fazla abartmıssınız bence bunlar olağan şeyler adamı8 gaza getirirsen basar tabi zaten arkasında kızda varsa tamam
fazla abartmıssınız bence bunlar olağan şeyler adamı8 gaza getirirsen basar tabi zaten arkasında kızda varsa tamam
Sezgin_Max
olur mu canım ööle demeyin adamın arkada manitası var yapacak tabi,girecek bi yere ahanda sivrisinek gibi yapışacak sonra aklıllanır kanımca
Artis diyenler el kaldırsın
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
bazı tipler varki çok şaşırıyorum.bugün motorla arkadaşlarla buluşmaya gittim.park ettim indim ve kaskımı motorun üzerine koydum.o esnada bi motorcu arkadaşımız arkda hatunla birlikte yoldan aheste aheste ileliyordu.elemanla gözgöze geldiğimde adam birdenbire bir gaz vıınn. neden böyle yaptı anlamadım.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Kişilik zafiyeti olan/Varoluşun hikmetlerinden habersiz insanlar, sahip oldukları mal, mülk, para, mevkii ve makamla varlıkların ispatlamaya çalışırlar.
Ne diyelim... Allah ıslah etsin.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
valla kusura bakmayın o anguta artis demiycem çünkü okursa belki hoşuna gider artis lafı ona anca asfalta jölesini yalatıcasa salak ve salak ötesi isterik, artcısı denebilir herhalde
ama bisey varki tencere kapak misali birbirlerini bulmuşlar
Geçmiş olsun hocam,gösteriş meraklısı çok ülkemizde.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Valla arkadasın yaptıgını sıddetle kınıyoruz bugun benımde sokak arasında sagımdan bı pızzahot cu arkadas gectı kı sormayın...
Bıde aksam saatı dukkanın onunde hava alıyorken bı rs150 lı vatandasımız sırayla soforun onunde 1 cocuk + 1sofor + 1 cocuk + 1 kadın + 1cocuk ve kadının solundan sıkıca tuttugu bı cocuk daha yanı 4 cocuk 2 yetıskın bunlar anne ve baba olduklarını sanıyorlar herhalde 6 kısı bınmıslerdı, kask onekı yok kask mask
sonra motosiklet çok tehlikeli çokkk
malesef istanbul tarifiği böyle kendini bilmezlerle dolu.. Allah bizleri onlardan ve sebep olacağı kazlardan korusun..
KIRMIZI BOĞA..
Acaba bazıları artistlikten başka bişey için kullanan var mı
Motosiklet kendini artist sananların aracı deildir !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bi alet olsa ,kuduruk motorcunun arkasındaki artıçıyı kendi ardına çalabilsen
geri almak için yavaşladığında da akıllı ol diyip geri versen
öylelerine böylesi lazım ,gazını alıp yollayacaksın
Öldüğü zaman ne ona ne de arkasında ki kıza acırım sadece ailesine üzülürüm, o kadar...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bende ankarada çok görüyorum böyle tipleri. kızmam o ki bu adamlar yüzünden biz motorculara kötü gözle bakılıyor , trafikte saygı gösterilmiyor. dün kızılayda iki tane motor kullandığını zanneden zavallı tamamen korumasız (saçlar jöleli , güneş gözlüğü) , arkalarında iki tane kız (bi sarılmışlar ki sormayın) , arabaların arasında slalom yapıyolar , bende arabadaydım ve sol tarafıma çarpmaktan son anda kurtuldu. bayağı kızdım ama adamlar tınlamadı bile . yazık bu insanlara sahiden , arkasında oturan bayanlarda en az kendileri kadar cahil olmalı...
Geçen Tarabya tarafında mcdonaldcı bi motorlu dağıtıcı arkadaşı gördüm.Önümde gidiyodu ve acayip haraketler yapıyodu.Kesinlikle artislik değil ama düşmek için baya bi uğraştı olmadı.Sonradan motoru ortadan ikiye kırmaya çalışıyodu diye karara bağladım.
34 EB 8690 Plakalı arkadaşıda toplamak bize düşücek nasıl olsa.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
vallahi bu arkadaş hata yaptığını ancak arkasındaki arkadaşının başına kendi yaptığı bi hatadan dolayı bişey gelirse anlar. bazı şeyleri anlamak için yaşamaya gerek yok. kafamızı kaldırıp çevremize bakmamız yeterli olacaktır aslında çünkü çevremizde yaşanmış örnekler çok.
allah en kısa zamanda bu arkadaş akıl fikir versin. eyer bu yazıları okursada hayat 5 dk içinde salgilayacağın adrenalin kadar ucuz deyil. artislik yapacaksan yabancı dil ören mesela ibranice ören motordan daha çok işe yarar
GT650R
Dedign gibi kendi hayatını düşünmüyor zati onu anladıkta arkasına aldıgı adamın hayatını nasıl hiçe sayar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)