Honda innova 125 en sağlam motosiklettir, bunu geçmişindeki cub serileriyle ıspatlamıştır, honda cub serisi halen en sağlam motor ünvanını korumaktadır.
Honda innova 125 en sağlam motosiklettir, bunu geçmişindeki cub serileriyle ıspatlamıştır, honda cub serisi halen en sağlam motor ünvanını korumaktadır.
bence etrafta görüğünüz, günlük kullanımda olan en eski motosiklet en sağlamdır!
112ciyiz
Honda Kinetix motosikleti çalışır vaziyette 5 katlı aparttan attılar halen çalışıyordu.Hafif bir boyası zedelendi. O zaman inanamadım şu an hala inanamıyorum.
hayallerle yaşamak varya bitiriyor beni be... :farao:
honda titan ehliyette direksiyon sınavına girmiştim kaldım tabii bunu öğrendiğimde sinirden ayar oldum dedim yürüyün motor alıcam olmaz öle şey falan dediler enişten ayarlar arkadaşlarından kurye çok iş yerinde onların neyse 2 saat sonra motor ayarladık pat geldi cg125 titan 65binde hala cayır cayır yürüyor ama kilometre göstergesi 65bin küsürde kalmış ondan sonra daha ne kadar gitmiştir bilmem hee birde akü lazımdı motora baya bi sağlammış dedim kim bilir ne vadirelerde atlatmıştır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)