Star Twin firması 1200cclik dizel motor hazırladı.
3 silindir VW Lupo motoru takılan motosiklette fjr1200 ait viteskutusu kullanılmış. 80hp guc uretebiliyor.
Star Twin firması 1200cclik dizel motor hazırladı.
3 silindir VW Lupo motoru takılan motosiklette fjr1200 ait viteskutusu kullanılmış. 80hp guc uretebiliyor.
az yaktığı için alınabilir bence
ERASER WİLL COME BACK
simdi biz isin mokunu cikarir, kaçak mazot da koyariz buna
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
LPG bile taktırırız
PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ
fes71, dizel'e lpg olmaz.
sen beni dinle ucuz mazot
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Performa la dizelin aynı yerde olması pek mümkün görmüyo her nekadar yüksek hacimli araçlarda tork ve beygir gücünü desenizde... Sonuçta motorsiklet yüksek devir çevirebilen bi makine dizelde yapabileceğini sanmıyorum hemde biri şu aletin kaç kilo olduğunu yazsaymış ya
deli _o0_
TRANSALP
Türkiye deki benzin, mazot fiyatlarını bilseler ve bunlardan alınan vergileri belki sevabına Lpg li veya musluk suyuyla çalışan bi alet üretip sadece Türkiyeye satarlar ama o zamanda meclistekiler su ve lpg yede gömerler vergiyi zammı ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
bu motoru racing yerine cruiser'a koysalardı daha muntazam dururdu. benim motor 1100 cc yaklaşık 65bg, bu motor 1200 cc 80 bg. eğer bu motor az yakıyorsa hiç düşünmeden alırım.
Niye dizel motosiklet üretmiyorlar?(motosikleti anlamaya başladığımdan beri bu soruyu sorarım)
KEEWAY strlight 150 nasıl bir motor arkadşlar
Bu motorun sele yüksekliği bana çok fazlaymış gibi göründü bilen var mı?
Bir de motor yanlız dizel değil bir de Turbo beslemeli.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
banada sele yuksek gıbı geldı.eger 8-10 saat durmıcaksan o zaman kullanıslı olur. vıtes ve fren pedalları seleye gore ıyı gıbı geldı ama yerden bıraz fazla yuksek.hıc durmadan gıtcen bunla.sesın bende merak ettım.
motor özel bir keyiftir yakıtını hesap edeceksen hiç binme daha iyi..bu jeep kullanıpta lpg taktırmaya benziyor
göreyim belki param olunca bir tane alırım devir ekonomi devri eski dizellerle şimdiki dizelleri bir karşılaştırın. ve ya neden artık herkez dizel araba alıyor çünkü dizel teknolojiside değişti yakında bu teknoloji motorlarda da görülür.
adamlar performans hava filtresi takmış o haliyle 80 hp'yse vay bu motorun haline ayrıca çok kaba duruyo motor bloğu grenaj ayarlamak lasım
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
konuyu hortlatayım. yıllardır dizel motosiklet olur mu diye düşünürdüm. buna denk geldim tesadüfen. googlea yazmayı akıl edememişim meğer ne çok varmış. hatta funları bile var hep görmek istediğim şey bu. türkiyeye gelirse hemen bir tane alırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)