Askerde denetlemelerde obüslerin lastiklerini bol şekerli suyla yıkattıklarını duymuştum..Kola da bu işe yarıyo zaten çok yoğun şeker ihtiva eder..Şekerli suyu tavsiye ederim..
Saygılar...
Askerde denetlemelerde obüslerin lastiklerini bol şekerli suyla yıkattıklarını duymuştum..Kola da bu işe yarıyo zaten çok yoğun şeker ihtiva eder..Şekerli suyu tavsiye ederim..
Saygılar...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Toz tutuyor düşüncesi yapış yapış olur diye heralde ama bi güzel kuruyor kendi kendine ve simsiyah kadife rengi Güzel oluyor yani ama sabun köpüğü ile fırça yardımıyla köpürtüp durulamadan kurutursanız da oluyo siyah görünüm
bide tampon parlatan silikon diye tabir edilen beyaz sıvılar var iş görüyomuşş..
(yıkama yağlamacı diilim ama neyse..)
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
ben ayakkabı cilası kullanıyorum o iş için.. Cok güzel oluyor...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
şu ayakkabı süngerleri var , siyah parlatıcı
baya bir kullandım ve zararını görmedim
lastikleri sıfır gibi yapıyor
bence kola, arap sabunu yerine marketlerde oto bölümlerinde bu iş için üretilmiş lastik temizleyici-parlatıcılar var. onlardan kullanırsanız gerçekten sonuç veriyor ama sadece yanaklara lütfen
kayganlaştırabilir çünkü, özellikle ıslak zeminde.
YA BU NEDİR GERÇEKTEN BÖYLE .BİRİSİ BİR SORU SORUYOR Kİ BENDE FİKİR ALMAK İÇİN GİRİP BAKTIM ÇOCUK ÇOCUK ESPRİ YAPIP
SAÇMA ŞİRİNLİKER İÇİNDE...BU NE YA.KARDEŞİM BİLMİYOSAN SORUNUN CEVABINI ORAYA NE KADAR ESPRİTÜEL OLDUĞUN GÖSTERME
ÇABALARINI BIRAKTA BİŞİLER ÖĞREN.MOD ARKADAŞLARADA BÜ TÜR CEVAP ATAN ŞAHISLARI UYARMALARINI RİCA EDİYORUM.BU SİTENİN
AMACI ÇOCUK EĞLENDİRMEKMİ BİLGİ PAYLAŞIMI SOSYALLEŞME YARDIMLAŞMAMI...ANLAMLI CEVAP ATANLARA SEVGİLER
TABİ BU TOPİK İÇİN DEĞİL SADECE BU OLAY BİR ÇOK YERDE ANLAMSIZ CEVAP YAZANLAR VAR BUNA BİR ÇÖZÜM BULMAK LAZIM
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
ilginç bir konu başlığı. hele hele başlığı açan xnode olunca hayli enteresan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)