Ramzeyden Süper Kampanya Taraftar Yaşadi Valla
-
10 Temmuz 2007, 23:29
E bende paşa paşa başlangıç motorum Ramzey 200cc krosumu aldım tabi. Bilirkişilerle gidip test sürüşü yaptıktan sonra ama 3 hafta oldu. Hala beğeniyolar ve bu performansı beklemediklerini söylüyolar arkadaşlar. Şimdiye dek sorun yok. Memnunum. Tabi motor henüz rodajda zorlamıyoruz.
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
Reklamlar
-
11 Temmuz 2007, 01:45
Güle Güle kullanın, kazasız belasız dilerim. Ne güssel.. Benim daha bir motorum yok. Benim bir kedim bile yok...Hala bisiklete talim. of ki ne offf. Ramzey firması bu sayfaları okumuyor galiba.. Bu kadar reklamlarını yaptım bir alooo diyen yok .. Firma sahipleri uyuyor valla. Bedava reklam yapıyorum ama bisikletle gidiyorum. Bir de piaggioyu mu denesem ne?
sağlam omurgayla yıllarca motorda..::cat: jale dural
-
11 Temmuz 2007, 09:26
Sağol kumkum. Sanada nasip olur inşallah. Başlangıç için ucuzundan kaçma boşver. Piaggio yu bedavaya alsanda bu sefer parça vs. fiyatları seni rahatsız edebilir
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
-
11 Temmuz 2007, 10:13
cafeci06 adlı üyeden alıntı
Bende ramzey kullanıcı olarak şunu diyorum. Servise bizza t kendim sordum. Parça sıkıntısının olduğunu söyledi. Ama osmanlı motor almış ramzeyi bomba gibi gelebilir diyorlar.
Abi allah aşkına osmanlı motorun servisi nerde ben bulamadım 2005 model banhe chopper var bendede osmanlı getirmiş ama kendileri yok gerçi bunnarın hepsinin parçası uyuyo birbirinede orjinali olsa daha iyi olurdu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler