Bu motosiklet has güzelde bunun kullanılacağı alan sadece düz yol... e şehirlerin binbir türlü yol çeşitleri var. her yer düz değilki.. hele de doğu anadolu karadeniz daha doğrusu her yer... ..e sadece otobanda kullanmak içinde para verilmez buna ya
Bu motosiklet has güzelde bunun kullanılacağı alan sadece düz yol... e şehirlerin binbir türlü yol çeşitleri var. her yer düz değilki.. hele de doğu anadolu karadeniz daha doğrusu her yer... ..e sadece otobanda kullanmak içinde para verilmez buna ya
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
millet nelerle uğraşıyor yawwwwwwww
ben sevmiyorum hayabusayı bana göre eşeğe altın semerde taksan eşek yine eşek
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
xxxxx, asıl sen nelerle uğraşıyosun? 2004 haziran ayında açılmış bir konuyu hortlattın, yeni konu açsana uğraştırma milleti bunlarla..
allah allah bi de sana hesap vercektik eski meski ben görmemişim önceden yeni görmüşüm konu hakkında yorum yapmışım milleti ne uğraştırcam zorla mı okutuyoruz topicleri hayabusaya binilmez diye başlık mı açsaydım
saçma
motoru cıkaran suzukı hayabusa 1500 yapımında calısan herkese tesekkur ederim.ama makına tam şeytan arabası olmus haberınız olsun
abi çok güzel bi makine 362 km\h yapıyo motor nerdeyse uçucak abi yaaaaa
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
bukadarı zarar...canına susamış olanlar için ideal...suzuki bu motorun performansına asla ulaşamayacak binicilere bunlardan binlerce satar, doymayı bileceksin
Bu başlık ölmez arkadaşlar.Periyodik hortluyo.Kont Drakula misali!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)