Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cup testi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yuan 110cup
    bu haftasonu yazlık ewe motosikletle gideyim dedim we herzamankı gibi tam gaz yazlık ewe gidilir gidiş 30 km dönüş 30 km dönüşte kendı kendıme yawaş gideyım dedim ama nafile mersine girdiğim zmn motor bağırıyor we çekişi düşmüştü böylelikle neyi anlamış olduk cup motor 60 km mesafede tam gaz kullanılmazmış
    dün akşam ustaya gittiğimde debriyaj balatasını elime tutuşturdu hadi bi bundan cup gel dedi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    jawa white style 350 ve kuba kb100-6 cub
    arkadasım ben mondıal 100 luk cup la gaz kesmeden 90 km yol yaptım hıc bısey olmadı senın sansınaymıs ohemde ıkı kısı yaptım o yolusıcagın altında asfalt bıle erımıs haldeydı
    http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
    kocaeli başiskele :bounce:

Motosikleti
    yuan 110cup
    belkıde önceden bitikti çünkü hep tam gaz kullanıyorum bu yola denk geldi

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    cup tın geldinmi bari debriyaj balatasını

Motosikleti
    jawa white style 350 ve kuba kb100-6 cub
    daha once dıyelımkı 2 yada 3.ç vıtese attıgında hemen hızlanıyormuydu yada bısure sonramı hızlanıyordu benım cup ın debrıyaj balataları nerdeyse bıtecek 2. vıtese attıktan 10 15 sanıye sonra devrını yakalıyor ama yınede yolda bırakmadı ıkı kısı
    http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
    kocaeli başiskele :bounce:

Motosikleti
    yuan 110cup
    ya pazar günü döndükten sonra başladı hmn anladım tabi bağırmasından yok öle 10/15 sn bekleme ama normalde 90 çıktığında öyle çok bağırma fln yoktu ama şimdi bas bas bağırıyodu rahatsız olruum bınemem ben hmnw erdim akşama alacam

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    bendede mondial 100kh var 120 km de dün akşam arkadaşlarla geziyoruz birinde monero 200cc var digerindede bisan 125 cc lik cup var beni geçiyorlar ama ben onları geçemiyorum.motorum daha sıfır alalı 2 hafta oldu motora bir ayar yaptırırsam motor dahada hızlanırmı ?? bide bu debriyaj balatası ne oluyo
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Test nerede hani maximum33 kardeş artık açmışsın başlığı bir test yapıver
    ThE LaSt SaMuRaİ

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    cup motor kullananların ilk 2000 km içinde yaptıklarına bakılırsa ikinci el cup motor hemde çin malı cup motor almak pek akıl karı değil
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Motosikleti
    yuan 110cup
    arkadaşlar normalde motorumda fazlasıyla memnunum bu alet şehir içi için üretilmiş bende biraz hor kullanırım bu yüzden gayet normal şimdiye kdr ne bi arıza nede bi yolda bırakma oldu yani motorumu sewiyorum gerçia rtık yetmıyo ama idare edicez
    test oalyına gelince arkadaş apzar günü test ettik işte daha ne istiyon motoru elımemı alayım
    genç kaptan sana gelince motorun bizmillah daha 120 km de sakın basma rodajını adam gibi yap aletin we bahsettiğin motorların biri 200 cc diğeri 12 seni geçmeleri gayet normal sen 500/750 km arası basma canım kardeşim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)