Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

İşte Taksicilerin Terbiyesizliği.....

REKLAM ALANI
    BURNER_18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR ?00 RR yada F olaCak İşallAh
    bu arada yıne costum
    buyuk gecmıs olsun kardesım
    Allah korusun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Geçmiş olsun hocam. Taksiydi, dolmuştu altında motorda olsa arabada olsa uzak duracaksın. Ama iyi yırtmışsın reflek süper helal olsun.

SaTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 250mct
    ehuehue ya bır anlık korku işte yoksa daha motoru kullanalı 3-4 gun oluyo bende daha yenıyım yanı

geçmiş olsun, iyi kurtarmışsın hakikaten. du bakiim sen şu ehliyetsiz ters yöne giren ve ceza ödemeden yırtan ballı arkadaş değilmisin ;)

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    SaTo, gecmis olsun dostum.
    benzeri bir olayi ben yasadim geçmiste (otomobille), nasil çaresiz kaliniyor bilirim.
    80 km hizla giderken, önümdeki minibüs, el kaldiran bir müsteriye aci fren yapinca bende arkadan yazilmistim minibüse.
    emniyet kemeri, sol alt 2 kaburgami kirmisti. (1998 seyrantepe çöp yolu)
    arabam pertten döndü, bide minibüsün tamponu için ugrasti arkadaslar, trafikten halledildi.
    olan bana oldu anlayacagin. 1 sene boyunca her gece tam uyku moduna geçerken, o vurma anini yasadim binlerce kez...

+ehliyetsizsen, haksizsin. unutma...

kazasiz belasiz günler hepimize...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    mondial 250mct
    evet
    ben o ehlıyetsız ve kestırme olsun dıye ters yonden gıren ve polisin çevırdıgı ve bugunde kazadan zor kurtulan kısıyım..........hala akıllanmamısım dımı

kulaanı bi çekmek lazım

Motosikleti
    1000RR06
    millet yavaş olun bende taksicilik yaptım hepsi aynı değil taksi ve dolmuş şöförlerinin büyük bi çoğunluğu ya hapis kaçkını yada sabıkalıdır bu yuzden iş bulamıyorlar mecburen kolay iş şöförlük diolar
    Acımadıki, acımadıki

alikara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF500 vardı bir zamanlar...
    Çok geçmiş olsun arkadaşım
    Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    SaTo kardeş ilk başta geçmiş olsun ve Allah beterinden saklasın diyorum ve eklemek istiyorum ki genelleme yapman yersiz. Taksicilerin şerefsiz olduğunu söylemişsin ama aramızda babası veya herhangi bir akrabası taksici olan arkadaşlarda olabilir veya hem motor sevdalısı hemde taksi kullanan arkadaşlarında olabileceğini göz ardı etmememiz lazım. Taksici arkadaş hatalıymış tamam ama on parmağın onuda bir değildir ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    mondial 250mct
    haklısın kardesım ama ıstısnalar kaıdeyı bozmaz....

MeTaL, +1
    tıpkı her motorcunun aynı olmayacağı gibi ;) ancak sato nun söylediğide pek yabana atılır cinsten değil, haklıda sayılır...

alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    buell 1125R
    basın işine geleni kötülüyo işine geleni övüyo biz de motorcular alarak kötü tanıtılanlardanız kimi gazeteler çıkıp biz halkın sesiyiz diyorlar da hangi halkın sesi onu çok merak ediyorum

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    SaTo, istisnaların kaideleri bozup bozmadığını tartışmıyoruz zaten, daha öncede söylediğim gibi babası, ailesinin herhangi bir üyesi veya kendisi taksici olan arkadaşlarımız olabilir sitede ve senin "taksiciler şerefsizdir" sözüne inan benden daha çok tepki vereceklerdir. Tabii düşünce senin, yorum benim, yinede sen bilirsin ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    mondial 250mct
    kardesım sana haklısın yada haksızsın demıyorum zaten sebı yargılamak yada baskalarını yargılamak bana düşmez.....başıma gelen olay kotuydu o an sende olsan sende aynı selerı derdın ama zaten ben orda ole bısey demedım...sadece sınırımı burda attım.....herkesın ailesi dostu farklı işte....ama uzerıne alınması gereken kısılerın alınması gerekırdı...bence bu muhabbet baydı...cunku ben ekmegnı kazanmak ıcın çalışan her kese saygı duyarım...adamın adını bılmedığım ıçın taksıcı dedım...eger adamın adını bılseydım zaten adı ve o kelımeleyı solerdım...sanırım anlaşmısızdır....

player77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki 2006 DL650 K6 (Satıldı) ,Honda 2011 CBF150
    Geçmiş olsun.

SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Adam her ne kadar suçluysa ehliyetsiz sürmek de bir o kadar suç, üzgünüm.
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

serseri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ruh aynı, cc'nin kaç olduğu önemsiz.
    geçmiş olsun kardeş valla çooook üzüldüm ve o ...nelere bende sinir oluyorum ama onlar minibuscüler kadar olamazlar ve hatta hiç kimse onlar kadar olamaz...
    bende birgün Gebze'den Esenkent'e gidiyordum hızım 150 falan (BMW F 650) sol seritteyim ve o ....çocuğu sağ seritten direk sol seride geçti ALLAH'tan ABS vardıda kurtardım eger olmasaydı yada normal kampana fren olsaydı motorda ALLAH göstermesin suanda yazamıyordum....
    sana tekrardan geçmiş olsun... kolay gelsin
    SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
    NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
    BİR GARİP SERSERİ'yim...

Guclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    (çok çok eskiden minibüscü , taksici gibi yol esnafları dediğimiz kişiler sorumlu aynı zamanda iyi araç kullanırlardı , çünkü hem şöför hemde mal sahibiydiler , şimdi yüzde 95'i şöför çalıştırıyor)
    Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet Sato arkadaşım büyük geçmiş olsun Fakat anlattığın olayda dikkatinden kaçan bir olay daha var sadece taksi şöförü değil suçlu olan arkadan gelen servis aracında daha büyük suç var senin vücut yapından bayan olduğunu anlamış şerefsiz adam seni sıkıştırmak için arayı bu kadar kapatmış ki sana kaçacak bir delik bırakmamış aslında bu gibi insanları trafikten men etmek lazım başka oluru yok para cezası yada hapis böylesi aşağılıklara kar etmez ama maalesef kanunlarımız bu gibi olylarda yetersiz kalıyor .
    hatta verdikleri ifadelerde ne malum taksicinin motorcu önüme kırınca fren yapmak zorunda kaldım diye ifade vermediği, işte o zaman işler daha da karışır
    üstelik olay yerini terketmişsin daha fazla yazıp seni ürkütmek istemiyorum büyük geçmiş olsun inşallah bu kadarla biter olay

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler