Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kle500 Transalp karar veremiyorum :-(

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Dipnot: Topiği açan arkadaş Kle 500 aldı
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    harved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Alıntı emredvm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok ya o kadar değil ben tersten anlamışım, Transalp savunduğunu zannetmişim.Ama o kadar yerden yere vurulacak motor da değil Transalp.Sınıfı kesin olarak belli olmasa da mesela BMW F650 ile karşılaştırmak gerekirse bence daha iyidir Transalp.KLR, XT, TT, KLX, DR ile karşılaştırılmaz tabi.Ama Transalp'i enduro değil de touring olarak değerlendirirsek ve fazla süratli olmayan rakipleriyle karşılaştırırsak hiç fena motor değil.Ama karışık bu işler ya sonuç olarak bence KLE 500 daha iyi.İkisinin de sıfırını yada aynı modelini getirsinler ben yine KLE 500 alırım.Mesele yeni eski meselesi değil bence.Hele ki KLE dediğiniz gibi 8 yaş genç ise düşünmem zaten Transalp falan
    Transalp endurodur diğer saydıklarınız kros veya kros a yakın motosikletlerdir önce bunu netleştirelim,

Transalp in 180-190 km aralığında top speed i vardır hangi hızlı motosiklet ve marka ile karşılaştıracağız SS ler ilemi ?

Transalp i f650 dakar ile arazi performansı bakımından hiç karşılaştırmayın TA sınıfta kalır

Her markanın modelin kendine has özellikleri artı ve eksileri vardır,kişiye zevke ve kullanım alanına göre değişir

Olay sudur herkezin gönlünde bir aslan yatar,parayı denkleştirir gider alırsın,almadan önce 2 el ne gider ne elimde kalır bakarsın,yedek parça servis olaylarına bakarsın hondanın heryerde servisi varda ne oluyor olmadık bir parça lazım olur serviste olmaz aylarca bekler kahrolursun

Kısacası benimde nacizane fikrim KLE 500 ün modeli yüksek motosiklette temiz ise bir bilen ile bakıp kontrol edilip alınabilir..
    LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı Kaiser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürederim

Bu gidişle birtanede ben alacağım

Şimdiki "0" fiyatı 7.000 € yani 12.000 ytl gibi Acaba diyorum fuardaki fiyatı kampanyalı olurmu ? beklesemmi

Yoksa Temiz bir ikinci el bulup ölü sezon da iyi bir pazarlıkla alayımmı ?

Kle 500 bence gayet iyi yüksek model düşük fiyat ve bana sorarsanız performans olarak tatminkar olacak 45 bg güç neredeyse ta ve f650 ile aynı ve vergisi f650 - pegaso - xt 660 tan oldukca düşük

kle git gide öne cıkıyor

Alıntı harbiturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürederim

Bu gidişle birtanede ben alacağım

Şimdiki "0" fiyatı 7.000 € yani 12.000 ytl gibi Acaba diyorum fuardaki fiyatı kampanyalı olurmu ? beklesemmi

Yoksa Temiz bir ikinci el bulup ölü sezon da iyi bir pazarlıkla alayımmı ?

Kle 500 bence gayet iyi yüksek model düşük fiyat ve bana sorarsanız performans olarak tatminkar olacak 45 bg güç neredeyse ta ve f650 ile aynı ve vergisi f650 - pegaso - xt 660 tan oldukca düşük

kle git gide öne cıkıyor
    selesi rahatsızmış
    uzun yol yapcam diosun
    uzun yola gelmez diyolar....

ya napcaz biz senle
    ne alıcaz harbi?

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Aman boşver onları

Adamın biri yazmış f650 gs ye bindim titreşimden kafatasım çatlayacaktı diyor ( bu forumda ) Şimdi buna kim nasıl ınanır. ?

Bende bu sele olayına inanmıyorum.

Şöyleki neye binersen bin evdeki koltuk da dahil mercedesteki koltuğundan en lüks otomil koltuğuna kadar hangisine uzun süre oturursan otur bir müddet sonra sana batmaya başlayacaktır. Ve süre uzadıkcada rahatsızlığın artar. Bunu tabiki hepsinde denemedim ama çok motorum oldu çok koltuğa oturdum çok arabaya bindim yani durum pek değişmedi.

Neyse öze dönecek olursak 2-3 saat durmadan gitmek zaten ilk başlarda zordur ve popo alışıncaya kadar rahatsızlık verir. Birkaç uzun yolculuktan sonra alışan bedenimiz artık rahatsız etmeyecektir.

Ben bol bol kle 500 araştırıyorum galiba olacak

Biraz yakıt konusunda fazla yakıyormuş ama neyse önemli değil uzun yolda 6. vites avantajı var bu durumu toparlamasına yeter sanırım. Ha buarada TA dan cokta gerikalır yanı yok bu motorun bunuda belirteyim. Eski bir TA ya binmektense buna binmeyi tercih ediyorum başkası tersini tercih eder onada saygı duyarım.

Ha bişi daha senin pegasolar da çokfazla yakıyormuş haberin olsun ( yuksek modeller hariç ) enjeksiyonlularından bak istersen

Aman boşver onları

Adamın biri yazmış f650 gs ye bindim titreşimden kafatasım çatlayacaktı diyor ( bu forumda ) Şimdi buna kim nasıl ınanır. ?

Bende bu sele olayına inanmıyorum.

Şöyleki neye binersen bin evdeki koltuk da dahil mercedesteki koltuğundan en lüks otomil koltuğuna kadar hangisine uzun süre oturursan otur bir müddet sonra sana batmaya başlayacaktır. Ve süre uzadıkcada rahatsızlığın artar. Bunu tabiki hepsinde denemedim ama çok motorum oldu çok koltuğa oturdum çok arabaya bindim yani durum pek değişmedi.

Neyse öze dönecek olursak 2-3 saat durmadan gitmek zaten ilk başlarda zordur ve popo alışıncaya kadar rahatsızlık verir. Birkaç uzun yolculuktan sonra alışan bedenimiz artık rahatsız etmeyecektir.

Ben bol bol kle 500 araştırıyorum galiba olacak

Biraz yakıt konusunda fazla yakıyormuş ama neyse önemli değil uzun yolda 6. vites avantajı var bu durumu toparlamasına yeter sanırım. Ha buarada TA dan cokta gerikalır yanı yok bu motorun bunuda belirteyim. Eski bir TA ya binmektense buna binmeyi tercih ediyorum başkası tersini tercih eder onada saygı duyarım.

Ha bişi daha senin pegasolar da çokfazla yakıyormuş haberin olsun ( yuksek modeller hariç ) enjeksiyonlularından bak istersen

motor alıcaz şimdi bırak saygıyı sevgiyi
    anlat böyle öğrendiklerini fikrimiz oluşsun, keyifle bineriz sonra

ben yakma olayına takılmıyorum çünkü günlük kullanamıycam iş icabı
    benim düşüncem olabildiğince uygun fiyata en yeni ve az km li olsun

DISTORTEDMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    Teşekkürederim..

Ben birde aprilla pgasso 650 bakıyorum ( aslında hiç hesapta yoktu ) Kle500 güzel bee pegassoda ucuz ve güzel karar veremedim
    Bende 2-3 aydır pegaso uygundur günü geldiği zaman diye düşünüyorum. Ufaktan araştırıp gördüğüm kullanıcılarıyla diyaloğa giriyorum. Forumda biyerlerde de yazdım. Konuştuğum bi kullanıcı gayet memnundu. 2. el almış. Üstünde çantalarıyla (topcase + 2 yan çanta) almış. Yanılmıyorsam 3-5 yaşında ve 7000-8500YTL piyasası olan modelleri enjeksiyonlu hep. Yakıtını forumlarda bende çok diye okudum ancak kullanan birine bunu sormadım henüz. Foumda kullanan arkadaşlardan elle tutulur bilgiler bekleriiz.

Bu arada sizin yazıları okudukça benimde KLE500 sevgim canlandı yine ne yalan söylim
    Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Alıntı Kaiser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olsun muhabbet güzel gidiyo.
    Ben olsam sıklıkla şehir içinde kısa mesafe kullanacaksam kle, uzun yolda yükle ve arazide kuulanacaksam ta. Alırdım.
    Ama seçim degilde tamamen bana kalsa Afrika yada Süper teneere derim.
    Yaşa ve Yaşat

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    hadi iki motoru en iyi kim tokuşturuyor oynayalım
    yahu zaten ikisindede kullanılan motor ve teknoloji farklı elma ile armut u toplayınca şeftali cıkmaz kle yi bende beğenirim güzel motor dur ama transalp i seçtim, gerçi 2 elde birazda şans ama ta nın benim kullanımım la bana 50 yasıma kadar yeteceği bir gerçek kle konusunda uzun süre kullanmış kimseyi bulup fikrini soramadım. TA fazla yakıyormu ? evet gerçekten çok yakıyor ama her kuruşunu da hakediyor keşke demiyorum önemli olanda bu
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

DISTORTEDMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    cobalt harbi harbi ne kadar yakıyo bu TA yav Çok yakıyo çok yakıyo diyolar ama nedir yani? şehir içinde ve dışında ayrı hesapladıysan belirt lütfen
    Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.

Bandit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    atlar,motosikletler,oyuncaklar
    ben ta kullanıyorum ama kle kullanan arkadaslarımda var . İnsanlar takmıs kafaya honda da honda diye kle bir cok acıdan tadan iyidir ta da bircok acıdan kle den iyidir. Kle nin uzerindeki parcaarda taya gore daha zarif bi dizayn vardır. genelde kle yi ince oldugu icin sevmezler ama bu sehir icinde bir avantajdir. amortisor sistemi tadan daha konforludur
    hele ondeki havali amortisorlerine hastayım. Kalitesi ole yabana atilacak degildir. bunun icin internette sole bir gezinirsen zaten efsanesi yurumus gitmistir. ta ise zaten belli dir kalitesini kanıtlamistir. kle taya gore daha uygun fiyatlı yada ne bilim belki ta fazla pahali idi. ama kle yi almaman icin tek neden selesi olabilir . eger kilon accık fazla ise yani afeedersin popon biraz genisse (benim gibi) kle de rahat edemessin. ama bir iki ufak tefek arkadasım var uzun suredir kullanıyorlar .
    yakıt olarak aynı yakıtı yakarlar. vs. vs.
    bece fazla dusunme parana gore al bi makine ikisindende pisman olamzsın.
    hadi kolay gelsin
    bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir

arkadaşlar burda esasen iki motor arasında karşılaştırma yapılmıyor artık, yani elma armut toplanmıyor, alınacak bir motora karar verilmeye çalışılıyor, o nedenle burda karşılaştırmadan çok sonuna kadar avantaj ve dezavantajların dökümü olmalı.
    Kle sanırım boyut olarak biraz daha ufak kalıyor, benim için bu önemli mesela, başkası için önemli olmayabilir. mesela benim için yakması da sorun değil çünkü çok fazla binmeyeceğim yani yakma olayından kaybım yılda bi depo falan olur
    kafamı karıştıran 95 modeli ile 2004 modelinin arasında 1000-1500 YTL fark olması KLE'de.

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    al bir DR 800 güç gör,tork gör otobanda hız gör kumda oyna karda tırman çamurda dans et

SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Topic yine karışacak ha

Yaw hiçmi kle 500 sahibi olupta bilgilerini paylaşacak kimse yok

sen ne zaman alacaksın ???????

intercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki 750 LTD (avartardaki)
    Karar vermek zoor is zor....

bende gecen sene Pegasoyu alana kadar deli oldum okumadigim forum, yazi, bilgi kalmadi ve kafam daha da karisti. sonunda istanbulu gezmeye basladim KLE, TA, Pegaso bütceme göre hangisi varsa baktim gördüm, bindim, motorunu dinledim...... hepsi iyi motorlar, hepsi kaliteli ve güzeller bence.
    bütcen ve gönlün hangise elveriyor ise onu alacaksin.
    cok güzel TransAlp, Afrikatwinler, DRler gördüm vede kisada olsa binip bir tur atim. Pegaso ise hem bu testleri hemde bütcemi menun etti

sanada hayirlisi derim!
    all you need is love

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bakın ben bu motora takas teklif ettim kabul etti haftasonu görüşeceğiz
    Fiyat olarak da 4750 ye geliyor + devir belki pazarlıkla 4500 ytl olacak
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=6091385

Ama kle500 den geçemiyorum 2004 model 20-25 bin km olanlarla görüştüm tahminimce 7500-8000 gibi alabiliyorum belki biraz daha kırılabilir bilemiyorum

Bu noktada bmw f650 lerde olabilir ama model arttıkcakafa karışıyor.

ben motor için 7.000 ytl nakitayırdım birde motorumu satarsam 1.500 de o etti 8.500 takaslı alırsam epey para cebimde kalacak ama mal dandik çıkarda elimde patlarsa gitti paralar

Bakın ben bu motora takas teklif ettim kabul etti haftasonu görüşeceğiz
    Fiyat olarak da 4750 ye geliyor + devir belki pazarlıkla 4500 ytl olacak
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=6091385

Ama kle500 den geçemiyorum 2004 model 20-25 bin km olanlarla görüştüm tahminimce 7500-8000 gibi alabiliyorum belki biraz daha kırılabilir bilemiyorum

Bu noktada bmw f650 lerde olabilir ama model arttıkcakafa karışıyor.

ben motor için 7.000 ytl nakitayırdım birde motorumu satarsam 1.500 de o etti 8.500 takaslı alırsam epey para cebimde kalacak ama mal dandik çıkarda elimde patlarsa gitti paralar
    hayırlı olsun
    ben çok baktım bu motora tipi çok güzel
    fiyatı da acayip uygun
    1999 enduro için eski de sayılmaz
    km sinde de sıkıntı yoksa çok iyi
    hadi hayırlısı

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Haftasonu istersen sende gel bakmaya

Almasanda ( almasamda ) fikirsahibi olmuş oluruz.

Bide hava güzel olsa süper olur

Haftasonu istersen sende gel bakmaya

Almasanda ( almasamda ) fikirsahibi olmuş oluruz.

Bide hava güzel olsa süper olur
    ya ben ankaraya gidicem bu haftasonu
    kesin gelirdim
    geçen hafta mont falan baktım
    beşiktaş hein gericke de
    süper şeyler var ama biraz tuzlu açıkçası iyi malzeme pahalı oluyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)