motoran gezilerime nokta koydu
Reklamlar
-
motoran yetkilileri telefon ile gezi programımın bittiğini söylediler,yeni çalışmalarımız olcak dediler,motoru alıp yenisini vereceklerini bildirdiler,bu aşamada ikinci bir çağrıya kadar biraz kuşadasında çalışıp kendi imkanlarımla kıbrıs gezisini gerçekleştircem.hayırlısı olsun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Reklamlar
-
hayırlısıyla turlarını bitirmişsin abi ne guzel kendinede vakit ayrıcaksın..yolun açık olsun yeni motorunlada bekleriz artık.. saglıcakla..
-
Slm Ümmet Abi.Ben aranızda yeni sayılırım.Bir ay önce 150 lik bir scooter aldım.Daha 120 km lik motor tecrübem varken artçımla birlikte denizliye gidip geldim ve hayatımda hiçbir yolculuktan bu kadar zevk almadım (henüz a2 ehliyetim yok :( ama 2 ay içinde alıyorum inşallah).senin gezi yazılarını hep hayranlıkla okuyan birisiyim.Gezilerin son bulmasına üzüldüm.Kuşadasına gelip seninle tanışmak isterim doğrusu.Tabi senin için bir sakıncası yoksa.Saygılar...
-
ümmet bey desenize tatile çıktınız..sizinde tatiliniz gezilere ara vermek olacak herhalde..eminim baya yorulmuşsunuzdur..bu boş aranın tadını çıkarınki ....kıbrıs anılarınızı sabırsızlıkla bekliyeceğiz ALLAHa emanet olun..
-
Demekki çin üretimi motorlar ile bütün türkiye dolaşılabiliyormuş. Çin motorlarını kötüleyenler için önemli bir deneyim sizinki ümmet bey.
Tebrik ederim.
Saygılarımla
-
Ümmet abi bekliyoruz sıradaki çalışmalarını
-
Ümmet kardeşim ,biz Muğla mt olarak geçen hafta Kuşadasındaydık.Karşılassaydık iyi olurdu.Yeni maceralarını sabırsızlıkla bekliyoruz.Kendine iyi bak kardeşim.Sevgiler sunuyoruz
-
ümmet abicim hayırlı uğurlu olsunn.. kıbrısı bırak dünya turlarında görmek isteriz seni
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
Agbi hayirli olsun. Eminin daha buyuk projelerle vardir. Ama tatili hakettin heralde kusadasıda guzeldir he =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
-
Hayırlısı olsun abi, her ne koşulda olur olsun dikkat et kendine
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
hayırlısı olsun, bir kapı kapanır bir kapı açılır. sen yine boş kalmazsın.
-
Hayırlısı olsun ümmet abi böylesi daha güzel olacak eminim...
-
nice hatıralarla dolu bir dönüm geçirdiniz.
şimdiden sonra da iyi sürüşler iyi yaşayışlar
-
hayırlısı olsun ümmet abi..inşallah senin için iyi olur..
-
slm
mehmetcalli35 adlı üyeden alıntı
Slm Ümmet Abi.Ben aranızda yeni sayılırım.Bir ay önce 150 lik bir scooter aldım.Daha 120 km lik motor tecrübem varken artçımla birlikte denizliye gidip geldim ve hayatımda hiçbir yolculuktan bu kadar zevk almadım (henüz a2 ehliyetim yok :( ama 2 ay içinde alıyorum inşallah).senin gezi yazılarını hep hayranlıkla okuyan birisiyim.Gezilerin son bulmasına üzüldüm.Kuşadasına gelip seninle tanışmak isterim doğrusu.Tabi senin için bir sakıncası yoksa.Saygılar...
tabiki sakıncası yok,herzaman beklerim yalnız seni değil tüm mt ailesini beklerim ve zevkle ağırlarım,türkiyenin heryerinde sizler ağırladınız beni heryerde vardınız.hiçbiryerde yalnız değildim sayenizde ama benim çalışmam biraz kısa sürer motora binmediğim anlar nefes almakta zorlanıyorum.haftaya istanbla gidip gelcem ondan sonra anfazla 1 ay çalışırım herhalde.bu süreç içinde buralara kim gelirse beklerim.izmirden selamlar
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
-
Sevgili Ümmet perkitan,
umarım daha güzel, çok daha iyi projelerde olacaksın. Seyyahlığının devamı bizim için büyük bir simgedir
Sevgilerimizi sunuyoruz
Poturdak
-
hayırlısı olsun abi... Hem biraz dinlenmiş olursun diyecem ama sen zaten yorulmuyodun kı Motor sürmek senin için bi zevkti biliyorum.. İnşallah en kısa zamanda kavustururlar seni yenı motoruna...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Ummet abicim, hayrlisi ne ise o olsun... biraz kafa dinle, zaten yakinda gazlarsin yine... bakarsin bi transalp verirler sana bi Kosova turu yapariz beraber....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
uglychild adlı üyeden alıntı
Ummet abicim, hayrlisi ne ise o olsun... biraz kafa dinle, zaten yakinda gazlarsin yine... bakarsin bi transalp verirler sana bi Kosova turu yapariz beraber....
Allah söyletiyo işte,Bencede Ümmet Abimin daha sağlam makinalara terfi zamanı geldide geçiyo bile.Hadi Ümmet Abicim,arkandayız.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler