o parayı bana ver ben seni korurum
o parayı bana ver ben seni korurum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Pınarr şimdi anladım fuarda hiç dikkatimi çekmedi , iyide fiyat vermişler valla..
ya kacırmısız bak enolcak sımdı? pınarcım bıde senın botun markası neydı bazıları cok kaba oluyor ya begenmıyorum onları..
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Sudan ucuz beleşmiş ..Alak beş on adet kadar..Merrell alın Merrell..Verdiğin parayı hakkeder ayrıca bi çuval para ödemezsiniz..
http://www.seastarsuperbikes.co.uk/b...mk=PUMA&page=1
Arkadaşlar linkten de göreceğiniz üzere çizmenin fiyatı 250 £ , Yani türkiyede 250 ytl olması imkansız. ben sorduğumda 800ytl ' den çok bi fiyat verdiklerine eminim. Türkiyede bulursam nerde satıldığını yeniden bilgi veririm...
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
yaa iyi güzel hoş da bi ayakkabıyada o kadar para verirsek biz evin yolunu bulamayız yaa...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
harika yaa... geçenlerde ben de pumanın ferrari armalı bir tişörtünü sormuştum 100 ytl dediler çok güzeldi ama o parayı da haketmiyordu
he unutmadan, adamlar bas bas bağırıyo yaa... "yerli malı yurdun malı..."
motobot = 130 ytl :D
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Kirke, slm, sanırsam Honda eğitim işi olmamış :(
[B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
bot bence diğer kuşam materyalleri içinde biraz geri planda kalmış gibi görünmesine rağmen en önemlilerinden biri..İlk motorumla yaptığım kazada hiç bi yerime bişey olmadıda ne olduysa topuk ve bileklere oldu...O yüzden korumalı bot fikri güzel ... Parası ve antalya sıcağındaki performansı düşündürür beni yalnız
Yaa cidden ben de sıcakta o kocaman botları giymek istemiyorum ,ama başka yolu yok gibi
Puma"nın bu modelini yakından incelemek lazım,koruma açısından tatmin ederse şayet,görünüm açısından diğerlerine açık ara fark atar gibi(Özellikle bayan modelleri için)
Siyah- kırmızı olanından bir tane lütfeeeeeen
Ducatista:)
gecenlerde bi abimin motoruyla kaza yaptim(tamamen teknik ariza)neyse
saded:vucudumun her yeri korumaliydi hicbisi olmadi..
ayaklarim haric..
bir tek bot almamistim..
oyuzden sicak gosterissiz kaba vs.. gibi dusuncelere kapilmayin bence..
sora benim gibi evde yatarsiniz motorunuza bakip bakip..
(konu dagilmasin)
ps:super botmus gorunum olarak..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
bot cok gerekli bir aksesuar ancak hava koşullarına göre değişmektedir.mesela bu havalarda bot giyilmez(bu tamamem benim tercihimdir).
mesela bir yere gidiyorsunuz(işe falan) giymiş olduğunuz kotun altına yakışmayacaktır ve sırıtacaktır.ben bu nedenlerden dolayı bot kullanımını sevmiyorum.ancak pumanın bu botu gerek şekil gerekse koruma açısından güzel
Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...
bu botlar mototalde warmış galiba...ilgililere duyurulur
Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...
ilgililer? mototal anlasılmıstır sagolunuz var olunuz bır bakalım..hemen arıyorum hatta
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)