Anket: ALKOLLÜ MOTOSİKLET KULLANIRMISINIZ ?
- Katılımcı sayısı
- 184. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Içkide Içerim , Motosiklette Sürerim ! !
Reklamlar
-
13 Haziran 2007, 10:23
Reklamlar
-
13 Haziran 2007, 10:31
Sürenlerde şimdi geçip ben sürüyorum demez ki
Hayatımda alkol hiç almadığım için benim için sorun yok..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
13 Haziran 2007, 10:46
Motorla olduğum zaman bi küçük bira bile içmem. Arkadaşlardan çok fırça yediğim oldu zaten bu yüzden. İçeceğimiz biliyosunda niye motorla geliyosun diye. Artık, içkili bi yere gidilirken 40 defa uyarıyolar beni motorla gelme diye.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
-
13 Haziran 2007, 10:51
motosikletle oldugumda kesinlikle hayir! arabayla 1-2 ufak bira olabilir.
-
13 Haziran 2007, 10:53
-
13 Haziran 2007, 10:56
icki kesinlikle...1~2 bira dahi icmem..icendende nefret ederim...hatta gordugum yerde ilk polisede sikayet ederim..baska birinin canini yakmasin diye..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
13 Haziran 2007, 10:59
evet bazen alkollü de bindiğim oluyor ama bu konuyu açmakta fayda var. 4-5 saatlik bir sürede 1 tane bira içip geri kalan zamanda çay kahve içerek sonra da motoruma binerek gittiğim günler oldu
-
13 Haziran 2007, 11:01
everalone adlı üyeden alıntı
walla içersem 1 veya 2 bira içerim (70 lik
)
o da bana dokunmuyor o yüzden 1 veya 2 birayı alkolden saymıyorum
herkese aynı etkiyi vermez (çok karşı çıkan olacaktır)
valla ne yalan diim bende senin gibiyim
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
13 Haziran 2007, 11:02
everalone'a katılıyorum bu konuda.Çok kullanmışımdır alkollü.Tabii ki çok fazla alkol üzücü olur sonuçları itibari ile ama insan sınırlarını bilecek önce alkollü kullanırım diyorsa.
Çeşitli bitkilerin dumanını teneffüs edip veya bi mantar yada kaktüs yemeği yedikten sonra kullanan var mı?denemenizi şiddetle tavsiye ederim, bi de orman yoluna girerseniz o halde gece yarısı ''Yaşayan Ölülerin Gecesi'nde'' oynarken bulabilirsiniz kendinizi, zombilerden kaçarken
Yavaşlasan, yaw fazla mı yavaşladım şimdi arkadan bişey çekip almasın diyor insan; biraz hızlansan gözünde kaza sahneleri ve düşünce saldıracak zombiler canlanıyor...iki arada bi derede yani, acayip paranoyak bi durum.
-
13 Haziran 2007, 11:03
benden de o kadar.
bugüne kadar en az 15-20 sürücüyü araç kullanırken alkol tükettiği için ilk gördüğüm polis'e plakasını ihbar ettim! hatta bazılarını birkaç yüz metre ileride durdurdular da.
toplum bilinci olan herkese de tavsiye ediyorum bu davranışı.
kendini bilmezler yüzünden kimsenin ocağı yanmamalı
Özer
gazman adlı üyeden alıntı
icki kesinlikle...1~2 bira dahi icmem..icendende nefret ederim...hatta gordugum yerde ilk polisede sikayet ederim..baska birinin canini yakmasin diye..
-
13 Haziran 2007, 11:07
taner_k milleti kalbinden vurmuşsun kardeşim...çok hassas bi konu,alkollü binilmemesinde kesinlikle fayda görüyorum.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
13 Haziran 2007, 11:10
İçki içilerek motor kullanılmaz !!!
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
13 Haziran 2007, 11:23
alkollu araç veya motor kullanmak son derece çirkin bir davranış bunda herkesin hemfikir olduğu kanısındayım asla böyle birşey yapmadım içen şahıslarıda pek sevmem trafikte rastlarsam alkollu birisini poliste alır soluğu kesinlikle kimsenin hayatıyla oynama tehlikeye atma hakkı kimseye verilmemiştir. kendine saygı duymayabilirsin ama çevrene duymak zorundasın...
-
13 Haziran 2007, 11:33
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ickili motor kolanmak araba kulanmaya benzemez belki arabada sag cıkabilirsiniz ama motorda jiletle kazırlar yerden ben bazen arkadaşlarla yemege gidersem (arabayla) 1 kadeh rakı viski ictigim olmustur ama motorla asla cünkü iki teker hata afetmez az arkadaşımı kaybetmedi kazalarda ve bunların hic biri alkolu degildi...
-
13 Haziran 2007, 11:36
Herşeyin bir ölçüsü vardır, siyah ve beyaz arasında ince gri bir çizgi vardır.
-
13 Haziran 2007, 11:40
kendini bildikten sonra zararı yok bence..
kimisi vardır bi bira ile önünü göremez kimisi vardır bi bira ile daha atik ve çevik olur..
önemli olan insanın kendini bilmesi alkollü olsun yada olmasın gerekli önlemleri almalı ve ona göre kullanacağı vasıtaya binmesi..
;)
viva de la penguena !
-
13 Haziran 2007, 11:42
şimdi böyle bi başlığa içki içipde motora binen arkadaşların %90'ı cevap vermez...çünkü tepki alıcağını ve fişleniceğini bilir...içkinin insandan insana etkisi değişir...kimisi yarım kutu birayla şarhoş olurken kimisi küçük rakıyı bitirir yinede kendindedir...yinede refleksleri zayıflattığından kesinlikle içilmememesi taraftarıyım...ama bir kutu birayı kutu kola niyetine içip vücut kimyasında hiçbir değişiklik olmayan arkadaşlarda kendinden çokda eminse çok nadir olmak koşuluyla içebilirler tabi orasıda ayrı konu...(bu son cümleye yarım kutuda şarhoş olan arkadaşlar tepki vereceklerdir eminim)
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
13 Haziran 2007, 11:50
-
13 Haziran 2007, 11:50
ben içkiyide sigarayıda hiç sevmem...
bizim aşagıda bır abı var 10 bıra ıcıp veya bırayla rakıyı karıstırıp motora bındıgını herzaman gorurum..
-
13 Haziran 2007, 11:51
alkol alışkanlığım yok lakin olsa bile içmem kesinlikle. içer binersin kendini şişe dibinde bulursun mazallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)