2008 de ehliyeti b den b2 ye çevirmek ücretsiz olucakmış doğrumu bu ya?
2008 de ehliyeti b den b2 ye çevirmek ücretsiz olucakmış doğrumu bu ya?
[FONT="Fixedsys"][COLOR="DarkGreen"]Özgürlük, Andrenalin, Keyif, Macera, Paylaşmak The Never End...[/COLOR][/FONT]
::xicon_ev
b2 ehliyet turu nedır ? A2 yı kast edıyorsun sanırım Ben sanmıyorum ogle bısı devlet bu gelırı asla bırakmaz.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
b ehliyetin varken a2 alıyorsun ya hacı ehliyetin b2 olmuş oluyor onu kastediyorum ben öle duydum ya bilgisi olan varmı bu konuda?
[FONT="Fixedsys"][COLOR="DarkGreen"]Özgürlük, Andrenalin, Keyif, Macera, Paylaşmak The Never End...[/COLOR][/FONT]
bende ve arkadaşımda b2 yazıyo nasıl oluyo peki
b2 mı yazıyo alla alla o nasıl ıs yaaa
b2 bende ilk defa duydum ne ki o öle
nasıl olcakmış o yaq ilginç daha neler neler çıkaracaklar
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
b2 mi ilk kez duyuyorum
bildiğim kadarıyla her sınıf ayrı ayrı yazılıyorr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
ımkanı yok yazamaz bı yanlıslık var...
Zaten Bedava Dİİlmİ Mantikli DÜŞÜnÜn Bİ?.bakin 250 Ytl Cİvarinda Ehlİyet Kursuna Verİyoz Demİ. + Vergİ Var Oda KÜÇÜk Bİ Mİktar 50 Ytlmİ Ne.+ BÜroda Ehlİyetİ Çikartmak İÇİn Ehlİyet Kartinin Ücretİnİ ÖdÜyoz.yanİ Burda Sadece Bu 50 Ytl Mİ Ne Olan HarÇ Varya Sadece O Vergİ Gİdİyo Devlete Gerİsİne Devlet KariŞmazkİ
B2 diye birşey yok. Benim sağlık kurulu sağolsun A2 yerine B2 yazmıştı da 1 ay uğraşmıştık düzeltmek için. B2 diye birşey olsaydı B olmazdı, B1 olurdu.
May the Force be with McLaren Mercedes
kımse kımseye bedava bişi verırmı bu memlekette ama b2 yı bedava verseler bişi olmaz zaten bi işe yaramıyo zaten a2 olsa ayrı
b2 diye bişey bende duymadım
eğer birleştirirlerse çok iyi olur derim
temmuzda sınav vardı kayıt dahi olamadım kursa
çalışmaktan fırsat bulamıyorum
ehliyeti de alamadığım için motora binerken çok tedirginin
inşallah bi düzenleme yaparlar
şuana kadar bu konudan haberi olan benden başka biri yok yani alla alla benimde arkadaş kursa yazılacakmış e istemiş adam demişki sen b al abi 2008 de geçişler ücretsiz olucak ozaman e ye dönersin demiş :S yalanmı doğrumu kafam karıştı...
E de nereden çıktı şimdi? Arkadalar bir de E mi çıktı şimdi? Bir yazdıklarınızı ontrol edin bari.
May the Force be with McLaren Mercedes
spam olarak dolaşan maillerdeki seçim vaatlerine benziyor
A2 almak 1 YTL olacak
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
daha ehliyette alacam ya dedim babama b almıyım ama aldırdı şimdi bi de motor için ehliyet alacam dimi ne kadar tutar ki acep
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)