Salı Günü mondial Mct 250 alıyorum :D
Reklamlar
-
Reklamlar
-
YAA YOK MU KIMSE BANA YARDIM EDECEK MILLET OLDUNUZ MU??
-
hayırlı olsun kardeşim güle güle kazasız belasız kullanmalar biraz eğitim yaptıktan sonra herşeyi öğrenirsin
-
-
alooooooooo
benımde aynı motordan war 1 gunde butun ıslemler bıttı plakada 1 gunde çıktı
-
yane hıç okadar uzun surmuyo ışlemlerı senınkı ne renk ya ben sıyah aldım
-
bı bende hayatımda motora bınmemıstım ve hıç vıteslı yada otomatık de kullanmamıstım ama 1 gunde ogrendım kork ma ..şimdi işe motorla gıdıp gelıyo m
-
hem sen kaç kılosun bakım
ben ılk bındıgımde taıyamam sanıyodum 52 kıloyumda....ama sen agarsındır bıraz....kork ma ya
guzel guzel kullanırsın
-
mct 250 sahibi arkadaşlardan özel bi ricam olacak. Bu güzel kızların, yakışıklı çocukların varsa fotoğraflarını mail atmanız mümkün mü acaba? (lütfen lütfen lütfen)
( argentoes@gmail.com )
Deli, her seyi yapabilecek yetenekte olan; ancak yapacak degerde bir sey bulamayandir.
-
29 Temmuz 2005, 14:58
ya
isterdım ama atamam hem sen napcan bu resmlerı boşver sen motor kullanmana bak :
-
29 Temmuz 2005, 15:00
SaTo teyze, 100 tane mesajI arka arkaya atacağına değiştir düğmesini kullanarak önceki mesajına ekleme yapsan daha güzel olmaz mı acaba ?
Bu arada hayırlı olsun kabir. SaTo teyzenin de dediği gibi, motor kullanmakta bir zorluk yok. 1 günde hatta 1-2 saatte tamamsın. Ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir. Kimse yanlış anlayıp, motor seneler sonunda ustalaşılacak bir alet diye atlamasın lütfen. Ben en azından boş yollarda sürecek kadar öğrenmenin 1-2 saat sürdüğünü söylüyorum.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
29 Temmuz 2005, 15:02
ne teyzesi cenkcım o kadar yaslı degılm.....bu arada kırdın yanı benı neyse canım ole atmak ıstedı ole attım yanı sen ıstedın ya sımdı tamam bı daha ole atarım alah alah
-
29 Temmuz 2005, 15:04
-
29 Temmuz 2005, 15:06
Kızma yaw.. Seni kırmak istememiştim. Daha yeni kaza yaşadın. Seni üzermiyiz hiç. Özür dilerim seni kırdığım için. Böyle sitem edeceğini bilsem hayatta birşey yazmazdIm. Yaşlı olmadığını tahmin edebiliyorum. Hatta benden de gençsindir çok büyük ihtimal (ben 28'im). Sadece takılmak için teyze dedim. Dilediğin gibi at mesajlarını bi daha bişiy dersem iki olsun.
Tekrar özür.. Seni seviyoruz ve üzülmeni istemiyoruz.
-
29 Temmuz 2005, 15:10
teşekkur ettım arkadas.........tamam bende saka dedım zaten...
-
29 Temmuz 2005, 16:00
herkese tessekur ederım benim motor 2.el ve siyah rengi istedigim zaten siyahtı motora stickerlar dizayn etmeye basladım bile dizaynlar bittigi stickerları bastırdıgımda resimleri koyarım millet
-
29 Temmuz 2005, 16:02
ya arkadaslar bide 2. elde ne yapılıyo onu soylersenız sevinirim yada tanıdıgınız musavir varsa aslında musavire motorla gitmek istemiyorum cünku ehliyet daha yok yazıldım dün bi cevap yazarsanız sevinirim.
-
29 Temmuz 2005, 16:16
hayırlı uğurlu olsun kardeş güle güle kullan mondial'ini
sana motoru satan kişi neden satıyormuş sordunmu ?
-
29 Temmuz 2005, 16:27
SEVGİLİ DOSTUM MERHABA. ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN DİYORUM. GÜLE GÜLE KULLAN. SONRADA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM. SENEYE BUGÜN MOTORUNUN DURUMUNU VE SATMAK İSTEDİĞİNDE VERİLECEK FİYATI MERAK EDİYORUM. SANA SATAN ARKADAŞ 650 YTL ZARARLA KENDİNİ KURTARMIŞ. BAKALIM SENİN MADDİ ZARARIN NE OLACAK. 1 OCAK 2006 DA BU MOTORDAN SOĞUYACAĞINI TAHMİN EDİYORUM. İNŞALLAH YANILIRIM VEYA HAKSIZ ÇIKARIM.
METE HAN AYSAL
mete_aysal@mynet.com
-
29 Temmuz 2005, 16:31
metehanaysal, kardeşim adam motorumu alıyorum diyerek sevinçle bir başlık açmış, herkes tebrik ediyor, kutluyor. Senin yazdıklarına bak bir de. Hoş durmuş mu sence ? Ayrıca buyuk harflerle yazmasan daha güzel ve okunur olur mesajın. 1 Ocak 2006'da birşey mi olacak da bizim haberimiz yok. Onu da merak ettim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler