bugün sabah evden çıktım işe giderken yolun belli bir kısımı ara bölmesiz ve kontrolsüz bu bölümde en az 30 jeep group olarak geçiş yapıyordu ve orta kısımda duran kırmızı dodge kamyonet sinyal vermiş beklerken arkadan jeeplerin şıkıştırması ile bir anda önüme doğru çıkmaya başladı tabii bunun sonucu panik fren yaptım ön ve arka freni birlikte kullandım scooterlarda ne kadar geniş tabanda olsa küçük tekerleri olduğu için hakimiyeti elinizde tutmak biraz zor kamyona az mesafe kala artık sola yatırdım motoru tabii bende düştüm
sonuç :
*bende kask + eldiven vardı bende çizik bile yok sadece sol dizim ağrıyor sert vurdum asfalta
*motorda grenajlarda çizik var gidon biraz eğri ama serviste düzelicek bugün
*kamyonet şöförüne birşey yapmadım çünkü bir yönden oda haklıydı ve yardımcı olduğu için bişey demedim
bu kazadan sonra çıkardığım dersler oldu tabii suç bendede vardı kontrolsüz ve trafik akışı düzensiz ara bölmesi olmayan yolda 90'la gidiyordum
kaskım ve eldivenim vardı bende herhangi birşey yok kask takmayan arkadaşlar gene söylüyorum hiç olmazsa kaskınızı takın, düşer düşmez ilk baktığım yer dirseklerim oldu ama çizik bile yoktu ama diğer korumalarda önemli dirsek ve dizlik bunun önemini anladım
inanın bana kısa mesafede ben bile şaşırdım kamyonete yapışmadığıma belki saçma gelebilir size ama bizi koruyan dualardır buna inanırım ve gene inancım kuvvetlendi o kısa mesafede durdum o hıza rağmen ve hiç bir şeyim yok Allaha şükür verilmiş sadakamız varmız
lütfen daha dikkatli olalım ve gene söylüyorum en azından kaskımızı takalım