Ramzeyden Süper Kampanya Taraftar Yaşadi Valla
-
Boşboğazlık birşeyden tam olarak emin olmadan konuşmak demektir.
Herhangi bir saygısızlık yok bunda.
Bende bilmiyorum ramzey battımı çıktımı, ne oldu. Benim ramzey motorumda yok zaten ama bu tür bilgiler verirken emin olmadan vermeyin. Tüketiciyi yanıltmak çok büyük bir suçtur ve külfeti ağırdır.
Aç telefonu sor bakalım batmışmı batmamışmı.
Reklamlar
-
xnode adlı üyeden alıntı
Arkadaşım Ramzey'in battığına dair hiçbir bilgi yok.
Tam tersine Telefonu 0 - 216 304 11 11 (pbx) . Arkadaşım bakın eğer yanlış bilgi veriyorsanız çok büyük bir hukuki müeyyide altına giriyorsunuz. Bir firma hakkında asılsız propaganda yapmanın mali yükümlülüğü çok ağır.
Lütfen emin olmadığınız konuda bu şekilde boşboğazlık etmeyin.
Sonra çok zor durumda kalır tası tarağı satmak zorunda kalırsınız.
diyelim ki iflas etti ve stoktaki ürünlerini sanki yeniden piyasaya girmiş gibi gösterip satmaya kalkarsa (buda yanlış bilgiye girer değil mi) bu durumda ne olacak?
* Yanlış hatılamıyorsam bu forumda bu tür açılan 3 başlık gördüm. belirli periyotlarda bu tür başlıklar açılıyor ve hepsi aynı son ile bitiyor...
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
-
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
-
Arkadaşım türkçe konuşuyoruz biz burda. Yukarıya bir bak ben ne demişim.
-
125 cc nin altındakiler kampanya dışı bırakılmış.cup model yok 100 cc likler yok.bana garip bir kampanya gibi geldi.
-
arkadaşlar cidden RAMZEY kedinlikle almayın arkadaş motordan düştü sol ayaklıgını kırdı yedek parçasını bulamıyoruz. rezillik ki ne rezillik aman deyim almayın.
-
Bende ramzey kullanıcı olarak şunu diyorum. Servise bizza t kendim sordum. Parça sıkıntısının olduğunu söyledi. Ama osmanlı motor almış ramzeyi bomba gibi gelebilir diyorlar.
-
sağlam omurgayla yıllarca motorda..::cat: jale dural
-
doğru demişsin bence,ramzey reklam yapmıyor çok zaten
-
kumkum adlı üyeden alıntı
..
valla ben bunu duymamıştım, "Osmanlı motor" ve "bomba gibi" kısmını diyorum.
ama reklamcılık konusunda doğuştan bir yeteneğim var demek ki, öyle olmamama rağmen. Acaba sporu bırakıp reklamcı mı olsam.. hmmm.düşüneyim bir. daha daha yukarıdaki arkadaşlar bana reklam kokan yorum yaptığımı yazmışlar..teşekkür ederim. Bu da bir yetenek. Acaba Ramzeyciler bunu duyup değerlendirmeye alırlar mı ki?
Sahi ya.. Amma reklam ifadeli olmuş değil mi?
Dedim ya Allah vergisi yetenek işte. Ramzeyciler şşşşt.. Bak motosiklet alıyorum da hani bu günlerde zaten. Duyarsınız belki ben burada ne reklam yapıyorum, ne reklam yapıyorum...
ama ne yazık ki motosiklet almam başka bahara kaldı gibi. Aile mahkemesi.. ikna turları.. bakalım
Valla ben Ramzey'in sahibi olsam sana bi motor ayarlardım hemen
-
-
buram buram reklam kokuyor bu mesaj
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
xnode adlı üyeden alıntı
Boşboğazlık birşeyden tam olarak emin olmadan konuşmak demektir.
Herhangi bir saygısızlık yok bunda.
Bende bilmiyorum ramzey battımı çıktımı, ne oldu. Benim ramzey motorumda yok zaten ama bu tür bilgiler verirken emin olmadan vermeyin. Tüketiciyi yanıltmak çok büyük bir suçtur ve külfeti ağırdır.
Aç telefonu sor bakalım batmışmı batmamışmı.
Ne yani telefonla arayınca biz battık beyfendimi diyecekler.saçmalama lütfen.şurası bir gerçek firmanın yapısında değişiklik oldu.Ortakları değişti,bayağı bir şeyler oldu..Artık firmalar batmıyor ,ortaklık yapısı değişiyor yada el değiştiriyorlar.Tabi bu Ramzey gibi büyük,köklü firmalar için geçerli.yoksa 3 aylık bir firma batsa kim ilgilenir.
-
bütün an çin çong motorların parçasın birbirine uyyorr yavv ..ister batsın....ister batmasın...
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
retox70 adlı üyeden alıntı
Ne yani telefonla arayınca biz battık beyfendimi diyecekler.saçmalama lütfen.şurası bir gerçek firmanın yapısında değişiklik oldu.Ortakları değişti,bayağı bir şeyler oldu..Artık firmalar batmıyor ,ortaklık yapısı değişiyor yada el değiştiriyorlar.Tabi bu Ramzey gibi büyük,köklü firmalar için geçerli.yoksa 3 aylık bir firma batsa kim ilgilenir.
Haklısın sen olsan demezsin.
-
Güzel kampanya, motor almayı düşünenler kaçırmasın bence....
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
-
08 Haziran 2007, 00:15
mit-x adlı üyeden alıntı
Güzel kampanya, motor almayı düşünenler kaçırmasın bence....
di mi di mi... motorbike dergisinde gördüm aynı afişi bugün reklam sayfası. Arka sayfada da yazı vardı. Ramzeyde taze kan falan filan. İlgilenen varsa okur..
-
11 Haziran 2007, 23:45
arkadaşlar ramzey firması batarmı çoook motor satıyor bende ramzey xf125-10 alacam araştırdım öyle birşey yokkkk
-
16 Haziran 2007, 01:11
Arkadaşlar kampanya ne zaman bitiyor. Tam detaylarını açıklayan bir link varmı verebileceğiniz ?? QM200 kros tipini düşünüyorum da
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
-
16 Haziran 2007, 01:38
tam olarak battımı batmadımı
eğer battıysa batmıştır geçmış olsun
eğer batmadıysa ne guzel geçmiş olsun
herıkı urumda da değişen bırşey çunku butun çinmalı motorların parçaları bırbırıne uyuyor
ramzeyde de sorun olmaz
hiçbiri garantısının arkasında durmuyor başka marka alsan nasıl olsa bu parça garantıyr gırmıyor yada çınmalı bu olacak bu kadar denıyor uzerınde fazlaca durmaya gerek yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler