Luxor'dan 4 teker uyarıları
Reklamlar
-
firtina110 adlı üyeden alıntı
Dün akşam ışıklarda bekliyorum kanuni racerli artçılı bir motor geçti abicim ne biçim egsoz vardı bilmiyorum ama yaklaşık 100 metre gittği halde hala yanımda bangır bangır ve iğrenç ötesi bir şekilde ötüyordu.Hem vatandaşları hemde bir motorcu olarak beni rahatsız etti ve egsoz sesi boyunca Allah belanı versin diye ister istemez söylendim.Kardeşim racing motorun olur orjinal f1 gibi senfonik bir güzel ses çıkartı amenna ama bu ne arkadaş ya.Böyle şerefsizler yüzünden bizim gibi bilinçli kullanıcılarda zora düşüyor malesef.
valla sırf bu densizler yüzünden yeni dogmuş bebgim sabaha kadar zıplıyo uykusunda ve yine bu densizler yüzünden ya sonunda oturmundan çok memnun oldugum bu evi degiştiriyorum.varmı böle bişey diceksiniz ama var.burdan trafikçi arkadaşlara sesleniyorum yol kenarına geçip kim kask takmış kim takmamış kovalamcasına girceginize kim plakasını görünmücek sekilde havaya kaldırmış susturucusunu patlatmış milleti rahatsız ediyo ona bakalım lütfen
Reklamlar
-
olseydı kesınlıkle acımazdım....
cok haklısın headquarters....
-
facebook(Fazer Tutkunları)
-
Fazlada üstelemeyelim UFO görmüş masum köylü gibi :D
Yani şimdi yazımı okuyanlarda diyecekki ne kadar duyarız bir üye ama demek istediğim bu değil.Çünkü bu görüntüler Antalya sokaklarında çok doğal ve rastlanabiecek.görüntüler...
Bir kere Antalya Güllük kavşağında bir Runner gördüm 3 kişilerdi bir motoda ortada da bir bayan kask veya hiç bir koruma madddesi yok vede yarıştaymış gibi gidiyolardı aslında komik bir görntü ama alışılıyor zamanla ;)
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
-
Dingil dolu memleketim...Eğitim şart diyecem ama... Eşeğe altın semer vursan yine eşek, dingile kitap yuttursan dingil yine dingil.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
işte canım kardeşim bu tipler motosikleti araç olarak değil amaç olarak kullananlar muhtemelen o kızıda o motor sayesınde tavlamıştır o motoru aldırmak ıcınde aılesıne yazmadıgı ıntıhar senaryoları kalmamıştır emın ol bu gerzekler enınde sonunda pertcan olmaya mahkumdur.bahsettıgın caddede zaten gunde nerden baksan 2 motor taklaya gelıyor hayırlısı olsun takma kafan degmez
-
PuhAHah işe yarıyormu intihar mektubu :D
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
-
Allahtan altındaki cıbır mış.ya yüksek bi model olsaydı bırakın akıl fikir vermesin Allah ım böylelerine.bi arabanın kapuyuna yapışınca akıllanır belki
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ozrace adlı üyeden alıntı
Allahtan altındaki cıbır mış.ya yüksek bi model olsaydı
bırakın akıl fikir vermesin Allah ım böylelerine.bi arabanın kapuyuna yapışınca akıllanır belki
çok gariptirki bunlara hiç bişey olmuyo evet gerçekten Antalya bölgesinde motora binenler motora binmekten başka berabeinde herşeyi yaparlar.(Dikkatli ve bilinçli kullanıcıları tenzihedeirm buarada)mtorgiderken gaz elcigini 2 eliyle tokatlayanlarmı dersin-motora yeni dogmuş bebegiyle ma aile binenlermi dersin-yere bir çanta atıp onu motor giderken yerden almaya çalışnalarmı dersin.Evet bunların hepsini ben evimin balkonunda oturuken çokca görüyorum.Bu adamların sınıfını ben birtürlü anlayamadım ya çok iyi biniciler yada kamikaze
-
-
Yunanca da bir deyim vardir ''na to kefari,na to mermari'' yani nato kafa nato mermer Kisacasi bu arkadas kalin kafali vede buyuzden kaska gerek yok bana birsey olmaz diyor.Yazik
-
abicim kız ölmemek için sarılmış
-
luxor bildiğin gibi bende göztepede oturuyorum istasyon caddesini iyi bilirim dediğin yolu hemen göz önümde canlandırdım salak işte ne olucak sanki altında 600 lük var ki olsa bile öle yapılmaz cok yannış gecenlerde bende mc ın orda bır cıbırcıyı dövüyordum az kalsın kaçti gitti serefsiz neyse uzatmak istemiyorum.
fakat şu kask konusuna gelince bende bazen 2. kaskım ustumde olmuyor yada unutuyorum fln arkama kız arkımı fln alınca bende kaskı ona taktırıyorum gunduz ise gözluk takıyorum akşamsa öle alaha emanet gıdıyorum fakat dıkkatlıyız tabı zaten altımızdakı bısı degıl artı kazamızda yok suana kadar cok şukur. kendini bilmiyen cok var piyasada ara sıra şeklini alıcaksın ama.
-
allah akıl fikir wersin ne diyelm
-
Aynen.Gençler kendilerini gösterecegim diye yapmadıkları yok.
Hadi kaskı filan gectik; adam motorsikleti, üstünde yatarak kullanıyor.
Allah korusun bir şey olacak diye cok korkuyorum.
Allah akıl fikir versin.
Keşke zamanı döndürmek elimizde olsa ... :pale:
-
oooffff offfffff nedeyin bilmem ki olur böyle vakalar türk polisi yakalar dicem amaaa nerdeeeeeee ??????????
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
kask meselesinde söylemek istediğim bir şey war arkadaşlar
motora kasksız hiç binmedim ya da
artçımı kasksız hiç motora bindirmedim diyen war mı aranızda?
varsa kaç kişi var?
ben bindim de bindirdim de (çok ender de olsa)
bence burda mesele motosikletin artislik için kullanılıp kullanılmadığıdır yani
kör cahil bi şekilde istasyon caddesinde (tek şerit gidiş geliş + yola yayaların devamlı balıklama yaptığı bir yerdir) gazlayan mantık kötüdür sadece...
-
34 RJ 196 -Boynuzlu mahlukatların zirvesindeki şahıs...
İşten eve dönüyorum, harem vapur iskelesinden çıktım eve dönüş yolundayım.Sağ şeritte şeridi ortalamış giderken, daha 1 km bile gitmemişken sol arkamdan bir modifiyeli koyu renk 34 RJ 196 plakalı WW Golf beni sıyırırcasına önüme kırdı direksiyonu ve beni sağa atarak önüme geçti.Arkasından korna çaldım, selektör yaptım ama durmadı.Yanına geçtim, sarışın gözlüklü şoföre!!! dur diye el işareti yaptım bayaa bir süre, en sonunda camı açtı, sanki dilimden anlamıyormuş gibi baktı baktı sonra bastı gaza uzaklaşmaya başladı.Yanında oturan 60 yaşlarındaki nine kafasını çevirip bakmaya bile tenezzül etmedi(hani gördüğü her çocuğu seven tipte eşarplı nineler vardır ya, işte ondan)
Ben peşini bırakmadım ama arkasından gene selektör, korna, baktım adam sağa yanaşıyor.Tamam dedim, çek kenara.Ama sağa yanaşır gibi yapıyor yavaş gidiyor ama durmuyor zekası kıt yaratık.
Bir süre öyle gittik, baktım durmayacak bastım gaza, önüne geçtim uzadım, belki ilerde polis falan vardır, durdurabilirim diye ama nerdeeee.
Eve gelene kadar tek polis görmedim.Eve gelince 156'ya plakayı bildirip şikayetçi olduğumu söyledim ama bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.
Çıksa bile benim haberim olmayacak ve o yaratığın yüzüne tükürme fırsatım olmayacak.
İstanbul gibgi bir şehirde hatırlaması da zor, rastlamak da zor ama olur da hem rastlar hem de plakayı tanırsanız bu yaratıktan uzak durun.Siz zararlı çıkarsınız.
Yada bir şey yapar da(Allah Korusun) bu yaratığı durdurursanız bana da haber verin, ben de gelip ona saygılarımı ileticem...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
hiç gerek yok güzel abicim al cebine bi tane buji bu gibi durumlarda durmazsa fırlat camına patlasın duracak ondan sonrada eldıvenın kaskın montunda üzerındeyse ver coskuyu kop kop kop bunlar dayaktan anlar polis falan gereksiz
komtan: 22. Mesajlarda küfür (sansürlenerek de olsa), maksadi asan argo, satasma, asagilama vb. içerikler bulunamaz.
-
fantazma adlı üyeden alıntı
hiç gerek yok güzel abicim al cebine bi tane buji bu gibi durumlarda durmazsa fırlat camına patlasın s.....e, s....e duracak ondan sonrada eldıvenın kaskın montunda üzerındeyse ver coskuyu kop kop kop bunlar dayaktan anlar polis falan gereksiz
valla düşünmedim değil
şeytan dedi ki uza, dur ilerde, geçerken indir camını
uymadım şeytana ama tabii...
Luxor'a yakışmaz dedik, ama bu 4tekerlere bir şekilde derslerini de vermek lazım
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler