Şimdilik denizcieylemin artçı ve uyuyarak seyehat edebilme fotoları mevcut
süürerkene çekerim işallah
bağyanlar lütfen trafiğeeee, bizler varız korkmayınız
Poturdak
Bu bayana bilem benzemiyor.....
Bende o bayan gibi giyinirim.....Sadece kask....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abi valla iyi ediyosun paylaşmakla ama,şimdii bi de bayanlar kızmasın izinsiz fotoğraflarımızı çekip internette yayınlıyosun diye
dikkatli olmak lazım
Bu bayan arkadaşı sonbaharda Necatibey Caddesi'nde görmüştüm Çiçekli motoru hatırlamamak ne mümkün
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Ben bu bayanı tebrik etmek istiyorum cesaretinden ötürü. Ben saçları kaskın içine sokacağım diye akla karayı seçiyorum vallahi. Beni kocaman gösteren montumuda giyiyorum. E boy da var biraz. Gözlerime bakılmadığı sürece cinsiyetim belli olmuyor.
Abla göğsünü gere gere trafiğe dalmış. Vay bee. Hala da yaşıyor. Ne öküzler var o trafikte allahım. Çakal çukal dolmuş memleket. Bir de scooter kullanıyor yahu. Gazı açsan yürümez, frene bassan durmaz.
Yok yok, vallahi tebrikler...
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
evet guzel oluyor ama bıde gecelerı su farlarını acsalar daha ıyı olacak belkı onlerını gorurler
Bayağı da güzel kullanıyor...Yavaşda diildi hani...Ama çok rahat tavırları vardı....Etraftan da bir tehlike yaşamadı....Sıkıştırma falan da yoktu....Meclis kavşağından kurtuluş kavşağına kadar arkasından seyrederek gözlemleyerek geldim....Sanki biraz çağ atlamışız dedim kendime.....
Abi ben hız yapınca bazı arkadaşlar "Cehennemin dibini gör" diyo Heralde bu ablaya kimse dememiş.
Demek sıkıştırmadılar ha? E inşallah sıkıştırmazlarda diyeceğim ama görünen köy kılavuz istemez ki. Sıkıştırılmak için sadece bayan olmakta gerekmiyor. Zaten motosikletlilere böcek muamelesi yapıyorlar, e bir de hatun olduğun anlaşılınca vay haline....
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Kendine güvendiğin hızda git....Sana yavaş git aman dikkatli ol diyenler zaten motordan korkan motora uzak olan kişilerdir....
Motoru bilen ve seven kişiler zaten dikkat edilmesi gerektiğini bilir..Tavsiyede bile bulunmaya gerek görmez....Hele beddua hiç etmez..Sen o tanıdıkları değiştir....
bir kaç kere açtım açtım kapattım topiği. baktım muhabbet iyi. araya girmeyeyim dedim ama yazmadan duramadım
iyi hoş güzel. ablayı tebrik ediyorum ama korumalıklar da zayıf kalmış
biliyorum bunları konuştunuz ama çok dikkatimi çekti napiim
bilmiyorum ya artist gibi derler ya o misal
ama cesaretine hanım efendiliğine kibarlığına duruşuna diyecek sözüm yok yolu açık olsun
şimdi ben buraya bir fotoğrafımı koyardım ama ablaya ayıp olmasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)