hafta sonu motoruma kavuşucam derken...kafam karıştı.şimdi söleyin hangisini alayım
hafta sonu motoruma kavuşucam derken...kafam karıştı.şimdi söleyin hangisini alayım
kopan bi ipe düğüm bi atarsınız ipin en sağlam yeri orasıdır..ama en çok acıtan yeride..ve ne kadar düğüm atsanızda ip aynıdır!!
ikiside birbirinden farklı türler.. sen kendini hangisine yakın hissediyorsan o olsun derim.. başladığın yolun geleceğine bir bak cbr1000RR mı kullanmak istersin yoksa bir 1000lik burgman ( max scooter)...
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
Bütün suç bende Düşüncemi biliyorsun İpoş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
cbr 125 tabiki aklın hiç karışmasın.sen bunla başla iyice pişersin.motor cok kaliteli.cbr 125 topicindende bu motrla ilgili hertürlü bilgiye ulaşabilirsin
bana sorsan bir cruiser al derim en babasından dragstar 1300lük :D
ama iş sen olunca ve kafan karışık olunca ve bir bayan olunca cbr daha iyi olur sanki. istanbulda ve avrupada çoğu bayan'ın bütük motor tercihinin race olduğununu biliyorum.... o yüzden cbr 125 senin için iyi bir başlangıç olur....
tatile falan çıkarsan ordaki bir yerden bir beat kiralar gezersin.. tın tın tın
sukıtır mı?race mi?race mi?sukıtır mı?
seçmek o kadar da zor olmasa gerek biri hızlı,biri daha yavaş.
kalite olarak ikisede honda güvencesinde,ama tercih senin.
cebere bence güzel bi motor,yakışır
ilerde büyük motorlar kullanmak istiyorsan cbr almak daha mantıklı gözüküyo
Arkadaşlar race değil SS desek şuna..
ikisininde üstüne bi otur dene...hangisine hakim olacağını düşünüyosan onu al derim...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
hatta imkanın varsa başlangıç için 250 GT-R ( hyosung) tavsiye edebilirim..
nedenine gelecek olursa istersen çok uysal istersen çok hırçın ( 250 sınıfı bir race için ideal bir seçim olur diye düşünüyorm) ayrıca 250 lik bir alet seni 2-3 sene idare eder..... ( eklemeden edemeyeceğim. motorun ne olursa olsun korumalarınıda beraber al.. çünkü 2 teker ve 1 de sen olacaksın...başka kimseyi bulamayabilirsin )
nedenini sormamın sizin için bir sakıncası yoksa lütfen kısa bir şekilde açıklayabilirmisiniz ?
kopan bi ipe düğüm bi atarsınız ipin en sağlam yeri orasıdır..ama en çok acıtan yeride..ve ne kadar düğüm atsanızda ip aynıdır!!
Güzelim düşünmen hata, açıkladım sıraladım koydum önüne sebepleri İkinci el temiz bişey bulursun dert etme..
Atv al bence,hiç arada kalmazsın
Ducatista:)
cbr 125 vitesli ,beat ise scooter.cbr 125 13.5bg ,beat 7.5bg Performans istiyorsan tabiki cbr 125.Ayrıca beatten kat ve kat daha keyifli olacağı kesin.Fakat ben bir bayanım vitesle falan uğraşamam diyor ise beat al.Sürmesi öğrenmesi daha kolay olur ama keyfi...
lezzet gider,mesuliyet kalır...
haahahaha tamam tamam sustum ben
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)