Revit ve Oxtar urunleri ile ilgili sorunsal
Reklamlar
-
Oxtar TOURTECH 130.-EUR
http://www.ozenmotor.com.tr/UrunDetay.aspx?UID=129
motosiklet botu ve linki
revit Factor 175.-EUR
http://www.ozenmotor.com.tr/UrunDetay.aspx?UID=4
motosiklet pantolonu ve linki
revit ION 200.-EUR
http://www.ozenmotor.com.tr/UrunDetay.aspx?UID=384
motosiklet montu ve linki.
özen motor sirkeci satış noktası 9.ay 2006
yukarıda markası kodu fiyatı ve satan firma ve tahmini alma tarihi verilen urunlerde verilen hiçbir garantinin geçerliliği olmadığı söylendi bana urunler alırken vaadedilen görevlerini tam olarak yerine getiremedi. firma ile yapılan telefon görüşmeleride sonuçsuz kaldı. ben sanırım duyma ve görme özürlüyüm.. üzerinde garanti yazılı olan urunlerde garantinin olmadığı söyleniyo ve beni başlarında çok guzel bi şekiilde savdılar. bu durumda ne tur bir yol izlemeliyim yardımcı olmanızı istiyorum acizane.
daha önce bu tarz bir şeyle karşılaşan veya yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkurler.
Not: firmayla daha önce yeterli seviyede irtibata geçilmiş satışı gerçekleştiren şahıs ve merkezde urun sorumlusu kişilerle görüşülmüştür. merkezde bulunan sorumlu satış temsilcisine, satış temsilcisi ise olayı tamamamen bana yönlendiriyor. urunlerin garantisi olmadığını soyluyolar gerçekten böyle birşey varmıdır???
Reklamlar
-
garantisiz mal olur mu yahu? bence tekrar zorla aksi takdirde yasal yollara başvuracağını belirt kendilerine eğer tavırlarında bir değişiklik olmazsa tüketici derneğine başvurmanı ya da kendi imkanlarınla yasal işlemleri başlatmanı tavsiye ederim.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
-
ah ah urunleri aldığımda siteye uye değildim acemi motorcuydum yavaş yavaş gözümüz açılıyo ama yediğimiz kazıklarda birilerinin cebine yarıyo malesef..
-
-
önünden geçmemek sorunu çözmüyo motosiklet sürücüsü arkadaşlarımızı uyarmak lazım bizim gibi enayi yerine koyulmasınlar kandırılmasınlar...
-
işte bu şekilde konular açıldıkça herkese söylüyorum başkada yapacak birşey yok
Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...
-
ben peşini bırakmıycam nereye kadar giderse oraya kadar gitmeli yolunacak kaz olmadığımızı anlasınlar artık...
-
yanlız bu başlık altında olmaz başlık adı bence özenin attığı kazıklar olsaydı sesimizi daha cok duyururduk
Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...
-
başlığın ismi ne olursa olsun insanların bu firmadan alışveriş yaparken çok dikkat etmesi gerekir hatta bi kaç kez düşünmeliler zira satış yaparken söylediklerini unutuveriyolar..
-
defalarca yazıldı, söylendi
ÖZEN MOTOR dan uzak durun diye
benim anlamadığım halen bu insanlar nasıl ayakta durabilyorlar
düşünün ne kazıklar atmışlar ki şu an müşteri sayıları %80 azalmış olsa bile
demek ki önümüzdeki 10 yılda yapacakları karı attıkları kazıklarla çoktaan çıkarmışlar
ayrıca sizlere benden yine bir tavsiye
Kızıltoprak DELTA BİSİKLETtende (MotoTr) uzak durmanız yönünde.sonra demedi demeyin...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
ben urunleri aldığımda motosiklet forum sitelerine uye değildim piyasayı bilmiyordum ama forum siteleri ve yediğimiz kazıklar sayesinde öğrenmiş olduk bundan sonra alışveriş yapacaklar bu yazıları okuyun ve ona göre tedbir alın böylesi ahlak yoksunu firmaların ekmeğine yağ surmeyelim gerçekten ticaret yapmayı öğrendiklerinde alışveriş yapalım yoksa nafile bu uğraşlar...
-
swort ben konuyu tam olarak anlamadım...ürün aldın bi tarafına bişey oldu...yani kullanılamaz hale geldi ve garanti kapsamında değiştirmiyolarmı... yoksa başka bişeymi biraz daha açarsan sevinirim...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Arkadaşlar burada hepinize sesleniyorum:bu konuda sadece feyizoğlu diyorum ben.gerisi hikâye.
-
Bilooo adlı üyeden alıntı
swort ben konuyu tam olarak anlamadım...ürün aldın bi tarafına bişey oldu...yani kullanılamaz hale geldi ve garanti kapsamında değiştirmiyolarmı...
yoksa başka bişeymi biraz daha açarsan sevinirim...
urun aldım ve satarken urunlerin su geçirmeyeceğini söylediler ve garanti verdiler tabi sözle botun uzerinde su geçirmez yazıyo su geçiriyo. pantolon garantili su geçirmez dediler su geçiriyo. monta da aynı garantiyi verdiler su geçiriyo ki bunların su geçirme zamanları normal yağmurda 15 dk civarı. firmaya bu şikayetleri söylediğimde surekli bi geçiştirme çabası var ve garantisi yokmuş urunlerin bana söylenen bunlar sen haklısın ama şirket politikası böyle diye söylüyorlar. yani burada müşteriyi aldatma kandırma durumları ve kendi başına bırakma durumları mevcut. urunleri gönderdim firmaya kontrol etme zahmetinde dahi bulunmuyolar anlıycağın..
-
a vagrant adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar burada hepinize sesleniyorum:bu konuda sadece feyizoğlu diyorum ben.gerisi hikâye.
feyizoğlu he burdan bi dizlik aldım...aldığım dizliğin sert plastik kısmı naked motorumun deposunu çizdi...gittim değiştirmek istediğimi söyledim başka bi markayla kullanılmış ürünü değiştiremediklerini söylediler...müşteri memnuniyetleri bu kadarmış sanırım...halbuki aynı ürünü vitrine koyup bir başkasına sıfır diye satabilirlerdi...banada istediğim ürünü verebilirlerdi...
swort adlı üyeden alıntı
urun aldım ve satarken urunlerin su geçirmeyeceğini söylediler ve garanti verdiler tabi sözle botun uzerinde su geçirmez yazıyo su geçiriyo. pantolon garantili su geçirmez dediler su geçiriyo. monta da aynı garantiyi verdiler su geçiriyo ki bunların su geçirme zamanları normal yağmurda 15 dk civarı. firmaya bu şikayetleri söylediğimde surekli bi geçiştirme çabası var ve garantisi yokmuş urunlerin bana söylenen bunlar sen haklısın ama şirket politikası böyle diye söylüyorlar. yani burada müşteriyi aldatma kandırma durumları ve kendi başına bırakma durumları mevcut. urunleri gönderdim firmaya kontrol etme zahmetinde dahi bulunmuyolar anlıycağın..
anladım çok haklısın...bencede bu işin peşini bırakma...sonuna kadar git...en doğal hakkın...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Bilooo adlı üyeden alıntı
feyizoğlu he burdan bi dizlik aldım...aldığım dizliğin sert plastik kısmı naked motorumun deposunu çizdi...gittim değiştirmek istediğimi söyledim başka bi markayla kullanılmış ürünü değiştiremediklerini söylediler...müşteri memnuniyetleri bu kadarmış sanırım...halbuki aynı ürünü vitrine koyup bir başkasına sıfır diye satabilirlerdi...banada istediğim ürünü verebilirlerdi...
anladım çok haklısın...bencede bu işin peşini bırakma...sonuna kadar git...en doğal hakkın...
Haklısın da pek çok dizlik motoru çizer.Forumda şikayet çok.Çözümü de var.Araştırsan görürsün.Motorunu sert cisimlerin hepsi çizer.
-
a vagrant adlı üyeden alıntı
Haklısın da pek çok dizlik motoru çizer.Forumda şikayet çok.Çözümü de var.Araştırsan görürsün.Motorunu sert cisimlerin hepsi çizer.
yalnız bu aldığım dizlik ufo marka ve dizlik iç kenarları sivri bi şekilde üretilmiş...başka bi marka vardı orda onun iç kısımları bu şekilde değildi...baştan bilsek bunu almazdık tabiki...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)