Luxor'dan 4 teker uyarıları
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
-
yav boşverin arkadaşlar boşverin .hangi birini adam ediceksiniz döv döv bitmez bu ................ler (artık boşluğu siz doldurun)%70i aynı bunların kullandığı araçla özleşip kendilerini bi b..k sanırlar. allahından bulsunlar..
-
bugün aynısı benim başıma geldi.eskişehir yolundan geldim armadayı geçtim sayıştayın olduğu yola gelmeden 3 şeritli yol 70-75 le gidiorm orta şeritten sağımda solumda boş.sol aynaya bi baktım taksiy ikullanan adamın yüzü 1e1 boyutta karşımda .aramızda 1 metre var yok.sol elimi kaldırdım nabiyosun sen mayetinde anlamadı adam korna çaldı sağımdan geçip gitti.ilerde trafikte sıkıştı bu yanında geçerken küfrederken yaptığımız ileriye doğru olan el savurmasını yaptım bastım devam ettim....
adamdaki cehalet beni çok kızdırdı.bir insan bu kadarmı aptal, bencil olur.ufak bi fren yapsam carpcak bana bunu düşünemiyormu.sağ boş sol boş ne diye giriyosun dibime.Bu adama laf anlatmaya çalışsan laftan anlar mı? dövsen akıllanır mı?
-
evet işte bende aynı şeyden bahsediyorum ..cahil adam konuşsan anlamaz dövsen anlamaz
-
34 TN 0079 Plakalı İETT Otobüsü...
Arkadaşlar biliyorum bu ara bu tip olay çok yaşadım ama inanın kullanımımla alakalı bir şey değil.ben yolumda giderken 4 tekerler seni adamdan sayıp yolundan gitmene izin vermiyorlar ve illa seni sıkıştırıp yoldan çekilmeye zorluyorlar.
Bende bu konunun kimsenin yanına kar kalmasını istemediğimden dolayı ilgili yerlere şikayette bulunuyorum ama ne yazık ki sonuçta elde var koca bir sıfır.
Aşağıda konu ile alakalı İst.Emniyet Müdürlüğü, İETT ve İBB'den İETT GNL.Müdürlüğünden Mehmet Öztürk'e attığım E-Maili okuyabilirsiniz.
Şu anda aşırı derecede sinirliyim, kopyala-yapıştır yaptım o yüzden lütfen kusura bakmayın...
----------------------------------------
To: iett@iett.gov.tr , mehmet.ozturk@ibb.gov.tr
34 TN 0079 PLAKALI İETT OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ HAKKINDA ŞİKAYET
29/09/2007 TARIHINDE SAAT 19:15 SIRALARINDA BOSTANCI ISTIKAMETI E-5 KARAYOLUNDA SEFER YAPAN 34 TN 0079 PLAKALI IETT OTOBÜSÜ BEN SAĞ ŞERITTE MOTOSIKLET ILE SAĞA YAKIN ŞEKILDE GIDERKEN ARKAMDAN GELIP BENI SIYIRARAK GEÇIP SAĞA DOĞRU GITMEYE ZORLADI.ERKEN FARKETMESEM BANA ÇARPIP DÜŞMEME SEBEP OLACAKTI.GÖZTEPE KÖPRÜSÜ DURAĞINDA KENDISINI YAKALAYIP CAMDAN BENI ÖLDÜREBILECEĞINI SÖYLEYIP POLİS ÇAĞIRIP ŞIKAYETÇI OLMAK ISTEDIĞIMI SÖYLEDIĞIMDE BANA BAĞIRARAK DIKKATE BILE ALMADI VE MOTORUMUN ÜSTÜNE DIREKSIYON KIRARAK GENE BANA ÇARPMA NIYETI ILE HAREKETE GEÇIP GITTI.BU SÜRÜCÜ HAKKINDA GEREKEN CEZANIN VERILMESINI VE KONU HAKKINDA BILGILENDIRILMEYI TALEP EDIYORUM.
BU KONU HAKKINDA "İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ" İLGİLİ BÖLÜMÜNE VE İETT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SN.MEHMET ÖZTÜRK'E DE KONU HAKKINDA YAZI GÖNDERİLMİŞTİR.
34 TN 0079 - Beyaz Saçlı Orta Yaşlı Sürücü - 29/09/2007 Saat: 19.15 - YEŞİL İETT UZUN OTOBÜS
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Sonucunu merak ediyorum dilekçenin. İnşallah bi şekilde cevap verirler. Gerçi kılıfına uydururlar ama...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
helal olsun ve geçmiş olsun ...
inşallah dilekçenin karşılığını alırsın...
eskiden millet kursa gitmiyomuşki ..10 ytl ye torpille ehliyet alıyolarmış ben çok duydum böyle
herkese ehliyeti verirlerse böyle olur..
benim düşüncem 1995-2000 yılından önce ehliyet alanları bir daha sınava tabi tutsunlar..
biz 700 liraya 1.5 ay kursa gittik o kadar eğitim aldık dimi yani bence olum lu . !
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
geçmiş olsun LUXOR :(
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
inşaallah bir sonuç alırsın ki ders olur ondan sonra onlara..
facebook(Fazer Tutkunları)
-
Aslında daha öncede söylemiştim, bu gibi tipleri en azından trafiğe plaka ile şikayet etmeli bıkmadan usanmadan etmeli ki onlarda motorcuların ne kadar çok taciz edildiğini anlar belki. Belki bişey çıkmaz ama usanmadan plaka alıp şikayet etmek lazım. Bir tanesine bile ceza gelse bişeydir. Yoksa adamı dövsen ne olacak ki, muhtemelen zaten evde anadan babadan, okulda öğretmenden, camii de hocadan askerde komutandan, hatta çocukken de mahallenin itlerinden sopa yediği için kendisi de psikopata bağlamıştır, dövsen de adam olmaz. Ama yetkililere usanmadan şikayet ve tepki göstermek ve her fırsatta da eylemlerle meydanları motorlarla donatmak lazım. Bıkmadan usanmadan.
Bir de hemencecik bir öneri. Hani hepimizin giydiği montlar varya onların sırtına yapışacak gibi ve büyük harflerle bir etiket ya da bezden bir pankart yapılabilir.
İçerik şu: UNUTMA! BEN DE BİR CAN TAŞIYORUM! Nasıl? Vicdandan yakalamak bazen en psikopatta bile işe yarar.
Hatta sırtında bu slogan yazan reflektör yelekler de yapılabilir.
-
neden olmasın ..
-
istemeyerekde olsa özkansavaya aynen katılıyorum luxor arkadaşım. çok geçmiş olsun ama malesef yapacak hiçbirşey yok. insan hayatının gerçekten önemsiz olduğunun ispatını hergün yaşadığımız bu örneklerle tekrar tekrar öğreniyoruz yani hatırlıyoruz.
-
açıkçası belediye otobüsü sana gelip bodoslama girse bile sende suç buldukları bir düzende yaşadığımızdan fazla bir sonuç alabileceğimi sanmıyorum ama yine de bekliyorum bakalım ne olacak.
ilk şikayet etmek için karakola gittiğimde bile bana dedikleri şahit var mı, yok, o zaman uğraşma!!!
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Daha az önce oldu olay. Motorun benzin musluğunun vidası düşmüştü onu serviste taktırdım. Sonra da kısa bir gezi yapayım dedim. Kadıköy'ü bilenler bilir, Boğanın ordan FB stadına doğru Bostancı'ya minibüsler gider.
Ben FB stadına doğru gidiyorum, arkamdaki 34 TZE 83 plakalı minibüs habire korna çalıyor, geçmeye uğraşıyor, yol daracık. Az ilerde Yoğurtçu Parkı'nın orda kımızı ışık yanıyor sağa geçip ışıkta durdum, o da yanıma geldi. Diayog şu:
Ben: Ne var, neye korna çalıp duruyorsun, bişey mi oldu?
Şöför: Ne gidiyorsun ne yol veriyorsun, geçsene kenara.
Ben: Yolumda gidiyorum, ilerde ışık yanıyor görmüyor musun nereye gidecem?
Şöför: Ozaman kenara geç, öncelik ver biz geçelim.
Ben: Nereye kenara geçeyim yol tek şerit zaten, (motora vurarak) bu taşıt değil mi? Neyin önceliği.
Şöför: Yol verecen kardeşim.
Ben: Görmüyor musun kırmızı ışığı hem niye yol veriyorum, nerden gidecem, kaldırımamı çıkayım. Sizin gibi adamlar yüzünden motor kazaları oluyor işte. Nedir kardeşim motora bu düşmanlığınız.
Şöför: Asıl motorlar yüzünden oluyor kaza.
Ben: (Bağırarak) Motor düşmanı olmayın kardeşim, motor düşmanı olmayın!!!
Şöför: (benim motor düşmanı olmayın lafıma) ..........
Yüzünde suçlu bir ifade, yolculara bakıyor, kimse destek vermiyor, haksız olduğunu anladı, yüzü değişti, sustu.
Sonra çekip gitti. Ve 30sn sonra yolcu indirmeye durdu. Yani gereksiz yere geçmek için beni riske atıyor, densiz herif. Ondan sonra motor tu kaka, motorcular serseri. Bundan sonra bu tip durumlarda kavgaya dönüştürmeden fırsat buldukça yapacağım böyle uyarıları. Aynı adama bir kaç motorcu yapsa belki akıllanır.
-
eger yan canta tasıyabılecegınız bır motosıkletınız varsa 1 ad oto lastık sısırme kompresoru ( akuden calısanlardan ) 1 ad cekvalf bır parca da boru ( namlu nıyetıne ) bolcada metal bılye tek yapmanız gereken onune gecıp radyatorune dogru bılyelerı kompresorun gucuyle fırlatmak ( o kucucuk kompresorden cıkan mısketler duvarda bıle ız acabılıyor tesısatı kendınız halledersınız diş e diş göz e göz hammurabi yasaları ne yapalım adaletin saglanmadıgı yerde insanlar kendi adaletini yaratır
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
bunlar gide gide çoğalıyorlar yav bi çözüm bulmamız lazım.
-
Bu kazmalar her motora aynı tavırda davranıyor...
Hızının düşük olması sebebiyle sen durumu atlatırken ; 600 veya 900 kullanan arkadaşın kurtulmak için hiç şansı olmuyor maalesef...
-
Tek çözümü size söyliyim bu yazıları hararetli çok sinirli bi şekilde okudum vede şmdi size tek Çözümü söyliyim bir tabanca alın Ruhsatsız ve her an ulasablırıcegn bıyere koy ve ıkk mık oldumu Tekerlere 3-5 el sıkın arabayı tekmeleyın Arabada hasar olsun cıddı gocukler bakın o zaman araba sızden nasıl kaçıyor hep yapmak ıstedıgım sey.... Ama artık yapıcam yemin ederim Çok kızgınım yapıcam...
-
gecenlerde cankurtran sahil yoluda sol seritte uygu hızla ılerlıyordum.az ileride sag seritte bır araba hemen hemen aynı hızlardayız.200 metre ileride yol temizleme(hani şu kücük olanlardan) aracı agır agır ılerlıyor.sizinde anlayacagınız gıbı durumu anladım arac benı sıkıstıracak.hos 3umuz de o yola sıgarız ama adm anı sekılde dıreksıyonu sola kırdı.en sola kadar hatta celık tel barıyere nerdeyse surtecek kadar yanastım.selektor ve kornayla tepkımı gosterdım ve onun sıkıstırmasından dolayı ve zor bela dururken fren kolu ıle arabasını cızdım (iyi de oldu) arac durdu ve tekrar sola dıreksıyon kırarrak sıkıstırmaya devam ettı ve sonra ılerledı.e malum az ılerde trafık sıkıstı.bagırıdım cagırdım bakmıyor ama o sıra artcım olmasa bırakıp motoru Allah ne verdıyse...yanına geldım hala bakmıyor en son gayet sakin olan artcım arabanın tavanına vurmaya basladı.ve adamdan tepkı ''sagdan gıeceksın sagdan'' geri kalan bılındık motor araba tartısmaları.az bı zaman gectı kı baktım sofor yanındakı arkadsının agzını kapatıyor.durumu sonradan fark ettım arkama artcısıyla beraber bı motor daha gelmıs.adamlar kısaca sindi.
omerdusmez adlı üyeden alıntı
Tek çözümü size söyliyim bu yazıları hararetli çok sinirli bi şekilde okudum vede şmdi size tek Çözümü söyliyim bir tabanca alın Ruhsatsız ve her an ulasablırıcegn bıyere koy ve ıkk mık oldumu Tekerlere 3-5 el sıkın arabayı tekmeleyın Arabada hasar olsun cıddı gocukler bakın o zaman araba sızden nasıl kaçıyor hep yapmak ıstedıgım sey.... Ama artık yapıcam yemin ederim Çok kızgınım yapıcam...
bende biber gazı cok daha etkılı oluyor.nasıl mı?sizi sıkıstıran aracaın daha sonra yanına sakınce gıdılır.el vasıtasıyla camını acması işareti yapılır ve sıkıma hazırladıgımız biber gazı aracın icine 2 saniye kadar sıkılır ve yola devam edılır.ne bı ses ne bı delık ne de bas belası.(gerekmedıkce kullanmayın)
hayırlı yolculuklar.
We believe in sky,not to sunroof!
-
bide bu sağdan gideceksin mantığı nedir ya.hızım uygunsa istediğim yerden giderim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler