Tam 1 yıl geçti bu sevdayla buluşalı...
Reklamlar
-
01 Haziran 2007, 01:50
Çocukluğumda bisiklet üzerinden inmiyorken yaş biraz daha büyüdükçe motosiklet sevdası başladı.Her gördüğüm motorun arkasından dönüp bakmakla başlarmış herşey.
Aile klasik 657 ye tabi devlet memuru emeklisi olunca anca bir ev bir araba...
Bize hayal kurmak düştü yıllarca..Öğrenciyiz be abi hem de uzatmalısından..
üç beş kuruş da çalışıp biriktirdiğimiz var cebimizde...Googleda bir kaç arama sonrasında büyük bir aileye dahil olma Üyelik Tarihi: 30-05-06..
Tam bir gün sonrasında en yakın honda bayiisine gidip cbr 125 r için kapora bırakma ve 1 haziran akşam üstünde motor kullanmayı bilmeyen ben honda yol yardım aracıyla eve kadar getirilen minik ama ilk gözağrısı motorumla ilk gün..
Evin zilini çalıyorum "babacım aşağıya gelir misiniz size bir şey göstereceğim " diyorum. Babam şaşkınlık içinde çok korktuğu motosikleti görünce .Hani bunun kaskı bilmemnesi diye soruyor. Arabanın içinden kaskımı, dizliklerimi, eldivenlerimi, montumu çıkartıp gösteriyorum. Bir gün öncesinde kayıt olduğum mt den öğrendim ya "Ben bilinçli motorcu" oluyorum...
Yıllardır bir gün ben de alacağım dediğim motosiklete sahip olma duygusunu , "motosikletle bütünleşirsiniz" gibi kelimelerin anlamını zamanla öğreniyorum..
Bir zamanlar genel kültür içerikli bir forumdan tanıdığım sitemiz deneyimli motorcularından "boy" un o zamanlar gezi fotoğraflarını bahsi geçen siteye eklediği günler aklıma geliyor hafif bir gülümseme suratımda.Ufacık tefecik motoruyla ilk günlerde 70 80 km hızlara çıktıkça mutluluktan ölücekmişim hissine kapılıyorum.
Aradan tam bir yıl geçti toplam 6300 km yol yaptım, hiç bir zaman kasksız caddeye çıkmadım, sıcak havalarda ter içinde kalmak pahasına montumu çıkarmadım bundan sonraki yıllarda da çıkarmayı düşünmüyorum.
Bu sitede "kayda değer" bilgi deneyim paylaşan tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim...
Yaşasın motorcu kardeşliği
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Reklamlar
-
01 Haziran 2007, 01:52
Her zaman burda buluşabilmek herkesin dileği....
Ben hatırlamıyorum bile ilk motorumu aldığım günü.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
01 Haziran 2007, 09:37
ah be kardeşim ; daha Çok uzun yıllar bu sewdadan vazgecmemen dileğiyle
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
01 Haziran 2007, 12:34
helal olsun tronic.. Hepimizin içinden geçen o duyguları sen kelimelere dokmussun.. Abant gezisinde de seni aramızda gormustuk.. Tanısma fırsatımız olmustu.. Mt sayesinde Artık cok büyük bi ailemiz var... Ben de kendi motoruma kavusalı bi seneyi günler geçti... Daha nice yıllara hep birlikde girmek dilegiyle...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
01 Haziran 2007, 13:46
benim haziran ayında 2 sene olacak nice senelere teker in düz bassın.
-
01 Haziran 2007, 14:15
daha nice mutlu günler ve geziler yaşaman dileği ile motorunun üstünde
Allah kaza bela vermesin.ne mutlu sana
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
01 Haziran 2007, 21:56
zaman çok çabuk geçiyo bi bakıyosun yılları devirmişsin kazasız belasız uzun yıllar bu keyfi yaşayalım herkesiçin dileğim bu
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)