scooter uzun yola dayanırmı bilmiyorum bana bir yardımcı olun yada hangi scooterlar dayanır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scooter uzun yola dayanırmı bilmiyorum bana bir yardımcı olun yada hangi scooterlar dayanır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben yamaha bws 100 ile alanyadan fethıyeye gıttım yaklasık 350km banamısın demedi;) alanyadan ankaraya gıdende bı arkadas wardı sen dayanabılırsen motor dayanıyor
saygılar
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
Aprilla, Gilera, Kymco, Yamaha, Vespa, Piaggio gibi markaların scooterları uzun yola gider ama yinede biraz şans gerekiyor. Her elektronik alette olabileceği gibi en kral motorsiklette de ağrıza çıkabilir. Tercihen su veya yağ soğutmalı bir scooter seçmelisin tabii eğer "ben 200,300 km. mesafeyi hiç durmadan ve kı.mın ağrımasını sorun etmeden giderim" diyorsan. Onun dışında her 100 km. de 15 dk. mola vereceğini düşünürsek 100 cc den 500 cc ye kadar istediğin bir scooter ile istediğin kadar yol yap (yukarıda saydığım markalar ile) ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
metal çok saol aprilla dedin ya keeway da aprilla gurubuna giriyor diymi bunuda cevaplarsan sevinirim
Kardeş Keeway i Aprilla üretmiyor. Keeway sanırım Bulgar malıydı veya Macaristan Çinde birleştiriliyor. Aprilla, Gilera, Piaggio, Vespa, Ducati belki dünyada gerçekten memleketinde üretilen motorsikletlerdir İtalyandır. Keeway den memnun olmayan arkadaşlar olduğu gibi memnun olanlarda var. Biraz şans işi sanırım ama Motomax getiriyor yani Aprillanın distribütörü diye aynı kefeye koymamak lazım. Sadece Motomax ' ın getiriyor olması bir güvence olarak gösterilebilir. Demek ki kalitesini onaylamış ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Ruhu hissedersen 50 cc todaylede yolaçıkar gezersin
Bir baska motosiklet forumunda sifayen tanidigim bir arkadas 150cc'lik scooter'la akdeniz turu yapmisti iki ay'da.
yamaha bws 100'le bir arkadaşım 1 günde 600 km yaptı...
motosikletimi ilk aldığım gün kaç km yaptım bilmiorum ama cuma namazından cıktım ve akşam 10da yerine koydum eminimki yzyn yol olmustur
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
hangi motosikleti sorduğuna bağlı tabi. Çin malıysa bu soruyu sormamış kabul ediyorum seni
onun dışında 100 lük honda beat ile istanbul-çanakkele
150cc lik Honda Dylan ile ise bir günde sorunsuzca 2 kişi 650km yol yaptım
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Vay canına yahu! 2,5 sene önce forumlara pek yazan yokmuş demek ki... Nasıl olmuş da bu topik üçbeş mesajla yok olup gitmiş? Hayret bir şey valla!
Madem geldik, görüşümüzü de yazalım bari: Gerçi bu arkadaş uzun yol demekle neyi kast etmiş pek anlayamadım ama... Biri yazmış oraya "kıçının ağrısına dayanabildiğin kadar gidersin" şeklinde. Evet, bence de aynen öyle ve hatta daha fazlası.... Mesela, benzinin bitinceye kadar gidersin... Sonra doldurup, yine gidersin... Periyodik bakımına kadar devamlı gidersin... Periyodik bakımından sonra gitmeye devam edersin... Ne zaman ki motor ömrü biter.. hah, işte o zamana kadar gidersin... Ama bu gitme şansın bitti anlamına gelmez; motoru rektifiye ettirir tekrar gidersin... Demek ki mesele ne imiş? Kıç ağrısı imiş! Sonuç olarak; kıçın sağlam olduğu sürece gidersin!
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Scooter alacaksan bu İtalyan olmalı.uzun yola'mı gitmek istiyorsun,problem yaşamamak'mı istiyorsun,konfor'mu istiyorsun o zaman İtalyan alcaksın.Al bi Aprilia bak birdaha başka bi scooter'a dönüp bakıyomusun.Scooter İtalyan işidir unutma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)