Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

hürriyet'ten enteresan haber

REKLAM ALANI
    mabel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    piaggio x9 250 - Suzuki İntruder M800
    bugünkü hürriyet gazetesi. sayfaları çeviriyorum, - bir de ne göreyim, 3.sayfada bir haber. haberi aynen yazıyorum.
    "Kasklı sapıktan tecavüz baskını.
    Okuldan eve dönen liseli kızı takip edip peşinden zorla eve giren giren motosikletli ve kasklı sapık, kıza tecavüz etmek istedi. Genç kızın regl olması nedeniyle ilişkiye giremeyen sapık, evdeki 300 ytl'yi gasp edip motosikletiyle izini kaybettirdi."

Haber yarım sayfa. Aklım durdu gerçekten bu habere. Evet ortada yasa dışı bir eylem var. Adamın biri tecavüze yelteniyor bir şekilde başaramayınca paraları alıp kaçıyor. Bu adamın arabası olsaydı haber başlığı şöyle mi yazılacaktı: Renault 19'lu sapıktan tecavüz baskını. Bir de habere alakasız bir motosikletlinin fotoğrafını koymuşlar. Yani o fotoğraftaki adam aramızdan herhangi biri de olabilir. Ülkenin en yüksek tirajlı gazetesinin habercilik anlayışına bakar mısınız? Ortadaki suçu anlatmak varken ilgilendiği özelliğe bakın. Merak ediyorum Merter'de toplanan arkadaşlarımız için de yarım sayfa ayırmışlar mıydı acaba? Yazık.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Kasklı sapıktan tecavüz baskını

Okuldan eve dönen liseli kızı takip edip peşinden zorla eve giren motosikletli ve kasklı sapık, kıza tecavüz etmek istedi. Genç kızın regl olması nedeniyle ilişkiye giremeyen sapık, evdeki 300 YTL’yi gasp edip motosikletiyle izini kaybettirdi.

İSTANBUL’da 5 ay içinde 5 kız çocuğuna tecavüz ve tecavüz girişiminde bulunarak dehşet yaratan motosikletli sapık olduğu sanılan zanlı, Kadıköy Acıbadem’de dün öğle saatlerinde okul çıkışı evine dönen lise öğrencisi A.A.’yı takip etti. Evine girmek üzere olan kızın peşinden koşarak apartmana giren sapık, "Mahmut Bey burada mı oturuyor" diye sorduğu genç kızı zorla içeri soktu. Evde kimsenin olmadığını gören sapık, bıçakla tehdit ettiği kıza "Evde küvet var mı?" diye sordu. Genç kızın ellerini bağlayan sapık, başındaki kaskı çıkarmadı. Düzgün bir Türkçe kullandığı belirlenen sapık, genç kızın regl olduğunu görünce tecavüzden vazgeçti. Evdeki 300 YTL parayı gasp edip kaçan sapık, izini kaybettirdi.

3 saniye görüntülendi

Şişli ve Beşiktaş’ta daha önce 5 ilköğretim öğrencisine tecavüz eden ve tecavüze yeltenen ancak hiçbir güvenlik kamerasına yakalanmayan zanlının görüntüsünün, olayın meydana geldiği sitenin içinde apartman merdivenlerini görecek şekilde yerleştirilen güvenlik kamerasına yansıdığı belirlendi. Üç saniye boyunca görüntülenen sapığın, 125 cc ya da 250 cc curizer tarzı bir motosiklet kullandığı belirlendi. Yanlarında deri çantalar bulunan motosikletin arkasında da sissy bar denilen yolcunun sırtını dayaması için kullanılan bir aksesuvar olduğu tespit edildi

Köprü kayıtları inceleniyor

Polis, apartmanda ele geçirdiği görüntüyü olayın meydana geldiği gün köprü ve otoyol güvenlik kameraları ile olayın meydana geldiği bölgede bulunan banka veya şirketlerin güvenlik kamera görüntüleriyle karşılaştırmaya başladı. Bu görüntülerde aynı motoru bulmaya çalışan dedektifler zanlının kullandığı motosikletin plakasını tespit etmeye çalışıyor. Polis saldırgan kendine yeni kurbanlar bulmadan sapığı yakalamak için operasyonları sürdürüyor.
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    işin aslı bu tur gazeteleri okumuyorum safsatadan ibaretler sadece bu değilki gereksiz bir gazete kaldıki ülkesine gerçekten düşmanlık yapan basın yayın organlarından en önde koşanı yazıklar olsun tek kelimeyle hala nasıl olupta alıp okuyor acaba halkımız aklım almıyor adamları destekliyor ve cesaretlendiriyoruz daha dikkatli olalım derim...

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    haberi daha dikkat çekici hale getirebilmek için bir çok gazetede yapılan bir durum..hoş mu tabi ki değil..hürriyeti bende kınıyorum
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    haber olsunda nasıl olursa olsun hürriyet gazetesıne bu lınkın adresını email olarak gönderecem bakalım nasıl bir cevap verecekler.....
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Dengesiz SaPıKKKKKKKKKKKKKKKK
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Bari yabancı bir siteden alsalardı resmi....
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    şimdi o resmi konan arkadaş kendini görse ne düşünür...
    arkadaş direk birinci derecede zanlı durumuna düşmektedir...
    bu arkadaş bu gazeteye maddi ve manevi dava açsa ne olur...
    açmakta haklı olur o kadar...
    ama başka bi ülkede olsa way haline o gazetenin...

genç bayana geçmiş olsun diliyorum...

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o resmin köşesine kıyısına temsili resim yazmışlar ama çoğu kişi göremez onu. orda benim resmin olsa ne olacaktı o zaman???

Motosikleti
    Kask takmış herhangi birinin fotoğrafını basmak temsili ifade ediyor demek. Kitle iletişim araçlarının sahipleri ya ellerindeki gücün farkında değiller ya da aptal rolü oynuyorlar.

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Alıntı mabel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ... Bir de habere alakasız bir motosikletlinin fotoğrafını koymuşlar. Yani o fotoğraftaki adam aramızdan herhangi biri de olabilir ...

Evet resmi gördüm az önce. Yuh yani, gazetecilik adına bu kadar sorumsuzluk olabilirdi. Cidden gazetecilik yaptıklarını sanmasınlar. O resimdeki motorcu çıkıp iyi bir tazminat davası açsa yeridir yani..
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

Motosikleti
    suzuki vz 800
    habere yorum yapan bir bey "kasklı motosikletli şahıslar sıkı kontrolden geçirilmeli,içini gösteren şeffaf kasklar taktırılması sağlanmalıdır.alışmış kudurmuştan beter derler.polisimizin bu sapığı başka sapıklığına meydan bulamadan yakalamasını bekliyoruz." demiş...
    tebrikler bütün motorcuları bu kadar zan altında bıraktığı için

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    garip olan nedir ?
    adam motosikletli bir sapıkmış olamaz mı ?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı limp65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o resmin köşesine kıyısına temsili resim yazmışlar ama çoğu kişi göremez onu. orda benim resmin olsa ne olacaktı o zaman???

o resimdeki arkadas aramızdan biriyse mutlaka dava acsın.cok şey alacaktır mutlaka.onlarda bir daha düşünmeden resim koymazlar
    34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı xnode adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    garip olan nedir ?
    adam motosikletli bir sapıkmış olamaz mı ?
    garip bişey yok olayda...ülkemizde her çeşit insan mevcut...sapık olması garip değil yani...motosikletli sapık olmasıda hiç garip değil...sapık olmak için motosiklet veya araba kullanıyo olmak veya bunların hiçbirisini kullanmayı bilmekde gerekmez...fakat garip olan haberi sunuş şeklidir...temsili bir fotograf koyularak ve genel cümleler kullanılarak bütün motorcular zan altında bırakılmaktadır...garip olan budur arkadaşım...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    xnode,
    Haberi okudun mu bilmiyorum, önceki yazılanları da okumamış olmalısın. Aksi halde benim yazılarını takip ettiğim xnode "ee ne var bunda" diye bir mesaj atmazdı. Gazeteye temsili fotoğraftır diye senin fotoğrafını koysalardı yine olağan mı karşılardın?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    alakasız bir adamın resmini koymuşlarsa o yalnış tabii de yani motosikletliler zor durumda kalıyor gibi bir yaklaşımda yanlış.

motosikletli biri sapıklık yapmışsa adam tabiiki bunu yazacak. başka ne yapacak ki ? ayrıca ben bu kasklı sapıkla ilgili daha öncede birkaç haber okumuştum.
    bu sapığı bir an önce yakalasalar bari :(

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    tüh ya ben bu konuyu görmemişim. yeni konu açtım.

Motosikleti
    cbr 125
    Alıntı syrıana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gazetecilik basın yayın ahlakına ve kurallarına uymayarak yayın yapan hürriyet grubunu kesin bi dille kınıyorum

motosikleti ön plana çıkarmaları ilginç...her motosiklet kullanıp kask takana sapık gözüyle bakılması anlamına gelir bu...bence bu haberi yapanların kendileri sapıktır....
    kesınlıkle katılıyorum arkadaşa butun o tıpe uygun motorları durdururlar sımdı o dahada kotu bırsey dusunsene sapık aranıyo dıye sıssy barlı cantalı 125 cc yada 250 cc motor kullananları acaba sapık mı dıye durdurduklarını
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Bu haberi az önce foxtv de gösterdi.

"şimdi nerede, kime tecavüz ediyor" diyor. Çok üzücü

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)