Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Ramzeyden Süper Kampanya Taraftar Yaşadi Valla

REKLAM ALANI
    kumkum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar, Ramzey, kefilsiz, rehinsiz, kasko şartsız, 24 ay, 0 vadeyle bonuscard a , 9 modeli için özel kampanya başlatmış. Siteden bakın bence.. benden söylemesi.sevgilerimle
    sağlam omurgayla yıllarca motorda..::cat: jale dural

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Valla ne güzel işte....Almaya imkanı olmayanlara 0 faiz kaçırılmaz bence....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    ramzey cup alıcaktım ama niyese vazgeçtin şimdi çelik cup alıcam
    genç kaptan eray
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    tiger 250
    ramzeyin fabrikası battı yyaaa hiç bir yek parçası bulunamıyor suan ankarada bilginiz olsun dikkattttttttttttttt
    [CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]

KAYA018 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 125 MH DRİFT BEYAZ ANKA KUŞU
    Ramzey Battimi Demekki Stoklari Satiyorlar Alan Ne Yapacak Peki

Motosikleti
    tiger 250
    walla alan yandı benden sölemesi kesin olarak battı the end yani
    [CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    batmayan yerli firmalarda çooooook kaliteli motorları çinden getirip yerli damgası ile satıyorlar
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Motosikleti
    tiger 250
    yani aslında al birini vur ötekine ama naparsın japonlarda çok pahalı

kumkum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yanlışınız var, bence araştırın önce çünkü bu yazdıklarınızdan sonra araştırdım ve yepyeni bir ekiple ve tertemiz bir şekilde tekrar bu piyasada hem de çok iyi şartlarla varlar. Yedek parça sorunu falan ise yok. Bu konuda iyi araştırma yaptığımı söyleyim, ben alıyorum bile.
    sağlam omurgayla yıllarca motorda..::cat: jale dural

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Ama fıyatlarınada ıyı zam yapmıs Celıktekı 3520 olan 150cc(guya) racıng burda 3735 ytl plaka ıle 3935 cıvarı kafayı yemıs bunlar

Ve bu arada bılmıyorum pesınatlara baktınız mı en az 464 ytl ile 1173 ytl pesın ıstıyorlar modelıne gore anlıcanız tum motora degıl 24 ay taksıt
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

kentacdis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    coming soon
    arkadaşlar Ramzey battımı batmadımı??
    battıysa neye dayanarak söylüyoruz nerden belli?
    idda eden arkadaşlar açıklık getirirse sevinirim
    ben ilk defa burda duydum araştırmama ragmen birşey bulamadım henüz...

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı kentacdis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar Ramzey battımı batmadımı??
    battıysa neye dayanarak söylüyoruz nerden belli?
    idda eden arkadaşlar açıklık getirirse sevinirim
    ben ilk defa burda duydum araştırmama ragmen birşey bulamadım henüz...
    ozaman battı çıkdı öyle diyelim
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    Alıntı kumkum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlışınız var, bence araştırın önce çünkü bu yazdıklarınızdan sonra araştırdım ve yepyeni bir ekiple ve tertemiz bir şekilde tekrar bu piyasada hem de çok iyi şartlarla varlar. Yedek parça sorunu falan ise yok. Bu konuda iyi araştırma yaptığımı söyleyim, ben alıyorum bile.
    Kardeş mesajın buram buram reklam kokuyor
    yepyeni bir ekiple ve tertemiz bir şekilde tekrar bu piyasada hem de çok iyi şartlarla varlar.
    Hele bu kısım beni öldürdü heh heh

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    malesef banada öyle geldi,ramzey alıcak arkadaşlar vardır mutlaka,yedek parça sıkıntısıda ramzey için bende duydum,bu işin aslını bilen gerçekten varsa bizimle paylaşırsa sevinirim
    Ride your way

Motosikleti
    tiger 250
    Alıntı kumkum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bundan 2 hafta önce bi ramzey kullanıcısı ile konustum kanuni servisinde kilometre teli arıyordu dedim ki ne ramzey de yokmuda kanuniye geldin dediki abi ramzey battı ankarada hiç bir yedek parçası yok o yuzden kanuniye geldim eynı ebatta bişey arıyorum yani ben kafadan sıkmıyorum birde ramzey satsa bana ne kar getirir satmasa ne zarar ben sadece bildiğimi söylüyorum yine de siz bilirsiniz bu firma batttııııııııııııııııııııı....batmasa ankarada bi yedek parça satan yeri olurdu tekrar ediyorum battı...gidin arastırın arastıran arkadaslar bii daha kontrolden geçirsin arastırmalarını burada reklam yapıp milleti kaosa sürüklemeyelim....
    hepimiz arkadas hepimiz kardeşiz unutmayalım

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kinroad'da battı almayı düşününlere duyrulur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    Arkadaşım Ramzey'in battığına dair hiçbir bilgi yok.
    Tam tersine Telefonu 0 - 216 304 11 11 (pbx) . Arkadaşım bakın eğer yanlış bilgi veriyorsanız çok büyük bir hukuki müeyyide altına giriyorsunuz. Bir firma hakkında asılsız propaganda yapmanın mali yükümlülüğü çok ağır.
    Lütfen emin olmadığınız konuda bu şekilde boşboğazlık etmeyin.
    Sonra çok zor durumda kalır tası tarağı satmak zorunda kalırsınız.

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    burdaki servis bıraktı yetkili servisliği, şu an mondial servisi olarak çalışıyorlar.
    onlarda aynı şeyi söylüyorlar.
    en küçük bir parça için bile haftalarca bekledikleri olmuş, kimse siparişe geri dönüş yapmamış, istedikleri parçanın ellerinde olmadığını 2 hafta bekleyip dayanamayıp sorduklarında öğrenmişler, bir keresinde de sipariş faksını kaybettiklerini söyleyerek yeni bi liste istemiş ramzey.
    insanlarda parça gelmiyor diye servise kızmaya başlamış.
    tamamen tarafsız olarak alacak arkadaşlara bilgi vermek için yazıyorum bunları.

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR -KANUNİ BOBCAT
    battımı batmadımı diye düşünmektense başka marka al olsun bitsin

Motosikleti
    tiger 250
    Alıntı xnode adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım Ramzey'in battığına dair hiçbir bilgi yok.
    Tam tersine Telefonu 0 - 216 304 11 11 (pbx) . Arkadaşım bakın eğer yanlış bilgi veriyorsanız çok büyük bir hukuki müeyyide altına giriyorsunuz. Bir firma hakkında asılsız propaganda yapmanın mali yükümlülüğü çok ağır.
    Lütfen emin olmadığınız konuda bu şekilde boşboğazlık etmeyin.
    Sonra çok zor durumda kalır tası tarağı satmak zorunda kalırsınız.
    yaw kardeşim ben neyin propagandası yapıyormusum kii ya ben duyduğumu söylüyor ve burada hiç bi arkadaşım üzülmesini istemiyorum anladın mı....!!!!
    "boşboğaz" tarzı kelimeler kullanma istersen ben sana bi saygısızlık içeren bi kelime kullanmadım kullanmamda senden de bunu beklerim
    umarım alanlar üzülmezde ben yalancı çıkarım

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler