ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
helal olsun bende vaz geçtim ehliyet almaktan(kimse yanlış anlamasın istesemde vermiyolard
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
insanlar eşittir , bazıları daha eşit..
"Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.
ummet abı hayırlı olsun ehlıyetın haftaya ızmıre gıdecekmıssın balıkesırden gecersın heralde bu sefer beklıyorum ıstersen ozelden tel numaramı vereyım bu sefer barı tanısalım gecenkınde haberımız yoktu
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Hayırlı olsun Ümmet abi artık yüce gezilere...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
mesajlarınızı hiç sıkılmadan tek tek okudum kiminiz bazı şeyleri bilmeden önyargılı davranıp uslubunu bozmuş ve hiç şık olmamış başka türlüde yazabilinirdi.bazılarınız hoşgörmüş ve ona göre yazmış.ama unuttuğunuz bir nokta var.ben bu başlığı sizleri davet etmek için açmıştım. amaç bu değildi.bu yazdıklarınızın yeri öteki başlıktı yani.(gelişime sonsuz teşekkürler)burası olmalıydı .ben kızmadım sadece yanlış başlık olduğu için biraz yadırgadım.gelelim asıl meseleye,yani neden ehliyetsiz motor kullandığıma
1.ehliyetsiz motor kullanarak suç işledim
2.ilkokul mezunu olduğum için yılbaşından önce ehliyet alamadım
3.ilkokul mezunlarına hak açılır açılmaz hemen başvurdum
4.ancak 4 ay sonra ehliyetimi alabildim.4.hakkımda
budurumda motor kullanma sebebine gelince,motoru çok seviyorum cezamı 2 kere ödedim,ve kuralara aynen uydum,ben ehliyetsiz motor kullandığım için bana ancak yasalar ceza verebilir,pc başında ahkam kesenler değil,ben yasalara karşı bedelini ödedim benim gibi yapan olursa oda bedelini öder hiç şüphesi olmasın.son olarak benim genç motorcu kardeşlerime tavsiyem lütfen ehliyetsiz ve korumasız motora binmesinler benim yaptığım yanlış ve hatalara düşmesinler.inanın ehliyetli motor kullanmak çok ama çok farklı oluyor.gerisi sizlere kalmış taktir sizlerin hepinize saygılar.
www.perkitan.com
ummet abim hayirli olsun da...herhalde gunun bombasi bu olsa gerek yani..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Hayırlı olsun ümmet abi kim ne derse desin aldırma sakın seni tanıyan tanır zaten maddeler halindede açıklamışsın sebebini bilinçli bir kullanıcı olduğunu herkez biliyor.
bende gelmeye çalışcam.
www.perkitan.com
Abi hayırlı olsun, bu arada ehliyetsiz Türkiye turunu tamamlayabildiğin içinde tekrar tebrik ederim...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Ümmet abi iyi bir insan olabilir.. ama ehliyetsiz trafiğe çıkması hiç doğru değil, yasal olup olmamasını zaten geçtim bunun tartışılacak bir yanı yok ama ümmet abi'nin birçok motorcuya örnek olduğu da hatırlanırsa bu davranışın hiç doğru olmadığını tekrar söylüyorum.
Ümmet abi kaç kere Türkiye'yi dolaştı, 3-4? kaç kilometre yol yaptı, 100 bin? Bunca kilometre yolu ehliyetsiz yapması gerçekten üzücü. Ayrı bir trajediyse Türk polisinin bunu görmemesi ve görmezden gelmesi...
Hepiniz biliyorsunuz artık internette de yazılanlardan yazanlar hukuki olarak mesul. Geçenlerde bir valinin kasksız fotoğrafları yayımlanmıştı hatta biz burda da konuştuk tartıştık, şuan anasayfada valiye bu davranışı için sonradan ceza kesildiği yazıyor.. ümmet abinin de yaptığı gezilerin fotoğrafları ortada, ehliyet aldığı tarih de... birisi çıkıp ümmet abiyi şikayet ederse ne olur, nasıl bir ceza alır bilemiyorum, düşünmek de istemiyorum
türkiye'yi 3 kez dolaşıp sadece 2 kere mi polis çevirmesine girmiş...? ben polisin bu durumu görmemezlikten gelmesinden bahsediyorum...
Tamam parası yok alamamış.. peki 2 kere yediği cezayı nasıl ödemiş? motorunu bağlamamışlar mı? ehliyetsizlikten yenilen 2 ceza parasıyla ehliyet alınamaz mı?
E burası Türkiye diyelim olur böyle şeyler
ilnapoli
başlıkları okuma içeriğinede bak..o ceza kesilen vali yunan valisi türkiyedede vali kullandı kasksız ona ceza falan yok..
bide şaşıyorum Ümmet abiyi bu günekadar takdir ediyodunuzda bir anda takdirinize mazhar olamadımı ..hepimiz veya çoğunluğumuz ehliyeti almadan önce motorla dolaşmadıkmı.. şehir içinde 1000 km gitmekle şehirlerarasında 100000 km gitmek çokmu farklı ikiside kural ihlali değilmi..Bende ehliyetimi almadan yıllarca ehliyetsiz bindim motora ..geçen sene istanbul emniyet müdürünün korumaları bizim motorculara çarpmıştı daha doğrusu savaşın motoruna bunun üstüne bi uygulama yapmışlardı 7 arkadaşın motoru bağlanmıştı ehliyetsizlikten .. siz gezilere gittiğiniz beraber yol yaptığınız herkeste ehliyet varmı zannediyosunuz ..güldürmeyin beni
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
öyleymiş gerçektende pardon..
biz de ümmet abiyi çok seviyoruz ve taktir ediyoruz... gezilerini beğendiğimiz, takip ettiğimiz ve bunun yanında taktir ettiğimiz gibi her yaptığını da taktir etmek zorunda değiliz tabi ki. Ehliyetsiz bunca süre motosikelt kullanması bence hiç taktir edilecek bir davranış da değil. En azından bundan sonra ehliyetli olarak gezilerine devam edecek olması güzel.. ne diyelim...
Ehliyetsiz motora binmek yasalara aykırıdır ..aynen ümmet abinin dediği gibi ..biz herkes mutlaka ehliyetini alsın ve korumalarını kullansın diyoruz.. aksini tavsiye etmiyoruz..bu iki kavram karıştırılmasın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)