Azimli arkadaslar neler yapıyor...
Azimli arkadaslar neler yapıyor...
Yok abi bunu herhangi bir adam yapamaz basmış parayı yaptırmış, sanırım 350 km. filan yapar bu alet, ayrıca buna binilmezde o borulara insanın ayağı kolu değse sanırım anında yakar sonra 1. derece yanıklarla uğraş, ama görüntü olarak değerlendirecek olursak "alet nalet" diyorum ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
bizi bozar
ERASER WİLL COME BACK
makina acayip güzel eminim bi okadarda güçlüdür bu aleti kullanırken korkmamak elde değildir her halde
Acımadıki, acımadıki
Adam benzin deposunu küçültmüş o ıvır zıvırı sokacam oraya diye, zaten 1500 motor alet, dakka başı benzin alıyodur vatandaş...
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
bu ne yaaa.napmıs abı adam.o motor ne oyle. yarısı dısarda.borular falan cıplak.MeTaL haklı walla. nedıyım daha. ayrıca son ıkı dıkkat edersenız benzın yada yag akıtıyo.bence guzel olmamıs.o borulara insanın ayağı kolu değse sanırım anında yakar sonra 1. derece yanıklarla uğraş,
naked dedikleri bu olsa gerek
arkadaşlar motor gayet iyi ama metal yanık konusunu zannedersem yanlış biliyo
1. derece yanık türü en hafifi yanık türü
2.derece yanık türü orta yanık türü
3.derec yanık türü en lehlikeli ağır yanık türü olduğunu biliyorum
yanılıyorsam lütfen düzeltin diyeceğim ama yanılmıyorum
orda ayaa denk gelen egzos deil,turbodan hava filtresine gelmekte olan turbo cıış borusudur dolayısııla motora souk hava yollamaktadır yazın serinletici etkisi bile olabilirMeTaL adlı üyeden alıntı
johny ölüyü diriltmişsin helal olsun ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
iyi oluyo aslında bea.. gözden kaçan başlıklarıda incelemiş oluyoz.. bu arada bende yorumumu yazayımm... motor dehşet...
CBR 600F Honda,
ya bende bu motorla ilgili başlık açıcaktım ama yönetimiz benden önce davranmış
ben bu motorun 1500 turbo olduğudan başka bilgisini bulmamıştım detaylı bilgisini bulan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
bu motoru yapmışlarda kullanan varmıdır veya kullanıyorsa nasıl oturur ne kadar süratlenebilir merak konusu
ne gerek var buna aşırı bi araç hiç gerek yok
Arkadaşlar benim anlamadığım bu motorun neresi GOLDWİNG... Cünkü goldwing touring tarzı bir motor değil mi??
evet evet bu motorsiklette GOLDWİNG motoru var
Şimdi çaktım davayı Ama sadece motorla kalsa iyi bir dünya modifiye yapmış... Cok fazla be abicim delilik yaa...
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
güzel makine
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Yanlis anlamayin ama hangi akilsiz yapmis bunu? Turbonun orada olmasi cok yanlis.
1. Depoya cok yakin, turbo isininca ne yapcaksin?
2. Oyle acikta olmasi cok yanlis, herseyi icine ceker ve sicak olunca dokunursan yanarsin.
3. Bu alet nereden hava cekiyor?
Bunu sadece gosteris icin yapmis, sunlar gibi adam akili bir yere taksa daha iyi olurdu.
http://www.mrturbo.com/gallery/gallery4.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)