Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sabahın beşinde kaza

REKLAM ALANI
    birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Merhaba arkadaşlar,
    Her pazar günü olduğu gibi, bugün de erkenden kalkıp motosikletime bineyim dedim. Sabah beşte kalktım. 15 dakika sonra motosikletimle yola koyulmuştum. Sokaktan çıkar çıkmaz ne göreyim, iki sarhoş vatandaş birbirine kafadan girmemiş mi? Kenara çekip durdum yanlarına gittim bir şey var mı diye. Arabaların içine baktım başka yolcu yok iki sürücü sadece. Birisi sarhoş ama diğeri zil zurna sarhoş, ayakta bile duramıyor.. Koca yolda bunlar birbirine kafadan girmeyi nasıl başardılar? Üstelik iki aracın da önü öyle kötü durumdaki düşük bir hızdada değildiler kesinlikle.. Baktım çok acil bir müdahaleye gerek yok, onlara yardım edebileceğim bir şey var mı dedim. Bişiler söyledi birisi ama kelimeler bile anlaşılmıyor..Neyse yolda bir ekip arabası görürüm artık deyip yola geri koyuldum.
    Canım sıkıldı bir yandan da.. Motosiklete alışacağım diye trafiğin yoğun olmadığı saatleri seçiyorum. Bu iki dangalaktan biriyle karşılaşsaydım başıma kötü bir şey gelebilirdi. Hele bu acemi halimle..
    Neyse, hipodrumun o tarafa gittim, karakola olayı bildirdim yerini söyledim. Boş arazide kullanmaya başladım. Derken memurlardan biri bana işaret etti yanına gittim. Bak burada bere takıp motosiklet kullanıyorsun şikayet falan olur, problem yaşarız dedi. (Bere dediği şey kaskımın içine giydiyim balaklava).. İlginç dedim, ama zaten zamanında yeterince çok konuşup başıma bela açtığım için zabah sabah keyfimi bozmaya niyetim yoktu. Peki dedim akm ye gideyim bari, oradaki görevlide beni görür görmez ödü patladı. Hayır neden korkuyorsa anlamadım.. Güvenlik görevlisi bile bu kadar ödlek olUrsa vay halimize artık.. Tip falan da itici değil ki oldukça şirin bir yüzüm var. gerçi kasktan yüzüm de görünmüyor haklılar aslındaDaha fazla canımı sıkmayayım diye anıtkabir etrafında turladım, sağa sola gittim keyif yaptım biraz sonra evime geri döndüm. Ama bu ülkede yaşamaya başladığım için cidden iyice utanır oldum. Pazar günümü geri gelip akşama kadar uyuyarak geçirdim tv izleyip sokaktaki yarı uyur gezerlerden olmamak için (malum bu memlekette insan olarak kalmak istiyorsan televizyonu kapatıp uyuman gerekli). Asıl yazmak istediğim şey, mahalledeki rus hayat kadınlarından, zamanla ortalıkta gezinmeye başlayan mafyavari tiplerden, pezevenklerden, içkili serserilerden rahatsızlık duymayan yurdum polisinin, boş arazide motosiklet süren bir insandan rahatsızlık duyması. Sanırım haklılar aslında. Kim sabahın altısında boş bir arazide neden motosiklet kullanırki? Oldukça tehlikeli ve şüpheli bir durum.. Öyle değil mi arkadaşlar?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    R6
    Dostum son zamanlarda meydana gelen olaylara motorun alet edilmesi kısa süreli bir gerginlik yaratmış olabilir. Ankara'da ki bombalama olayında motorlu birinden söz etmişti görgü tanıkları. Şimdi istanbul'da yakalamaya çalıştıkları motorlu sapık var. E bir de zaten üstümüzde her yere taşıdığımız "serseri" yakıştırması var. Bütün bunların etkisiyle şu aralar motosikleti sevimli bulmazlar kanımca hiçbir yerde.
    Bir de sana tavsiyem bir daha ki sefere kaza yapmış sarhoşlar görürsen insanlık namına da olsa durup yarım etmeye kalkma. Aniden olayın içinde buluverirsin kendini allah korusun...
    Keyifli sürüşler diliyorum.
    [COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."

Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Kaza falan yazınca bende korktum...Sen yaptın sandım dı....

Karışma kimsenin işine...Hele maltepedesin hiç bulaşma.....

Gelseydin bizle geziye....Madem çalıştırdın motoru.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    speed 150 naked
    Dostum seni tebrik ediyorum türkçeyi güzel kullanıyorsun ve kendini iyi ifade ediyorsun ayrıca polislerin tutumu böyle olmak zorunda asıl böyle olmadığı zaman bir şeylerin ters gittiğini düşünmelisin.

Seda sanada bi şey sormak istiyorum gerçekten şu dünyanın en hızlı motoru dedikleri mtt y2k mı var sende ???

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Seni vatan haini bölücü terörist seni..ayıp değilmi utanmadınmı.. tuuuu boyun posun devrilsin
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Arthas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    birazblues Alıştırma yapmak için seçilebilecek en kötü zamanı seçmişsin. Cumartesi gecesini pazara bağlayan gece saat 5 te dışarı çıkılmaz. Gece kuluplerinin dağılma vakti o vakit. Alkol duvarını aşanlar o saatte sokaklarda olur. Daha iki hafta önce sabah 5 te öyle bi gürültüyle yatakatan fırladım ki savaş çıktı sandım, uyku sersemi nolduğumu şaşırdım. Baktım sarhoşun teki park halindeki arabaların arasına dalmış. Pazar günü en güzel sabah 8:00 de kalkıcaksın o vakitte geziceksin. Akşamcı arkadaşlarda evlerine gidip 2. uykularına geçmiş oluyor o vakitte. Yollar bomboş oluyor. Ben motora binmeye başlamadan önce pazarları öğlene kadar uyurdum. Şimdi her pazar erken kalkıp motorumla geziyorum ve gözüme kestirdiğim bir yerde kahvaltımı yapıyorum. Sabah 5 yerine 7:30-8:00 de çıkıp gezmen bence daha doğru olur.
    [I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Aman kardeş o saatlerde öyle içkili kişilere yardım falan hak getire boşver.Günlük hayatta bile bu durumlar var,örneğin geçen gün bir müşteriyle randevum vardı,biraz gecikti kendileri.O arada bir bayan girdi odaya kasklarda masanın üzerinde bir bakışı var sanki öcü görmüş gibi
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Plakanı da biliyorum kaçamassın....Birdaha balaklava takıpta şehir içinde gezme sende...Adamlar kar maskesi sanıyor...

Eee günümüzde kar maskesi suç işleyenlerin en gözde aksesuarı.....

Çocukken annemiz örerdi çok giyerdik kar maskesini ama hiç bir polis kızmazdı bize....

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaza falan yazınca bende korktum...Sen yaptın sandım dı....

Karışma kimsenin işine...Hele maltepedesin hiç bulaşma.....

Gelseydin bizle geziye....Madem çalıştırdın motoru.....
    Daha yeni bende karışıyodum walaa :D
    2 yönlü dar bi yol öndeki yavaş giderken arkdaki dokundurdu heralde arabadan indiler falan bende yanlarından gecerken yawaşladım durdum, bi kavgaya başlasalardı arada kalacaktım yapmayın falan ayıptır dedim kaçtım

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha yeni bende karışıyodum walaa :D
    2 yönlü dar bi yol öndeki yavaş giderken arkdaki dokundurdu heralde arabadan indiler falan bende yanlarından gecerken yawaşladım durdum, bi kavgaya başlasalardı arada kalacaktım yapmayın falan ayıptır dedim kaçtım

En güzeli.....

Dikkat edin polisle jandarmanın iyisi olay bittikten sonra gelirmiş....
    Gerçekten doğru....Hiç bulaşmayacaksın....

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Alıntı Arthas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...Sabah 5 yerine 7:30-8:00 de çıkıp gezmen bence daha doğru olur...
    Öneri çok yerinde. Pazar sabahı o saatlerde de trafik olmaz pek. Üstelik iti uğursuzu da karanlık dehlizlerinde çoktan kaybolmuş olur ve tatlı pazar rehaveti ortalığa yayılmaya başlar.

Kaza deyince ben de sana birşey oldu sandım yav. Korkutmasana bizleri
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı Arthas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birazblues Alıştırma yapmak için seçilebilecek en kötü zamanı seçmişsin. Cumartesi gecesini pazara bağlayan gece saat 5 te dışarı çıkılmaz. Gece kuluplerinin dağılma vakti o vakit. Alkol duvarını aşanlar o saatte sokaklarda olur. Daha iki hafta önce sabah 5 te öyle bi gürültüyle yatakatan fırladım ki savaş çıktı sandım, uyku sersemi nolduğumu şaşırdım. Baktım sarhoşun teki park halindeki arabaların arasına dalmış. Pazar günü en güzel sabah 8:00 de kalkıcaksın o vakitte geziceksin. Akşamcı arkadaşlarda evlerine gidip 2. uykularına geçmiş oluyor o vakitte. Yollar bomboş oluyor. Ben motora binmeye başlamadan önce pazarları öğlene kadar uyurdum. Şimdi her pazar erken kalkıp motorumla geziyorum ve gözüme kestirdiğim bir yerde kahvaltımı yapıyorum. Sabah 5 yerine 7:30-8:00 de çıkıp gezmen bence daha doğru olur.
    Ben geçenlerde Mersin-silifke yapmak için sabah saat 5'i seçtim.Amacım 85 km yolu sakin biçimde katetmekti.Öylede oldu.Sokaklarda çöpçülerden başka kimseler yoktu.Geze geze yolu 1.5 saatte tamamladım.
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    arkadaşım motosiklet kullanamyı öğrenmen için sabahın beşinde çalışmana gerek yok...okul bahçelerinde okul dağıldıktan sonrada alıştırma yapabilirsin...lakin ben 3 sene önce bu şekilde öğrendim...polisin tavrınada aldırma...görevlerini yapsınlarda gerisi önemli değil...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    motorlar benim pederin ama bende kullanıyom :D suzuki gn-250 and jawa ceylan 250
    kesin şöle olmuştur ;
    kanlanmış gözler,abijim ben sarhoş değilim ayakları,arabayı arkadaş kullanıyo ayakları,bi şişe bira içtim nolcak ayakları,ben buraya park ettim uyuyodum ayakları bunlar muhtemeldir
    Dikkat edin motosiklet manyağıyım :D Dükkanı açayım motorları sıralayacam :D

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Merhaba tekrar,
    Yok be alper abi motosikletin dilinden anlamaya başladım canavar gibi oldu. Hatta yarın izin aldım metin ustaya götüreceğim bir kaç problem için.
    Başlık sizi yanılttıysa kusura bakmayın allahtan kaza maza gelmedi başıma
    Ya gitsen bir türlü gitmesen bir türlü arkadaşlar.. arabalar cidden feci durumdaydı, acil yardıma falan ihtiyacı olan biri olur falan. Neyse bu tavsiyenize uyacağım sabahın köründe kalkıp yola düşmek yok.. zaten soğuktan dişlerimin takırdamasını bile durduramadım sabah sabah.. valla geziden haberim yoktu ne yazık ki.. görseydim kesin gelmeye çalışırdım. Kardeşim de okuldan arkadaşları ile oraya gittiler aynı gün. Yani validenin hazırladığı zaten bir sürü piknik yiyeceği vardı, artık başka sefere ne diyelim. hayırlısı olsun.

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    valla arkadasım cok güzel yazmıssın ama senin basına gelenlerde pişmiş tavugun basına gelmiş olamaz... Burası türkiye alısıyoruz yavas yavas bu tür durumlara .. Allah sonumuzu hAyır etsin.
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)