Twister ile Çanakkale turuna çıkıyorum
-
Selem arkadaşlar Bir haftalık iznimi çanakkale turu ile değerlendirmek istiyorum. 31 Temmuz pazar günü sabah 8-9 gibi İstanbuldan çıkacağım
Tekirdağda mola ve yemekten sonra Şarköy, Gelibolu üzerinden Eceabata geçip oradan vapur ile karşıya geçtikten sonra Ezine ve Ayvacık tan doğru küçükkuyu beldesine gideceğim orada bir haftalık tatilde civardaki köy ve kasabaları da gezeceğim. Dönüşte ise Balıkesir ve Bursa üzerinden Yalova ya ve ordan da istanbula dönerim. İlk kez böyle şehirler arası bir tura çıkacağım için şimdiden heyecanlanmaya başladım desem yalan olmaz. Dijital Fotoraf makinam ile çekeceğim resimleri daha sonra burdan siz değerli motor sevdalılarına sunabilirim. Herkeze saygı ve selamlar Kazasız belasız seyirler diliyorum.
Reklamlar
-
iyi yolculuklar, fotoğraflarını bekliyoruz.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
yolun açık olsun şimdiden
-
Saolun arkadaşlar
Saolun arkadaşlar teşekkürler inşallah ilerki yıllarda topluca bir tur yaparız
-
Yolun açık olsun
Küçükkuyu' dan, Edremit Körfezi ve Midilli Adası çok güzel görünür. Fotoları sabırsızlıkla bekliyorum
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
-
Yolun ve farın hep açık olsun (BP'nin mi birinin sloganı idi galba).. Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.. İyi yolculuklar.. Biz de yarın Kerpe'ye gideceğiz.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Süper Moderatör (BBRR)
çanakkaleden karşıya geçmeden önce bir bakkala uğra ve 2-3 tane ekmek al feryboat ta martılara at bak nasıl üşüşecekler başına ve ne güzel bir manzara olacak yolun açık olsun
-
hayirli yolculuklar olsun.
sarköy de meydandan carsiya tam girerken, sagda bir cesme var.
onun da fotografini cekip siteye eklermisin benim için.
ALLAHa emanet ol dostum...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Fotoları sabırsızlıkla bekliyorum(z).
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
-
30 Temmuz 2005, 21:46
-
30 Temmuz 2005, 22:28
hayırlı yolculuklar,foto makinana bol pil al
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
-
30 Temmuz 2005, 23:12
Yolun açık olsun, bence asıl gelibolu yarımadasını hiç gezmediysen 1 gününü oraya ayır, ATA topraklarında göğsün kabarsın gururdan
Şimdilik SCOOTER ama büyüyünce TRANSALP olacak...
-
30 Temmuz 2005, 23:17
Bizim için de gez hep bol foto çek ki biz de görmüş kadar olalım,iyi eğlenceler
-
31 Temmuz 2005, 02:54
Bol Bol resim Çek sende benim kafadansın aynı motordan alıp bende gezip resim çekme hayalleri kuruyorum.sana hayırlı yolculuklar...
-
07 Ağustos 2005, 02:17
Selam arkadaşlar Ben turu tamamladım ve bu akşam İstanbul a döndüm.
Çok güzel bir tur oldu gerçekten. Tekirdağ üzerinden Malkara ve Keşandan sonra Saroz körfezi manzaralı güzel bir tepede mola verdik. Daha sonra Gelibolu yarımadasındaki bütün Şehitliği gezdim. Kilitbahir kasabasında Surların altında çay içtikten sonra feribotla Çanakkele ye geçtim. Hava karardığı için bir geceyi Çanakkale de geçirdim Ertesigün soluğu Truva harabelerinde aldım. Burada birkaç saat gezdikten sonra sahil boyunca Geyikli, Kestanbol, oduniskelesi, Pınarbaşı, Gülpınar gibi birçok köyleri geçerek Behramkale (Asos) u gezdim.Oradan Küçükkuyu ya geçtim. Burada birhaftalık kaldığım süre boyunca civardaki tarihi ve turistik yerleri de gezdim. Zeus altarı, Adatepe köyü, Altınoluk, Akçay, Tekne ile Cunda ve diğer küçük adalara giden bir tura katıldım. Mıhlı şelalesini ve Başdeğirmen i gezdim. Bu gün de Sabah Küçükkuyu dan ayrıldım ve Edremiti, Balıkesiri ve Manyas Kuş cennetini gezdikten sonra Bandırma dan İstanbul a döndüm. Saat çok olduğu için ve biraz da yol yorgunluğundan dolayı resimleri sizlerle daha sonra paylaşmayı düşünüyorum. Şimdilik herkeze iyi geceler. Hoşçakalın.
-
07 Ağustos 2005, 07:27
-
07 Ağustos 2005, 09:35
hoşgeldin abi ya nerde kaldın anlaşılan gezi güzel geçmiş,fotoları bekliyoz ,motorda performans ne alemdeydi,bide kaç kuruş benzin yaktın
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
-
07 Ağustos 2005, 17:06
-
07 Ağustos 2005, 18:12
Tutkun, kazasız belasız turu tamamladığın için gecmış olsun.
inşallah olurda yolun Tekirdağ üzerinden geçerse haberim olsun.benim evimin önünden gecmışsın insan bi haber verir dimi bak bir daha olmasın küserim sonra.. bir köftemizi yemeden sahilde çayımızı içmeden öle sessiz sedasız geçmek olmaz bu seferlik affettim birdaha olmasın..
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
-
07 Ağustos 2005, 18:17
böyle gezi yazıları okuyunca coşuyorum....
shadow dost istanbuldamısın yoksa tekirdağdamı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler