Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

bu gerçekmi ya?

REKLAM ALANI
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    bende ilk defa duydum valla ama benim ehliyetim D+A2
    ama öyle bişey yok,hatta geçenelerde B ehliyetliler motor kullanacaklar diye bi laf çıkmıştı aylar oldu bişey yok.yani burda bir kişinin yanlış konuşması nelere maloloyor,herkezin kafası karışıyor.
    98 Beygir.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TheNeverEnd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun 125 gy Cross Fire :)
    gelde isyan etme, töbe töbe :(
    [FONT="Fixedsys"][COLOR="DarkGreen"]Özgürlük, Andrenalin, Keyif, Macera, Paylaşmak The Never End...[/COLOR][/FONT]
    ::xicon_ev

serseri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ruh aynı, cc'nin kaç olduğu önemsiz.
    valla arkadaşımız "A" ile "B" yi birbirine karıştırıyorsa bilemem ama bildigim kadarıyla ve bizim kullandığımız tek ehliyet var oda "A2" ................
    SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
    NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
    BİR GARİP SERSERİ'yim...

Motosikleti
    mondial 150RE 2006
    Arkadaşlar bazı sürücü kursları sadece ehliyet satmak için abi şu şöyle olcak böyle olcak diye müşteriyi kandırıyorlar. Hiç alakası yok eğer böyle birşey olsaydı emniyette çalışan arkadaşlarım var onlarda A2 alıyorlar. Almazlar birkaç ay daha ehliyetsiz kullanır boşuna masraf yapmazlardı .
    Bu arada ehliyet yerinden yerine değişiyor ama 250 ytl kursa, 65 ytl harç, 5 ytl evrak, 30 küsür kart parası şekline 350 ytl ye mal oluyor.

Motosikleti
    Alıntı temhadal150RE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bazı sürücü kursları sadece ehliyet satmak için abi şu şöyle olcak böyle olcak diye müşteriyi kandırıyorlar. Hiç alakası yok eğer böyle birşey olsaydı emniyette çalışan arkadaşlarım var onlarda A2 alıyorlar. Almazlar birkaç ay daha ehliyetsiz kullanır boşuna masraf yapmazlardı .
    Bu arada ehliyet yerinden yerine değişiyor ama 250 ytl kursa, 65 ytl harç, 5 ytl evrak, 30 küsür kart parası şekline 350 ytl ye mal oluyor.
    hımm...bu senin dediğin fark ücretimi yoksa sıfırdan a2 ehliyet alma ücretimi?
    [FONT="Fixedsys"][COLOR="DarkGreen"]Özgürlük, Andrenalin, Keyif, Macera, Paylaşmak The Never End...[/COLOR][/FONT]

Motosikleti
    mondial 150RE 2006
    Pardon fark ücreti
    Ben yılbaşında bu paraya almıştım

Motosikleti
    iyide formdaki banner lerden biri fark ücreti 150 ytl diyor sen görmedinmi onu kardeşim?

Motosikleti
    mondial 150RE 2006
    Ben ehliyeti alırken forma üye değildim. Oturduğum yerdeki 5-6 ehliyet kursunu dolaştım, en uygun fiyat buydu bende oraya yazıldım. Bu arada internetimde yoktu. Hiç ehliyeti olmayana 450 ytl, geçiş ücreti 300 ytl, ben eski kursiyerlerindendim 250 ytl.

Motosikleti
    şanssızlık... yaşasın motosiklet.net

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    yahu öyle bişi bence yok, olsa ben duyardım zaten. b2 de olaki? hayır birde bizde yazıyor diyorsun.. bence o ehliyetlerle başınıza bi bela açılmadan hemen düzelttirin.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)