motosikletli ters seritten gider, tersini düsünen itinayla terslenir
Reklamlar
-
aynen düşündüklerimi yazmışsın
GorkeM adlı üyeden alıntı
motosiklet-otomobil-minibüs vb. gibi araçları insanlar kullanır... bu yüzden motorcular iyidir veya dolmuşçular kötüdür diye bir genelleme yapılamaz...
her türlü araçta kurallara uyan saygılı insanlar olabileceği gibi saygısız insanlar da olabilir... trafikte güvenli bir şekilde araç kullanabilmek için bunlara alışmak gerekir...
Bana kurye de çarptı , taksi de... Her gün onlarca araç üzerime kırıyor... Eğer tek tek hepsine kafayı taksaydım , hepsiyle ilgili bir topic açsaydım , hiç trafiğe çıkmamayı tercih ederdim...
Size tek tavsiyem... Trafik bir savaş alanıdır... 1 tonluk oyuncakları olan çocukların oyun alanı gibi düşünün... kimi çocuk sakin sakin oynar , kimisi oyuncağıyla diğer çocukların oyuncaklarına zarar vermekten zevk alır... Trafik budur... Eğer güvenli bir sürüş istiyorsanız "bu kurallara aykırı , olamaz" demeyin. "Bu kurallara aykırı , ama herşey beklenir , ben en iyisi dikkatli olayim" diyin...
Saygılar...
Reklamlar
-
Amerika'lıların seyahat sitelerinde mi bir yerde Türkiye'de trafikte şunlara dikkat edin diyordu kısaca:
Sola sinyal verildi diye sola dönecek zannetmeyin
Sinyal vermedi diye dönmeyecek zannetmeyin
Kırımızı ışık yandı diye duracak zannetmeyin
.....
....
vs diye uzuyor liste, en sonda da aynen şöyle demişlerdi:
Expect the unexpected! (yani Beklenmeyeni bekle!)
[B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
-
Zavallı kadın, bide azar işitmiş, maalesef motosiklet sürücüleri bu şekilde davranarak diğer motor sürücülerinide ön yargı altında bırakıyolar. Her motor sürücüsü bu tip adamlara haddini bildirmeli.
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
parker bu etiler'den bebeğe inen yokuş sanki intihar yokuşu gibi arkadaş...bi kere artıçımla birlikte bi daldım oraya inene kadar sanki korku tüneline girmiş gibiydim...nerdeyse frenler bile tutmuyo orda...indidiğimdede ise ikimizinde suratı bembeyaz kesmişti..
o dediğin çatala ayrılan yol çok dar bilirim...ordan bi araba bile zor geçiyo...senin dediğin tarz arkadaşlarımızda mevcut malesef trafikte...özellikle sıkışık trafikte marifetmiş gibi aralara girip korna üstüne kornaya basıp arabaların arasında birbirini geçmek için yarışan tipler yokmu hasta oluyorum bu tiplere...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
shadowman
aklima bir animi getirdin...
fotografi bir yerlerde vardi bilirsam koyarim buraya...
avusturyada arabayla gidiyoruz, uzun bir tünele girecegiz. girmeden bayagi bir önce tabelalar basladi. 100 metrede bir ayri bir dilde "lütfen farlarinizi açin" yaziyor... ingilizce, arapça, almanca falan... Merak ettik Türkçe yazmislar mi diye. Sonra uzaktan gördük Türkçe tabelayi ve sevindik. Hehe tamam bakin bizi de adam yerine koymuslar diye. Sonra gittikçe daha net okuduk ve diger tabelalardan ayrica anen su yaziyordu:
LÜTFEN FARLARINIZI AÇIN, LÜTFEN GÖZLERINIZI DE AÇIN
)))))))))
Daha ne diyelim... Gurbetçiler saolsun
-
parker adlı üyeden alıntı
shadowman
avusturyada arabayla gidiyoruz, uzun bir tünele girecegiz. girmeden bayagi bir önce tabelalar basladi. 100 metrede bir ayri bir dilde "lütfen farlarinizi açin" yaziyor... ingilizce, arapça, almanca falan... Merak ettik Türkçe yazmislar mi diye. Sonra uzaktan gördük Türkçe tabelayi ve sevindik. Hehe tamam bakin bizi de adam yerine koymuslar diye. Sonra gittikçe daha net okuduk ve diger tabelalardan ayrica anen su yaziyordu:
)))))))))
Bunun üzerine söylenecek bişey yok..
Hakikaten birçok özelliğimizle , tarihe asla silinmeyecek bir millet olarak geçmişiz yahu..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
shadowman
)))))))))
Valla bunun fotosunu mutlaka görmek isterdim!
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
-
shadowman
)))))))))
"parker" Sen çok yaşaBu safsatayla Avrupa'ya damgamızı vurmuşuz
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Shadow.Man adlı üyeden alıntı
A
Expect the unexpected! (yani Beklenmeyeni bekle!)
hocam bu bir amerikan futbolu deyimi degil miydi ahah yanlis mi hatirliyorum
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
rayjay adlı üyeden alıntı
hocam bu bir amerikan futbolu deyimi degil miydi ahah yanlis mi hatirliyorum
Belki aynı zamanda orada da kullanılıyordur terim bilemeyeceğim... Olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)