Motosiklet Kıyafetleri Hakkında Her Şey
Reklamlar
-
Arkadaslar bende 4 yıldır motor tepesindeyim ekonomik nedenlerden motor hacminde bir buyume yok simdilik gecen ay aldıgım YBR 125 le idare ediyom kerata cok az yakıyor yada kokluyor.Ama bir turlu su dizlik agız ve yuz icin ruzgar koruması zamazingolar ve ucuz yollu sekilli kask felan bulamıyorum Ankarada ogrenciyim Ankarada bunları temin edebilecegim bir yer veyahut yurdun herhangi bir yerinden siparis edebilecegim ve fiyatlarını ogrenebilecegim web adresleri varsa iletiverin cok sevinirim
Bigun bende cıkacam 110 kmh tin ustune o gun de gelcek be yaw
Reklamlar
-
arkadaslar halen ses seda yok walla bi yardım..
eyvah hayatım tehlikede...
Fz6 Fazer\'05
-
ben çok biliyorum adres ama onlarda racing edavatı var sana yararsa markasına göre bile yazarım ?
doğduğum gün, Şeytana uyduğum gündür...!
-
3rdwatch saolsaın bi zahmet bana Ankaradaki yerleri birde siparis edebilecegim yerlerin fiyatlarını nasıl ogrenecegimi yazarsan sevinirim
Fz6 Fazer\'05
-
www.daytonomotor.com......adresinden bilgi alabilirsin ankarada şubeleri varmış.....
-
alpinestar ürünlerini türkiyede ist. da kızıltoprak da bulabilirsin bana sorarsan alma !!! gerçekten çok pahalı amerikada 170 satıldığını gördüğüm en kral racing çizmesini adamlar 350 euro dedi en kral alpinestar eldivenleri amerikada 60-70 dolar dandik bir marka ismini bilmiyorum adam 60 euro dedi internetten yapacaksan adreslerini tekrar bulup veriyim ama gitmeden bir şey yapamazsın. bir çok ürün var özellikle kızıltoprağa git abi 10 tane motor mağazası yan yana
motosa demaks honda aprilia vs vs hepsi yani... her şeyiii bulursun... istediğin bir marka varmı ? bu arada ankaradan hiç bilmiyorum abi öyle adres...
-
bu arada yukarıdaki adresin doğrusu şu www.daytonamotor.com
-
Arkadaslar herkeze tesekkurler
Fz6 Fazer\'05
-
-
Bende çok uzun yıllardır vücüt geliştirme yapıyorum , inanın bende aynı dertten mağdurum , sanki Afrika'da yaşıyoruz , herkes daracık kıyafetler getirmiş , gögüs bölümü bir türlü olmuyor , en sonunda özel siparişle getirttim ama bende 1 ay kadar bekledim , Kadıköy E5 çıkışındaki motorculardan Mototaş'da büyük bedenler zaman zaman oluyor ayrıca sipariş usulü de getirtebiliyorsunuz .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
-
Teşekkür ederim Güçlü
Bizim kalıplarımız büyüktür diye içeri buyur edildiğim yerlerin tamamından elim boş çıktım.Satıcı ürünlerinin Hollanda dan geldiğini üzerine basa basa söylemesine rağmen Hollandalıların iriliği hakkındaki fikirlerim bile değişti Dediğiniz yere de bir bakayım araştırmalarım avrupa yakası ile sınırlı tutulmuştu umarım anadolu yakası bir fark yaratır.Tekrar teşekkür ederim ilginize...
-
rica ederim , ben teşekkür ederim , özel bir yer bulursanız lütfen yazın , bende öğrenmiş olurum
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
-
kıyafet
ben yıllarca motorsiklet sahibi olmak isteyen ve sonunda iyi kötü bir makinesi olmuş biriyim.o yüzde motorumu yaz kış kullanmak istiyorum.bilgisi olan arkadaşlardan kışlık kıyafetler hakkında bilgi istiyorum.
-
kışın binmek istiyorsan su geçirmez mont ve pantolon alman gerekir. gore-tex özelliği olmalı. kışın soğuktan korunmak için termal iç kıyafetleri kullanabilirsin. eldiven,maske çizme de takmalısın. biraz zor bi iş anlayacağın. sitede bu konu ile ilgili yazılmış birçok başlık var, onları da incelemeni öneririm.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
21 Temmuz 2006, 13:23
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yardım lütfen! roma'da motosiklet aksesuarı-kıyafet mağazaları?
selam arkadaşlar roma'da motosiklet aksesuarı ve kıyafeti alınabilecek mağaza bilen var mı? varsa internet adreslerini verebilecek olan var mı?? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
yok mu yaw romalı bi mt üyesi
hala bi cevap yok
-
21 Temmuz 2006, 17:17
roma dedigin nere abicim ama ben italyan bir firmada calısıyorum istersen sordurayım bizimkilere bizim şirket Milano da acilse yani.
-
21 Temmuz 2006, 17:20
ninya adlı üyeden alıntı
roma dedigin nere abicim
ama ben italyan bir firmada calısıyorum istersen sordurayım bizimkilere bizim şirket Milano da acilse yani.
Bence de bildiğimiz ROMA'dan bahsediyor
İTALYA MT nerde !!!
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
-
21 Temmuz 2006, 17:23
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
21 Temmuz 2006, 17:27
yav orası yanmamışmıydı tükkan falan kalmamıştır orda sen milanodan bakın
mail yolladım bizim şirkete şimdi bakalım cevap gelirse söylerim sana hemen
-
21 Temmuz 2006, 17:28
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
batan geminin yok yanan geminin yani romanın malları belki daha ucuz olur diye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)