Motoru düşürdüm arkamdaki arabanın tavrı!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
evet, haklisin. adam olsa iner yardim ederdi. hem kendi isi daha cabuk biterdi, hemde biraz insanlik göstermis olurdu.
senin motor daha hala cbr125 mi? öyleyse biraz agirlik calismakta fayda olabilir ...
-
kesınlıkle agırlık calısıyorum da yokuslarda durdıgımda hakım olamıyorum tutamıyorum yani ama nasıl sinirliyim anlatamam amcam tabakhaneyee gidiyodu sanırım..su agırlık ısını ılerletmem lazım ama
-
ben olsam motoru bırakır o kornaya basan adamın yanına yavaş yavaş gelir pardon motor kaldırmam için yardım edermisiniz derdim yok derse yine yavaş yavaş motorun yanına gider kaldırmaya çalışırdım panik yok ama sakinlik aynen devam etmesi gerek
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
ya bende o kornaya basınca bıran once kaldırıyım dedım de sussun panıkledım yanı!!
-
dağdan inmiştir belki belli mi olur. geçmiş olsun
-
gecmiş olsun sıkma canını okadar cok varki o insancıklardan canını sıkmaya degmez, yani onlara üzüldügün icin sonra tekrar üzülceksin bosver oyüzden ..
-
geçmiş olsun söylenebilecek tek söz eğitim şart
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
-
İnsanlığı ölmüş ne denir?orada bir araçla çarpışşa bi farı çatlasa saatlerce yolu kapatıp trafik polisini bekler ama..
-
kirke adlı üyeden alıntı
ya bende o kornaya basınca bıran once kaldırıyım dedım de sussun panıkledım yanı!!
amaci o zaten..havasini atacak ,arabanin icine binince sanki baska bi dunyada..hersey ayaklarinin altinda..uyus oluyorum boyle kara cahil insanlara..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
elkol yap elkol.Ya bak şimdi kendimi koydum yerine.Hep dediğim gibi bisiklet muamelesi yapmışlar sana düşünce bile.Her bişeyden bihaber bu millet.Trafikte karşıdan karşıya geçen yayalar yayıla yayıla yürüyor.Trafik yavaşlamalı onlar için.Adana'nın en yoğun yolu olan baraj yolunda arkamda zibil gibi taşıt var(belediye otobüsü dahil) 2-3 tane teyze.Öyle ağır ,öyle mahallelerinde gezer gibi geçiyorlar ki.. kafalarda örtülü sarılı, sıkılmış version 1.31.Çaldığım kornayı da duyamıyorlar galiba o yüzden.Sonra tam yakınlaştığımda dönüp bakıyorlar.Bende o anda konuşuyorum ve merak ediyorum kaskım dışarı ses veriyor mu acaba diye.
Anlıyorum seni geçmiş olsun bir dahaki sefere daha relax olursun dediğim gibi elkol en iisi
-
geçmiş olsun. sen dua et 750'lik veya 1100'lük makine falan kullanmıyormuşsun.
CBR 125'i kaldıramamak garip yani.
-
ınsanlarda hıc saygı kalmamıs sankı o korna caldıkca sen motoru daha hızlı kaldıracan walla bunların hepsı allahlık ınsanlar..
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
-
Var boyle ınsanlıgını kaybetmıs sehır ayıları yapacak bısı yok malesef!!!
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
xnode adlı üyeden alıntı
Evet gerçektende kaldırması pek güç değil.Düşmüş motoru rahat kaldırabilmek için bir yazı vardı onu oku bence.Yoksa dergilerden birindemiydi o yazı.Neyse işte sen bul oku.Ben orda yazanları hatırlamıyordum ama tuttuğum gibi kaldırdım
-
xnode adlı üyeden alıntı
arkadasım haklısın da bı bayan olarak zor geldı yanı ıcıme oyle bı oturdu kı arkadaslar hala atamadım sınırımı uzerınden madem ısın acıl gel bır yardım etde beraber kaldıralım sende gıt ısıne bende.. panıkladıkce dahada gucsuzlestım sankı off tesekkurler hepınıze ayrı ayrı ama gercekten bu ınsanları bır egıtımden gecırmek lazım yayasıyla surucusuyle soforuyle..
Gnusher adlı üyeden alıntı
Evet gerçektende kaldırması pek güç değil.Düşmüş motoru rahat kaldırabilmek için bir yazı vardı onu oku bence.Yoksa dergilerden birindemiydi o yazı.Neyse işte sen bul oku.Ben orda yazanları hatırlamıyordum ama tuttuğum gibi kaldırdım
bu arada bana lazım gercekten kaldırma teknıgı bı sıtede arastırıyım once sonra googledan buluruz heralde..
-
şu anda yaşadığımız dünyada yardımseverlik ve iyi niyet malesef yokolmuş bulunmakta...insanların artık sabır ve sinir mekanizmaları altüst olmuş durumda...sanıyorum senin yerinde önünde başka bi araba durmuş ve adres soruyo olsaydıda aynı tepkiyi verirdi...böyle durumlarda zor olsada hiç oralı olmamak en mantıklı olanı...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
ya arkadaşlar cok uzuldum gercekten ya ılk defa gozumden kactı motor sogukkenb calıstırmısım vıtes degısırken stop ettı dengesı bozuldu tutamadım bende yaptıgım hataya uzuluyorum bıde bu ınsanların tavırları gelınce aklıma daha beter oluyorum..ıyılerde var ama boyle beyınsızler cok daha agır basıyo kardesım nereye yetısıcen ılerde trafık zaten sıkısık 1 metre ılerlesen nolcak..
-
kirke adlı üyeden alıntı
bu arada bana lazım gercekten kaldırma teknıgı bı sıtede arastırıyım once sonra googledan buluruz heralde..
Buradan bakabilirsin.
Motosiklet Teorisi #13, Tüh !, Devirdik Motoru...
-
paniğe kapılmak yerine yardım istemek daha iyi....
Hiç garipseme hatta sinirlenme bence, bu tür şöförler öğrenci indiren
araçlar ile sakatları bırakan otobüslere de aynı muameleyi yapıyorlar.
Dün kırmızı ışıkta bana da israrla korna basıyor vatandaş,aynadan
baktım el kol işareti de yapıyor ,telsizimin anteniyle ışığı gösterdim,herhalde onun Allahı o kara antendi ki aniden sustu ve koltuğa gömüldü ve
sinyal verdiği yöne değil farklı yöne dönerek kamufle oldu.,yani silikleşti,
en iyi yöntem onu yardıma davet etmektir.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)