Kapıdağ mı? Ayvalık mı? Bilenlerin fikirlerini bekliyorum...
Reklamlar
-
28 Haziran 2007, 13:51
vınvın adlı üyeden alıntı
Ben çadırla Altınoluk da kalmıştım. Ama bildiğim kadarı ile Cunda Adasında bir kamp alanı var. Özel çadır yerleri, mutfağı, duşu , çamaşırhanesi olan bir yer. Karavan ve çadır için ideal. Eğer çadır çok sıcak ya da rahatsız gelirse aynı tesisin pansiyon kısmı da mevcut. Yanlış hatırlamıyorsam ismi Ada kamping. Açıkcası Ayvalıkda bildiğim ve tavsiye edebileceğim yer burası. Ama sanırım Sarımsaklı tarafında da bu tarz kamp alanları mevcut.
Kesinlikle katılıyorum, bizim yazlık akçay altınouk arası mükemmel denzii var güre de camping alanı mevcut, kaz dağları çok çok güzel manzara ve tatlı su bol hem de buz gibi, apartlar dublexler 40-50 ytl günlük, gidiş kesinlikle bandırma üzeri olsun akçaya 3 saat sonra ulaşırsınız, dönüş yolunda da çanakkale tavsiye ederim yokuş yukarı ve virajlı ama çanakkale istanbul arası yol boş ve düz
Luxor adlı üyeden alıntı
bu durumda büyük ihtimalle, bir terslik olmaz ise ayvalık ilk tercih gibi gözüküyor.
peki ayvalığa gittik diyelim, zaman kaybetmemek bakımından oralarda bildiğiniz deniz kenarı çadır kurmaya ve kalmaya müsait yerlerin isimlerini biliyorsanız söylermisiniz?
sarımsaklı plajı ve civarı camping alanları var, oradan önce edremit- ayvalık yolu üzeri ören de de camping var orasını da olabilir denizi soğuktur ama kmlerce uzun sahili kum ve çok fazla genç var bu arada bağajı al muhakkak (allah korusun ama bir kaza anında yan devrilirseniz koruma görevi görür arkacın için özellikle) ayrıca üzerine file ile çadırı bağlarsın rüzgar direncine karşı koymacak şekilde bağlarsan rahat edersin iyi yolculuklar kazasız sürüşler
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
Reklamlar
-
28 Haziran 2007, 14:18
oy werme dolayısıyla bzıde 23 unde gıtmek zorunda kalıcaz sanırım ama canakkale uzerınden gıdıcek warsa aywalıga bırlıkte gıdebılırız umarım baslıgını kullanmıs gıbı olmuorzdur :D
-
28 Haziran 2007, 14:46
ayvalıktaki kamp yeri hakkında netten biraz bilgi buldum.sizlerle paylaşiim dedim.ada kamping sanırım burası, çamlık değil...
Ada Kamping, Ayvalık’a bağlı Cunda adasında yer alıyor. Kampçılar için mutfak, çamaşırhane, sıcak duş, buzdolabı ve piknik alanı var. Dileyen sıcak duş ve tuvaletli odalarda da kalabilir. Karavan ve çadırlar için hazırlanmış gölgeliklerde dinlenip, düzenlenen tekne, gezi veya dalış turlarına katılabilirsiniz. Çadırda konaklamanın kişi başı maliyeti 7 YTL. Çadır ya da aracın büyüklüğüne göre ekstra alan ücreti alınıyor.
BALIKESİR / Tel: (266) 327 12 11
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
28 Haziran 2007, 16:42
ben hala resim olayını tam öğrenemedim sanırım luxor
fotoğraflar ayvalığa ait
http://www.yelkencamp.com/
buda alternatif bir yer
erhan var orada slmlarımı iletirseniz ilgilenir
buda genel görünüm
Shot with DigitalCam Pro at 2007-06-28
bu da assosa inmeden önceki yerde
aristonun ilk felsefe okulunun olduğu yerrr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
28 Haziran 2007, 16:49
belifeless adlı üyeden alıntı
ben hala resim olayını tam öğrenemedim sanırım luxor
fotoğraflar ayvalığa ait
http://www.yelkencamp.com/
buda alternatif bir yer
erhan var orada slmlarımı iletirseniz ilgilenir
buda genel görünüm
Shot with
DigitalCam Pro at 2007-06-28
Shot with
bu da assosa inmeden önceki yerde
aristonun ilk felsefe okulunun olduğu yerrr
Shot with
bu bahsettiğin yelken kamp "ayvacık-çanakkale" olarak belirtmiş sitesinde.eğer öyleyse bizim işimize yaramaz sanırım, biz ayvalığa gitmeye karar verdik çünkü...
-
28 Haziran 2007, 20:25
hımmm son karar durumunu bilmiyordum
öleyse işinize yaramaz
ama ayvalığa kadar gitmişken gündüz bi assosa kaçmanızı tavsiye ederim
neyse şimdiden ii tatiller öleyse size
dönüşte fotoları paylaşırsınız artıkkizlerde ah çeker bakarız
b
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
28 Haziran 2007, 21:38
-
29 Haziran 2007, 00:34
geçen yıl ablamlar erdek e gittiler ve begenmediklerini soylemişlerdi... Ayvalık taraflarıda güzel diye duymustum...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
29 Haziran 2007, 13:41
cok sağol crazy ninja, tespitlerini sabırsızlıkla bekliyorum.biz 5i sabah yola çıkıp öğlen gibi ayvalıkta oluruz heralde.geldiğimizde senle de tanışmak isterim.sana özelden ulaşırım.
tekrar teşekkürler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler