MOTOSİKLET İÇİN DERİ CEKET!!!
-
BEN BU AY İÇİNDE MOTOSİKLET ALMAYI PLANLIYORUM. AMA GİYMEK İÇİN BU PİYASADA SATILAN MONTLARI ALMAK İSTEMİYORUM. ONUN YERİNE KLASİK BİR MOTOSİKLET SÜRÜŞÜNE, SERT KOŞULLARA DAYANIKLI BİR DERİ CEKET ALMAYI PLANLIYORUM. BİLDİĞİM KADARIYLA DA HER DERİ CEKET BUNA UYGUN OLMUYOR. BU TİP CEKETLERİN SATILDIĞI YER NERDEDİR İSTANBULDA ACABA? BİLENLER YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM?
Reklamlar
-
Elimde %10000 Orjinal Dana Derisi Harley Davidson Çeket var.(Medium Beden) Bıçakla bile kesmen neredeyse imkansız.. Cruiser motosikleti sattığım için bir köşede duruyor istersen yardımcı olabilirim.2 Ay gibi bir süre soğuk havalarda kullanmıştım.Oldukça temiz. MSN'den ulaşabilirsin.
Dur çeketide göstereyim:
-
SAOL ATEŞ! DEDİĞİN GİBİ CEKET GAYET İYİ GÖZÜKÜYOR MODELİ FELAN DA ÇOK İYİ AMA BEN HARLEY DAVİDSON MARKALI O TİP BİR CEKET DEĞİL DE SADE DÜZ SİYAH BİR CEKET ARIYORUM. TEKLİFİN İÇİN YİNE DE SAOL!
-
Ates, kac lira gibi bir fiyat istiyorsun ? Yakın zaman içinde benim de ceket almam gerekecek de..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
-
sitedede reklamı olan hudson deri ye bak çok iyi ceketleri var
-
http://www.hudsonderi.com/?urun-182-...OTOSIKLET.html
Ben yenı bunu aldım gayet sık ve korumalı gusel bır mont
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
Basshunter adlı üyeden alıntı
sitedede reklamı olan hudson deri ye bak çok iyi ceketleri var
bu baslik acildiginda daha hudson deri kurulmamisti bile bole hortlari nereden buluyorsaniz bi bilsem
-
vay be acaba ates kardeş o ceketi sattımı yasins kardeş yeni ceketini alıp eskittimi çok merak ettim şimdi fotoğrafda hyoların yeni geldiği sene çekilmiş namussuz ne güzel de duruyor motor öyle.
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler