Ybr125 Eksozu Neden Sararir Daha 300 Km De Ama Sapsari Oldu Fazla Zorlamiyorum 5 Bin Deviri Geçmedim Ama Genede Sarariyo Arkadaşda Java Var 15 Senelik Ama Hala Paril Paril Parliyo Nedenini Bilen Varsa Söylesin
Ybr125 Eksozu Neden Sararir Daha 300 Km De Ama Sapsari Oldu Fazla Zorlamiyorum 5 Bin Deviri Geçmedim Ama Genede Sarariyo Arkadaşda Java Var 15 Senelik Ama Hala Paril Paril Parliyo Nedenini Bilen Varsa Söylesin
Malzeme kalitesidir, başka ne olabilir ???
"Motosiklet Özgürlüktür."
Bizimkisi 105oo oldu nerdeyse hafif sararmalar var.Malzeme kalitesinden degildir yaa.Bütün ybrlerde aynı malzeme kullanılıyor degil mi ama
5 bin deviri geçmedim diyosun ama genelde eksoz sararması hararetten meydana gelir diye biliyorum..bakalım elbet bilen biri çıkar
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
ben 2004 ybr'yi 17.000 km kullandım ama dediğin olayla hiçbir şekilde karşılaşmadım...2004'lerle 2005-2006'lar arasından bi kalite farkı varmı bilmoyorum ama istersen bi servise başvur....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Evet benım ark da da var hıc de ogle sararma yok Izmıt Düzce arası gıdıp gelıo bıde basıyo yanı ama bısı yok.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Arkadaşlar Hepsinde Olur öyle Dedi Servisdekiler Ama Ben Inanmadim Ve Ustaya Sordum Buji Ateşleme Yapmiyo Buji Yanacak Benzin Eksoz çikişinda Yaniyo Dediler Bende şampiyon Buji Taktim Ama Hala Ayni şekil Sürüyo Neyapcam Bilmiyorum?
benım arkadasta da var ybr 2004 model 19 bın kmde ama sararma yok benım jawa 58 bın kmde hafıften sararmaya yenı basladı genelde de yuksek devırde kullanıyorum yolunu buldummu 10bın devırı goruyor ama yenı basladı sararmaya
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
benim ybr de de böyle bi sorun yok ama,burda 2 arkadaşımın motosikletinde oldu hatta sararmayı bırak morardı.sebebi ise motor sehpadayken ısınsın diye rolantide uzun süre çalıştırmalarıydı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)