evet gerçekten çok komik bi durum motoru bırakmayıp gezmeside ayrı bi olay : ama bunu bizim türklerde yapıyordur arap soyunu kötülemenin bi anlamı yok..
evet gerçekten çok komik bi durum motoru bırakmayıp gezmeside ayrı bi olay : ama bunu bizim türklerde yapıyordur arap soyunu kötülemenin bi anlamı yok..
KIRMIZI BOĞA..
abiii tekrar tekrar izledim gülmekten mideme kramp girdi yahu
usta süper ya kaç defa izledim kaç yüz defa güldüm bilmiyorum
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Hay Allah senden razı olsun öldürdün beni gülmekten
Okan ACAR
gülmekten gözümden yaş geldi
adam galiba ilkdefa gazı görüyo ole gaz verirsen böle olur
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
koptum ya gece gece, puhahahahahahahahah layn yok böyle bi şey
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
gaz vermek adamın hoşuna giti vaz geçemiyor emeyine sağlık güldürdün bizi
Of allahım ya nedir bu ya. Gülmekten öleceğim her izlediğim de gülecek farklı bir detay buluyorum. Bak hala gülüyorum ya... Of ya...
alper_tim harika bir paylaşım yaaa
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
komik nedemek abi seyrederken gülmekten kırldım ya zuhazuhauzha
bunlar ya pakistanlı yada afganistanlı
Böyle birşey görmedim.Tipler ne orjinal ya.Adamların herşeyi vukuat.Arka arkaya defalarca izledim karnım ağrıdı herseferinde
çok komik ya tesekkür paylaşım için
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
motor dengesini kendi ayarlayacak zannediyo heralde
Arabic Tecnology
bu komik bir görüntü sanırım motoru ilk kez kullanan biri bunu yapar ):-
harbi,den varya ne iş yaa bende bişey olcak sandım baktım adam motorun peşinden gidiyor töbe töbeee
98 Beygir.....
puahahah yarıldım ya bi insan bu kadar salak olur 2 salak insan kopartıyor işte böle milleti
xnode arkadaşım;
araplar çok akıllı oldukları için mi ortadogu bu kadar karışık her ğün müslümanlar ölüyor.
Abicim manyak bi video ya güldük valla sağolasın...
[ ELAZIĞ-MT ]
Adam gazı verdii verdii ama fazla vermiş motor uçdu gitti adam tam gazcınoslumu yoksa bu?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)