim yazlık akçay altınouk arası mükemmel denzii var güre de camping alanı mevcut, kaz dağları çok çok güzel manzara ve tatlı su bol hem de buz gibi, apartlar dublexler 40-50 ytl günlük, gidiş kesinlikle bandırma üzeri olsun akçaya 3 saat sonra ulaşırsınız, dönüş yolunda da çanakkale tavsiye ederim yokuş yukarı ve virajlı ama çanakkale istanbul arası yol boş ve düz

Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu durumda büyük ihtimalle, bir terslik olmaz ise ayvalık ilk tercih gibi gözüküyor.
    peki ayvalığa gittik diyelim, zaman kaybetmemek bakımından oralarda bildiğiniz deniz kenarı çadır kurmaya ve kalmaya müsait yerlerin isimlerini biliyorsanız söylermisiniz?
    sarımsaklı plajı ve civarı camping alanları var, oradan önce edremit- ayvalık yolu üzeri ören de de camping var orasını da olabilir denizi soğuktur ama kmlerce uzun sahili kum ve çok fazla genç var bu arada bağajı al muhakkak (allah korusun ama bir kaza anında yan devrilirseniz koruma görevi görür arkacın için özellikle) ayrıca üzerine file ile çadırı bağlarsın rüzgar direncine karşı koymacak şekilde bağlarsan rahat edersin iyi yolculuklar kazasız sürüşler
    "İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KID333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    oy werme dolayısıyla bzıde 23 unde gıtmek zorunda kalıcaz sanırım ama canakkale uzerınden gıdıcek warsa aywalıga bırlıkte gıdebılırız umarım baslıgını kullanmıs gıbı olmuorzdur :D

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    ayvalıktaki kamp yeri hakkında netten biraz bilgi buldum.sizlerle paylaşiim dedim.ada kamping sanırım burası, çamlık değil...

Ada Kamping, Ayvalık’a bağlı Cunda adasında yer alıyor. Kampçılar için mutfak, çamaşırhane, sıcak duş, buzdolabı ve piknik alanı var. Dileyen sıcak duş ve tuvaletli odalarda da kalabilir. Karavan ve çadırlar için hazırlanmış gölgeliklerde dinlenip, düzenlenen tekne, gezi veya dalış turlarına katılabilirsiniz. Çadırda konaklamanın kişi başı maliyeti 7 YTL. Çadır ya da aracın büyüklüğüne göre ekstra alan ücreti alınıyor.
    BALIKESİR / Tel: (266) 327 12 11
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    ben hala resim olayını tam öğrenemedim sanırım luxor
    fotoğraflar ayvalığa ait
    http://www.yelkencamp.com/
    buda alternatif bir yer
    erhan var orada slmlarımı iletirseniz ilgilenir

buda genel görünüm

Shot with DigitalCam Pro at 2007-06-28

bu da assosa inmeden önceki yerde
    aristonun ilk felsefe okulunun olduğu yerrr

Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben hala resim olayını tam öğrenemedim sanırım luxor
    fotoğraflar ayvalığa ait
    http://www.yelkencamp.com/
    buda alternatif bir yer
    erhan var orada slmlarımı iletirseniz ilgilenir

buda genel görünüm

bu da assosa inmeden önceki yerde
    aristonun ilk felsefe okulunun olduğu yerrr

bu bahsettiğin yelken kamp "ayvacık-çanakkale" olarak belirtmiş sitesinde.eğer öyleyse bizim işimize yaramaz sanırım, biz ayvalığa gitmeye karar verdik çünkü...

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    hımmm son karar durumunu bilmiyordum
    öleyse işinize yaramaz
    ama ayvalığa kadar gitmişken gündüz bi assosa kaçmanızı tavsiye ederim
    neyse şimdiden ii tatiller öleyse size
    dönüşte fotoları paylaşırsınız artıkkizlerde ah çeker bakarız

b
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alibey adasına motorla geçiş imkanı var sanırım.ama adaya geçersek gündüz "hadi biraz gezelim" tarzı olaylar kısıtlanır mı acaba?malum adada olucaz ve normal anakara gibi gezecek bi dolu yer yoktur adada...
    bir de biz genel olarak güneş+deniz+kum+gezme isteyen ve kafa dinleme ihtiyacında olan bir grubuz.yani öyle disko-bar vs pek istemiyoruz bu gezide.gündüz deniz+balık+gezinti akşam ise mangal+kamp ateşi başında sohbet bana daha yakın geliyor.bu kıstasları göz önüne alırsak ve sarmısaklının okuduğum kadarı ile ayvalıkta gidilecek en güzel yer olduğunu düşünürsek sorum şu olacak sana sevgili ninja kardeş.
    sarmısaklıda yukarıdaki aktiviteleri yapacağımız güzel sakin yerler var mı yoksa sarmısaklı genel olarak kalabalık, bodrumvari bir yer mi?yani biz deniz kıyısında kamp yaparken hemen arkamızdan disko-bar müzikleri mi geliyor?
    bir de çamlık dediğin kamp alanı ücretlimi yoksa ben o civarlarda hoşuma giden bir koy tarzı yere hemen çöreklenip kampımı yapabiliyormuyum?
    cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...
    Sevgili luxor kardeş.Sarımsaklı'yı bodrum la kıyaslayamayız.Bodrum kadar disco ve bar olan bir yer değil.Zaten gecen yıl çıkan bir yasayla mı ne discolar tedbir aldı üstleri fln kapandı.çevreye rahatsızlık vermesin diye. zaten 5 yada 6 tan disco var.Yani sizin kumsalda rahat edebileceğiniz yerler var.Ancak sarımsaklı insan olarak kalabalık olucak bunun çaresi yok.Çamlık ta ise hem ücretli hemde ücretsiz yerler var.Yani çamlık ın daha uygun olduğunu biliyorum.Denize girebileceğniz yerlerde var çamlıkta.Yarın sizin için bu çamlık kamp alanlarını araştırıcam.bu saatlerde cvp yazarım.Peki cundada bulunan köprunun dünyanın ilk boğaz köprüsü olduğunu biliyormusunuz.Yani böyle biliyorum.Cunda da gece gezmek için çok güzel bir gece pazarı var.Oturur bi balık yersiniz.Her türlü denizden çıkan mahsül varBiraz tuzludur ama muhabbetin kralını yaparsınız denız kenarında yemek yerken.Yani çamlık sizin için en uygun yer olucak sanırım.Hem ayvalıka cok yakın hemde sarısakıya.Mutlaka gezme ihtıyacı duycaksınız.işte o zmn sarımsaklı,ayvalık yada cunda ya gıdersınız.Çamlık tam ortada bulunuyor.1.http://www.ayvalik.web.tr/tr/harita 2.http://www.ayvalikholidayhouse.com/harita.html.asp bu verdiğim linklerdende anlayabilirsin anlattıklarımı zaten.Ancak bu aksam ve yarın kamp yerlerını arastırıp sana yazıcam.en geç yarın bu saatlerde yazarım.Buyuk ihtımal yarın sarımsakıya da gitcem en iyi yeri bulmaya calısıcam elimden geldıgınce.Herkeze saygılar

Arkadaslar linkler çalışmıyor sanırımgoogle ayvalık haritası yazın ayvalık sitesınde harıta cıkıyor.

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    geçen yıl ablamlar erdek e gittiler ve begenmediklerini soylemişlerdi... Ayvalık taraflarıda güzel diye duymustum...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    cok sağol crazy ninja, tespitlerini sabırsızlıkla bekliyorum.biz 5i sabah yola çıkıp öğlen gibi ayvalıkta oluruz heralde.geldiğimizde senle de tanışmak isterim.sana özelden ulaşırım.
    tekrar teşekkürler...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler