:
:
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
bravo :occasion9: :hello1:
tebrikler başardın sonunda
:bestmt:
ahuahuahua :
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
kurban tamamda bunun bır sonu olacak demi.XF650_FreeWind adlı üyeden alıntı
ömrünü motorun üstünde geçiremezsinya işte.
bir sıçra iki sıçra hayabusa olsa bile polislerin kucagına atla
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
ülen ben bws ile jandarma trafikten kaçmış adamımhondacbr1100xx adlı üyeden alıntı
hayabusa olcak bende kim yakalar beni yaw
kurban bana bosuna dunyanın en ıyı 17 yasındakı şairi dememişlerswalbard adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
abi tamamda teknoloji gelişti polıslerdekı motorlar ve arabalarda hızlandılar. ona göreXF650_FreeWind adlı üyeden alıntı
olum bişi olmaz allaha allah yakalasala nolcak napcaklar bana ruhsat arası 20 lik işi halleder merak etme
orası öyle kardeş
ama yınede her zman dıkkatlı olmak 60 ı aşmamak gerekır.
oto yola cıkınca bu sefer 600 yaparsın. yakında bır sey daha cıkar sonu busaile başlayan(hayabusa radbusa felan) şaşmamak gerek
600 nereye yapıyon lem
uçakmı bu
sen ole zannet olm.
ölmezsek onuda goruruz bes on yıl sonra korkma sen
yaw nereye görüyon 600 onu yapabilecek teknoloji var ama 600 le motor üstünde nası durcan ben er-5 le bikre 190 yaptım anasını satiim o hızda bilem zor dayandım
düşün 300 vuran racingcilerde var ama 190 bilem fazla geldi bbana
işte ben de onu merak edıyorum durmadan. bu nasıl olacak. bir yerde tıkanır bu teknoloji görürsün.
bende öle diyom zaten alla alla
olum sen harbi lazsın
seni gidi hamsicuk
ama en genel görüş artık şu oldukı bur yere kadar gidecek bu hız işi
bence en fazla 450 de kalır
artık ne zman olur bılınmez
Abi sen jandarmadan da kaçtın helal valla
hee birde su jandarma hani yenı cıkan bısıkletli jandarmalardanmı
yok hayabusalı jandarmadan
Rüyandakımı le
yok abikesin mobiletlidir
sen yanlış gormusun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)