Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Kle500 Transalp karar veremiyorum :-(

REKLAM ALANI

Arkadaslar Merhaba

Yaslasik 2 ay dir kafam patlayacak gibi. kle 500 butceme daha yatkin diye merak saldim ama tam bu sirada etrafimdakiler honda kawasaki kiyaslamalarina girip beni kararsiz biraktilar. Kawasaki hakkinda pek iyi seyler soylenmiyor buldugum makine 2004 model 10000 de 8 milyara bir cihaz karsinda baktigim bugun gordugum ve temiz oldugunu gordugum 96 model 50000 de 7.5 milyara bir honda ta var sizin fikir yardimlarinizi bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    caya104 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Honda Today-99 Honda Transalp vardı
    (http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4062967) birde bu motora bak istersen Honda Transalpi tavsiye ederim
    " Hayat üçbuçukla dört arasındadır.

Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    hangisi enjeksiyonluysa onu al derim.Az benzin yakması çok önemli
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    İkiside karbüratörlü ve aşağı yukarı aynı yakar.TA %10 daha fazla olabilir.

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Sus Tubiş

TransAlp
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    ben de TA almak istiyordum sonunda DL de karar kıldım.100 km de 4 lt yakıyor çok memnunum.Naçizane öneri
    Motosiklet aşkına

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Aman insanın kafası patlasın ama böyle dertten patlasın.Yazı tura at.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bilen varsa söylesin
    KLE 500 tavsiye ederim.Daha serii, daha hızlı, daha estetik, az da olsa daha az yakıyor ve ikisini de kullanan birine sorarsan arazide de daha iyi olduğunu söylerler.KLE 500 kesinlikle değeri az bilinen bir motor bence.Kawasaki bu motorda kullandığı motoru(engine) GPZ 500, EN 500'de de kullandı ve bence bu teknoloji kendini en iyi KLE 500'de ifade etti, en iyi KLE 500 ile özdeşleşti.Kawasaki'de servis sorunu, parça sorunu mutlaka daha fazla Honda'ya göre ama yeni veya iyi kullanılmış, bakımlı bir KLE zor sorun çıkarır.

kocaman tskler

Bu kadar zamanda cevap yazmaniza cok sevindim

Ya az yakip cok yakmasi o kadar onemli degil... Sonra keske demek beni olduruyor tek sorunum bu z-moto hakkinda pek iyi seyler duymadim yoksa kawasaki nin test sonuclarina kullananlari okudum, ama hep konunun ucunu acik birakiyorlar sanki ve o acik yerde ta ya gidiyor. pisman olurmuyum acaba kle den. bu aradaki yas varki

Ya evlenecek olsam bu kadar dusunmem

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TA almayın da ne alırsanız alın tarzı bir fikre kapıldım, nedendir bilinmez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bilen varsa söylesin
    Alıntı pazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunu kime ve niye yazdın anlamadım ben Kim demiş ki Transalp alma da ne alırsan al diye?KLE 500 ''ne alırsan al'' kısmında tırnak içini dolduracak bi motor diye düşünüyorsan sana katılmıyorum.Burda KLE ile Transalp karşılaştırması yapılmasını istiyorsan hangisinin neyi üstün diye sor istersen sen de soran arkadaş Bence KLE 500 dedim.Ama zevk meselesi bi yerde de.Başkası Transalp derse onu da anlarım çünkü Transalp de kötü bir motor değil.Ama bence KLE 500 gerekçeleriyle açıkladığım gibi daha iyisi.

Motosikleti
    Alıntı caya104 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4062967) birde bu motora bak istersen Honda Transalpi tavsiye ederim
    Bu motor hakkında fikrini öğrenebilirmiyim

Neden falcon için öyle düşünmedin

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Falcon uma da TA ma da laf edeni fena yaparım, bilesiniz

Ta da Kle de cok hos

Kle yi ilk gordugum zaman cok hosuma gitti hala da gidiyor. Keza ta da. demin ilandaki motora baktim cok temiz gorunumlu ve guzel bir makine. Burda benim gonlum Kle den yana. Kullanim amacimi yazmadim buyuk bir kismi sehir ici ve ustalastigimda uzun yok ama suan sehir icinde kullanacam.

Galiba bu hafta ici 2004 model bir kle em olacak dusunuyorumda parca ne kadar sıkınti olabilrki allah kaza bela vermedigi surece.
    Hata Yapan Ölür.. Ölüler konuşmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bilen varsa söylesin
    Alıntı RuhaniLider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dusunuyorumda parca ne kadar sıkınti olabilrki allah kaza bela vermedigi surece.
    Haklısın.Ayrıca şu var ki 90 model KLE 500 yada 90 model Transalp alsan aynı sorunları, güçlükleri yaşarsın.Çünkü Transalp 93'den sonra teknoloji olarak epey değişti bildiğim kadarıyla.Yağlama sistemi falan.Özellikle eski motorlarda parça da sorun yaşatmayan tek marka Yamaha'dır.Bu arada şu da var diyorlar ki Kawasaki parçayı geç getiriyor, parçası bulunmuyor falan.Ben de diyorum ki parçayı geç getiriyor ama getiriyor ve bi şekilde bulmak istersen mutlaka bulursun istediğin motora istediğin parçayı.Olmadı uydurursun bişeyler, bazı durumlarda.Anlamıyorum ki sanki Honda, Yamaha parçaları bedava veriyoryada bakkaldan bisküvi alır gibi parça alıyosun sanki Honda, Yamaha'dan.Firmaların Japonya'dan sipariş verme dönemleri vardır.Bazen parçan 1 haftada gelir, bazen 2 ayda.Bu işler bütün markalar için geçerlidir.Bu aletler Türkiye'de yapılmıyor ki.

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Bahsettiğin makinalar arasında 8 yıl fark var,dile kolay.Ne kadar sağlam ve güvenilir diye bahsedilse de TA'dan, metal yorgunluğu diye birşey var.Hiç 40.000 km fazla yapmış motor aynı olur mu diğeriyle? Her ikiside başarılı markalar ve aralarında büyük kalite farkları yok.Olsa bile o 8 senede ve 40.000 km'de hayda hayda kapanmıştır.Genç olan motoru tercih et bence,için rahat etsin.Sonra TA'yı ilerde nasıl satacağını düşünmek zorunda kalırsın.
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı emredvm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunu kime ve niye yazdın anlamadım ben Kim demiş ki Transalp alma da ne alırsan al diye?KLE 500 ''ne alırsan al'' kısmında tırnak içini dolduracak bi motor diye düşünüyorsan sana katılmıyorum.Burda KLE ile Transalp karşılaştırması yapılmasını istiyorsan hangisinin neyi üstün diye sor istersen sen de soran arkadaş Bence KLE 500 dedim.Ama zevk meselesi bi yerde de.Başkası Transalp derse onu da anlarım çünkü Transalp de kötü bir motor değil.Ama bence KLE 500 gerekçeleriyle açıkladığım gibi daha iyisi.
    Herhangi bir kişiyi direk olarak etkilemekten ziyade genel bir yazıydı.Sınıfının en fazla yakıt tüketeni, en hantalı, sürüş dinamiği açısından en berbat olanı, teknoloji fakiri, hilkat garibesi bir motor oldugundan boyle yazmıştım.

Alıntı caya104 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motor hakkında fikrini öğrenebilirmiyim

Neden falcon için öyle düşünmedin
    İkisi çok farklı motorlar.Vakit bulursam bir ara karşılaştırmalı testini yayınlarım.

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Falcon uma da TA ma da laf edeni fena yaparım, bilesiniz
    Tugba,Falcon'a laf edeni yak ama TA cidden çok dandik bir motor.Tugba, bu arada Cemil ile birlikte gelecek hafta Olimpos'a gidecegiz.Yakıt tüketimi ile ilgili verdigin soruya en dogru cevabı gezi sonrası verebilecegimi sanıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bilen varsa söylesin
    Yok ya o kadar değil ben tersten anlamışım, Transalp savunduğunu zannetmişim.Ama o kadar yerden yere vurulacak motor da değil Transalp.Sınıfı kesin olarak belli olmasa da mesela BMW F650 ile karşılaştırmak gerekirse bence daha iyidir Transalp.KLR, XT, TT, KLX, DR ile karşılaştırılmaz tabi.Ama Transalp'i enduro değil de touring olarak değerlendirirsek ve fazla süratli olmayan rakipleriyle karşılaştırırsak hiç fena motor değil.Ama karışık bu işler ya sonuç olarak bence KLE 500 daha iyi.İkisinin de sıfırını yada aynı modelini getirsinler ben yine KLE 500 alırım.Mesele yeni eski meselesi değil bence.Hele ki KLE dediğiniz gibi 8 yaş genç ise düşünmem zaten Transalp falan

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Tugba,Falcon'a laf edeni yak ama TA cidden çok dandik bir motor.Tugba, bu arada Cemil ile birlikte gelecek hafta Olimpos'a gidecegiz.Yakıt tüketimi ile ilgili verdigin soruya en dogru cevabı gezi sonrası verebilecegimi sanıyorum.
    Dandik TA Aynı motordan mı bahsediyoruz Dandik

Olymposa 19 Mayıs da gittik arkadaşlarla, iyi iyi gidin, bizi çağırmak yok hiç

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Kesinlikle KLE 500 hic düşünmem bile. 50 bin km lik bi motor ile 10 bin km lik bi motoru nasıl kıyaslarsın

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)