yok yok. onlar gerçektende burda mz kullanıyorlar. ama hiçte beceremıyorlar. ama başka ulkelerde çok süper motor kullanıyorlar gibi. bmw 100l0 ık felan
yok yok. onlar gerçektende burda mz kullanıyorlar. ama hiçte beceremıyorlar. ama başka ulkelerde çok süper motor kullanıyorlar gibi. bmw 100l0 ık felan
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
yok beah üç tekerlekli bisikleti wardı ehuehueswalbard adlı üyeden alıntı
:bestmt:
bırakında bazı motorsiklerli polisler acaip kullanıyorlar.
onları bir motorcu yapsak varya ne iyi olur.
ama nerde. meslek ıcabı uçuruyorlar.
belkdıe vardır ama bellı olmaz
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
ne beah polisler mi motor kulllanmayı biliyo pöh :infinity:
olum ne dıyon sen antalyaya gel bakalım bı arabalı polis 4 -5 tane
motorlu polislerle dolu bura zaten bı gorsenız Hepsi BMW-Honda
motorlar valla manyak kullanıyorlar
istisna dır onlar
++++100000XF650_FreeWind adlı üyeden alıntı
bencede hiç kullanamıyolar.mersinde polisin birinde bmw var her sene 2-3 kere deviriyo motoru. adamla tanıştım adam diyoki eğitimi mz 251 ile veriyorlar ondan sonra buna alışamıyoruz. o iyi kullananlarda önceden motor kullanan kişilermiş.
ewt iyi kullananlar motorculardır ama gerisi tısss
hayabusa bu forum geride kalmıştı.. sende buraya yenı geldın..görmemişsindir bakta gör.... hayabusa artık tarih oldu olm arih.
hayabusa bu forum geride kalmıştı.. sende buraya yenı geldın..görmemişsindir bakta gör.... hayabusa artık tarih oldu olm arih.
ya nasıl bir ilim ve ufuk varki bu mühendislerde böyle bir projeyi hem düşünebiliyorlar hemde hayata geçirebiliyorlar.şuraya elamete bakın arkadaşlar.!!! :bad-words:
evet mükemmel bir tasarım... ben zten bu tasarımlardan irktiğim için bir başlık açmıştım "nereye kadar" diye.... korkmaya baslamıstım ileride hız 789 felan...
ulam isteseler 789 diil 1200 yapan motor yaparlar da işin aerodinamiği var bide
motor da yol tutuş olmadıktan sonra hız yapması önemli diilki
arkadaşlar yanılmayın pistte total hız önemli diildir ara hzlanma önemlidir hayabusa superbike ı neden kazanamaz? teknoloji ara hızlanma konusunda gelişio 789 yapan motor zaten var (çıkma jet helikopter motoru takılan motosiklet) çıkaralım piste ilk virajda kuş olur allah korusun...
Gsx-R 98
bu ne ya görünüşü ne kadar vahşice...Bi de sürünce ne biçim bi ses , görüntü olur bilemem artık...
ne yapmak lasım sürmemek lazım (ölmemek lazım)
bu nereye kadar gider bunları yapsınlar pistler için şehir içinde buna binilirmi otobana cıksan yolmu dayanır. dayansa bile gidemezsinki habi o süratte
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Kendine has bir motor ancak benim tarzım değil...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
bizi bozaaaarr bu motorlar en güsel enduro fallaham dağ tepe taş bayır dinlemeden gidiyo namusuzlar
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
insan Bi çift egsoz fılan yapar oda yetmıyor soyle 4 egsoz fılan daha bı matrax olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)