Keşkelerle hayat geçmez be arkadaşım.. Motosiklet bu.. keyif için alıyorsun zaten. Canın neyi çekerse onu alırsın. Ne yani susadın canın kola istedi gittin onu aldın içtin.. keşke su alıp içseydim der misin? Onu istemişsin onu almışsın. gerisi ıvır zıvırdan işler. keyfine bak, salla gitsin geriye kalanı.
valla ben her sabah aç karnına içiyorum zaten öleceksin diyorlar ama hala midede tık yok akşamları içtiğim ballı süt sayesinde
keşke demediğini biliyorum arkadaşım, yani inan o lafları dinlemeye değmez.. ha cidden işe yarar öneri olur yaparsın. ama elaleme ne senin cebindeki parayı nereye harcadığından değil mi?
kolanın çoğu su zaten suya para veriyosunuz
yazında kolasız olmaz lakin
yılmzzz dostum dur geyik zincirini ben bi bozayım...
bende 2006 model 1.300 km'de CBF250 aldığımda 5.750'ye herkes ya 1000 lira daha ver ER5 al hem 500'lük falan diyip duruyodu...ama kimseye aldırış etmedim şimdide makinemden gayet memnunummm...
daha dur bitmedi asıl görüş aile çevrem ve iş arkadaşlarım tarafından fiyatı öğrendikten sonra yaaa o fiyata araba alınırdı be niye motor aldın manyak mısın gibi bir sürü öğüt aldımmmm....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Dostum o fiyata araba alınır bana da söylendi. Benim motor meraklısı olduğumu bilenler başka motorlar söyledi. Halbuki onlara ne
Konyada yarış motorlarından başka motorlar pek bilinmez ama ben internetten araştırdım en uygun motorun cbf olduğuna karar verdim ve aldım
Hayırlı olsun güle güle bin dyenler var hiç bi fiyat sormadan ve ilginç fikirler vermeden. Onlara da teşekkür ederim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
herkes kendi tarzı ve kafasında yarattıgı motorları on plana cıkartmaya calısıyor... Arkadaşlardan da aralarında haklı olanlar var ama Kawasaki için bi şey diyemem... İlk basta ben kawazaki almam alamam alsamda binemem....
Neden ?
Distrübitör firma alakasız ilgisiz duyarsız
Bolu da servisi yok
Yedek parçası sıkıntı olur
Bu sebeplerden dolayı ben bi honda veya Yamaha almayı tercih ederim.. Yetkili bayileri yok ama en azından temsili bayileri var burada... Herkesin ortamı yasam yerleri farklı herkes kendi açısından bu olaylara bakarsa daha saglıklı kararlar verebilir...
@ylmzzz Sen güzel bir tercih yapmıssın Gerisini boşver...
Ama seni enduroyla görsek daha iyi olurdu bea Soyle Kawasaki KLR 650 fln
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
valla ya.. şu lafa sinir oluyorum '' ÜÜFF.. BU PARA BUNA VERİLİR Mİ YA... BİRAZ DAHA PARA BİRİKTİRSEN ARABA ALIRDIN...'' ya sanane kardeşim. sen git araba al diyorum. veya benim arabam da var.. ben şimdi bunla gezmek istiyorum diyorum...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Şimdi böyle bir yaklaşımda bulunan bir kimse, senin canını sıkacağını düşünemeyecek kadar düşüncesiz biri demektir. Bir kimsenin canını sıkıp moralini bozacağını düşünmeyen bir kimse de, karşısındaki insanı yeterince önemsemiyor demektir. Seni önemsemeyen bir insanı da kırmaktan korkmamak gerekir.En iyi savunma hattını genişletmektir.
Ona söylenecek söz basit.Yanlış anlama birader ama ben de senin şu üzerindeki kıyafete para vermem. Ama düşün sen bunu üzerine giyip dışarı çıkmışsın. Deyip sırıtırsan orada dut yemiş bülbül gibi kalacaktır ve eğer çok az da olsa kafası çalışıyorsa ne demek istediğini anlayacaktır.
Hiç izahata, tartışmaya gerek yok. Düşüncesizlik belli bir yerde bıçak gibi kesilmesi gereken sözlerle kesilmelidir.
Motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...
öncelikle BRAVO..
Yazdıkları o kadar doğru ve hayatın içinden ki sankı
ben yazmısım gıbı hıssettım...
Motosiklet kültürü olmayan bir toplumda yaşıyoruz
War ya yoksa RACE makıne olacak
guzel bır egzos sesı olacak Enduro yada naked makıneye
''BU NE YAAA,KURYE MOTORU'' dıyen ınsanlara laf anlatmak o kadar zor kı
anlatmasam kendımı suclu hıssederım...
Ama sabır sabır bır yere kadar
Neyse Arkadaşım yazdığın her cümle doğru...sana sonuna kadar katılıyorum..
____it's my life_1982____
senin durumunu anlıyorum ve hak veriyorum ylmzzz kimseye kulak asma salla gitsin benim motor içinde çevremdeki insanlar pek içinde olmadığı için çok iyi güzel diyorlar ama ben çin malı aldığıma pişman oldum sonradan keşke 2 3 yaşında yamaha honda gibi markaları araştırsaydım diyorum ama şimdilik benim durumuma görede bu ideal ilerde inşallah benim durumumda daha iyi bir makinayı onaylıycak sadece sabır diyorum mutlu günler gelicek
[FONT="Fixedsys"][COLOR="DarkGreen"]Özgürlük, Andrenalin, Keyif, Macera, Paylaşmak The Never End...[/COLOR][/FONT]
::xicon_ev
sizlere katılıyorum arkadaşlar..çevremizde motosiklet kültürünü bilmeyen o kadar çok insan var ki..ben 1,5 yıldır büyük bir keyifle scooter kullanıyorum. motor hacmi küçük diye de hiç gocunmadım doğrusu. motosiklet kullandığımı duyan birisi "vay! kaç yapıyo?" diye sordu..uff cehalete bak dedim içimden. gerçi biz de küçükken süper bir mercedes veya bmw otomobil gördüğümüzde yanına yanaşıp camından hız kadranına bakardık kaç yapıyo diye..öyle bişey işte
Yılmazzcım keşke cbf 250 alsaydın ya...twıster artık fosil oldu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
valla aslanlar gibi...alıştım motoruma...herşeyi 4/4 lük...mükemmele yakın...2004 wısterım olacağına 2007 cbf 150 m olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Kanka CBF150 yi konyada ilk deneyenlerdenim. Performans yeterli gelseydi alıcaktım zaten. Ama benim aradığım tork yok yani.
Ayrıca istediğim zaman satıp cbf150 alırım kanka. İsterse 2008 olsun gitmedikten sonra ne alemi var
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)