Seyhan 251c'yle ilgili garip bi durum..
Reklamlar
-
Selamlar herkese..Ben internetten 700 ytl ye Kanuni Seyhan 251c buldum.. Motorun hiç bi sorunu olmadığı yazıyo ve servisten yeni çıkmış ama bildiğim kadarıyla Seyhan 251c bir chopper modeli ve fiyatı da en düşük 1.500 oluyo.. Banaçok garip geldi ve alacağım ilk motorda hüsran yaşamaktan korkuyorum.. Satan kişi zengin bi kesimde oturuyo sanırım ve uğraşmadan satmak istediğini düşünüyorum ben.. Ne dersiniz?.. Motoru görmeden karar vermiym yine de di mi?.. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar herkese mutlu günler..
Reklamlar
-
git bak şine gelirse al ama git bak nasıl bir makina bidene mümkünse sür
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
-
peki seyhan 251c chopper di mi?
-
bence değil,tipik 2 zamanlı eski MZ motosikletlerin aynısı sadece gidon biraz farklı
-
onların üretimi artık yok ondandır belki ucuzluğu.bide kimse yoğurdum ekşi demez sen bakma sorunu yok dediğine
-
650 verilir iyi ise, sürmeden alma tabi...
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
O senin dediğin 250 C.
Seyhan 251 C eski kanunş Mz ortaklığındaki street tipi motorlar.Hani şu zabıtaların bi zamanlar kullandığından.
-
vardır bunda bir bit yeniğiiii
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)