abi motoranla anlaşmanmı sonlandı yoksa umarım öyle birşey düşünmüyorlardır.kolay gelsin
abi motoranla anlaşmanmı sonlandı yoksa umarım öyle birşey düşünmüyorlardır.kolay gelsin
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ummet abı hayırlısı neyse o olsun sende bıraz tatıl yapmıs oluırsun artık
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Hayırlı olsun Ümmet abi.Daha da güzel projelere imza atman dileklerimle.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
bu kısa aradan sonra yenı gezılerınızde kazasız belasız surusler dılerım..
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
Abı umarım senın ıcın hayırlısı olur ben temmuz gıbı gelıyorum Kusadasına umarım karsılasır gorusuruz Zaten ada Ufak yer sen dolasrısan ıllakı karsılarız
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
arkadaşlar şuanda motorandan yazıyorum.davet üzerine burdayım bana gezilerimin bitmediğini,kışlık periyodun tamamlandığını sizin için yeni çalışmalarımız var dediler.ve devam ediyormuşum şuan motorumla ilgileniyorlar genel bakım için.yani gezilere nokta koymamışlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ümmet abicim hayırlısı olsun. bu kadar mı açıklama yaptılar?
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet abi inşallah yeni motorunla nice gezilerde görürüz seni.. kendine biraz zaman ayır abi,kuşadasında bolca dinlenmen dileğiyle... kal sağlıcakla..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Ümmet Perkitan
motoran firması henüz yeni bir firma olmasına rağmen gerek sana verdiği destek ile gerekse ilgili davranışlarından dolayı takdirimi kazandı doğrusu.motosikletlerinin herhangi birini henüz kullanmadım ancak benim için bilinen bir marka oldu motoran ve ileride herhangi bir arkadaşıma tavsiye edebileceğim bir "firma" haline geldi diyebilirim.
motosikletlerinin kalitesi hakkında dediğim gibi bir yorum yapmam mümkün değil ancak...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
daha gezilecek görülecek çok yer var Türkiyede Ümme abi, biraz dinlen sonratam gaz devam. Kaptanın seyir notlarını bekliyoruz
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)