bir görülmezlik hikayesi(ucuz atlatılmış bir kaza)
Reklamlar
-
12 Haziran 2007, 18:44
bu olay bir arkadaşımın başından geçti.yaşadığı kazanın pek çok faktörü olabilir ama iki şey var ki insan ancak bu kadar olur diyor.
ankara yıba çarışısının önü.sanayiden gelen yolun ulus trafiğine dik kestiği ışıklar.arkadaş lamba kendine yeşil yanınca sola yolun karşı şeridine dönüyor.sakince giderken dikiz aynasında bir anda kırmızıda durmayan tam gaz bir minibüs ilişiyor.adamda hiç fırsat vermeğe niyet yok.arkadaş az gaz verip arkadan vurmasın diyince bir anda bir araç boyu mesafeden önüne park halindeki bir otomobil fırlıyor.tabi arkadaş arkadan vurunca haksız düşeceğini bildiğinden frenlere asılıyor(öne biraz fazla tabii.)motoru kaydırıp yan yatıyor.
allahtan kırık ezik felan yok.sadece dizde dizlik olmadığından biraz çizikle ve bir dirsekte çok hafif çizikle ucuz atlattı.
yerden kalkması fazla sürmüyor.doğrulduğunda ortada ne minibüs var nede önüne kıran otomobil.
gelde şimdi bu şehirde bu öküzlerle beraber yaşa.....................
Reklamlar
-
12 Haziran 2007, 19:29
gelde yaşa .....
kardeş istanbulda aynı be
hiç farkı yok vala
-
12 Haziran 2007, 19:35
Yaw geçmiş olsun bendede öle bişi oldu babamla ikimiz azdaha gidiyoduk adamlar hiç kimseyi düşünmüyolar kendilerinden başka(tabi ki bazı sürücüler)
-
12 Haziran 2007, 19:42
Ankarda çok öküz var be nasıl yapcaz istanbulda yine her yerde motor var insanlar birinde olmasa birinde dikkat ediyor gibi davranır en azından ama ankara öle değil
rodaj safhasındayım 50 60 geçmemem lazım 3 şeritli yolda arkamda kamyon en sağdan gidiyorum herif paso kornaya basıyor acemidirde yavaş gidiyordur yada makinada bi sorun var falan diye bile düşünmüyo mecburen gazladım koptum öküzden
2senede bir ehliyet sınavı tekrar olacak diye bişey vardı keşke başlasa belki biraz uyanır millet
-
12 Haziran 2007, 20:00
hımm tüylerim ürperdi yaw
bu ne yaw allah herkesi kazadan belada korusun yaw uffff
-
12 Haziran 2007, 20:56
-
12 Haziran 2007, 21:22
ben ne yazıkki atlatamadım bu gün yolumda normal süratte giderken önüme pat diye çıkan salak bir bayana sürücücüye çarptım 100 de 100 haklıyken haksız oldum ehliyetim olmadığı için umarım bir gün biz motorcularada gereken saygıyı gösterirler.motorda 1 milyalık hasar var yani gitti benim al aslanım...
-
12 Haziran 2007, 21:52
Allah herkez i kazadan,beladan,cezadan korusun.
-
12 Haziran 2007, 21:56
geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmış.
-
12 Haziran 2007, 22:02
geçmiş olsun dikkatli olun arkadaşlar
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
12 Haziran 2007, 23:28
Ucuz kurtulmuşş...Geçmiş olsun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
12 Haziran 2007, 23:38
Mersin İl Temsilcisi
abi yaa, öküze değil, öküze ehliyet verene kızacan...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
12 Haziran 2007, 23:45
Forumdan Uzaklaştırıldı
çok geçmiş olsun , uzanların boğası gibi kesip kavurma yapmak lazım da olmuyor işte
-
12 Haziran 2007, 23:47
R3N adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun , uzanların boğası gibi kesip kavurma yapmak lazım da olmuyor işte
Sert olur kavurması yenmez de....Pastırma yapıcan...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
12 Haziran 2007, 23:50
lütfen öküz demeyin bunlar henüz evrimini tamamlamamış yaratıklar görüntü insan ama beyin evrimi tamamlanmamış
-
13 Haziran 2007, 12:02
Geçmiş olsun
-
13 Haziran 2007, 16:03
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
13 Haziran 2007, 18:15
gecmıs olsun olay büyümeden bitmiş işte polis gelse başın ağrıyacak hesap verecen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)