Acil durumlarda ilk yardım için daha mükemmel bi araç olamaz heralde, anında olay yerinde
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
bır de arkaya bır romork tarzı bır alet koysalar tam olucakmıs hasta nakıl ıcın
bizim buralara gelmez adam hastaya giderken kendi yaralanır mazallah
ERASER WİLL COME BACK
Bence cross bi model daha uygun olurdu
Hasta nakil yapamaz ama daha çabuk gidebilir...Güzel ama burada aydın abinin dediği gibi hastaya giderken kendi yaralanır adam yerine koymadıkları için trafikte...
Motor her alanda lazım işte, İstanbul itfaiyesi de yangın söndürmek için motor getirtiyodu ne oldu o iş haberiniz var mı? Gazetede görmüştüm resimleri
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
güzel fikirmiş..paylaşımın vede emeğin için sağolasın Ehan
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Shadow senin motorun lastiği ters dönüyo yaw sen aksini iddia etsende ben gördüğüme inanırım
Sadece maslak sanayide zabitalar icin ozel bir atv hazırlandıgını gormustumMotor her alanda lazım işte, İstanbul itfaiyesi de yangın söndürmek için motor getirtiyodu ne oldu o iş haberiniz var mı? Gazetede görmüştüm resimleri
itfaiye motorlar italyada var ayni zamanda sokaklarin temizliimdede motor kullaniyolar bu düsünceda güzel ama adam yerine saymadiklari için motorlari adam ancak kendi kendini kurtarir ülkemizde
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
fıkır guzel ama turkıye ye yaramaz.motorun adam yerıne kondugu memlekette ıs yapar o alet.
türk toplumu artık eskisi kadar katı bakmıcak herhalde bundan sonra
en küçük motorsiklet muhabbetinde hemen söylenen(hiiiii sakın ha çok tehlikeli)
umarım zamanlada olsa bu düşünceler değişir ...
işte geldim burdayımmmmm
GUNCEL
+1000fıkır guzel ama turkıye ye yaramaz.motorun adam yerıne kondugu memlekette ıs yapar o alet.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)