Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Motoru düşürdüm arkamdaki arabanın tavrı!!

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Shadow.Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaw Alp_Tunay bu nasıl bi forum takip etmektir? Her yerdesin, her köşenin arkasındasın

Ya Honda'nın kine gitmek istedim bende ama internet sitesinden baktım tüm eğitimler dolu, nasıl işse anlamadım ben bunu. BMW'yi de tavsiye ederim, neden, çünkü maksimum 6 kişi ile eğitim oluyor (fiyatları aynı imiş duyduğum kadarı ile). Honda daha kalabalık zannedersem. Ama fakat, Honda'nın gelişmiş kursları daha kapsamlı gibi, 1,2,3,4 şeklinde sonsuza ilerliyor. Dolayısı ile ben ilk eğitimi az olan yerde, sonrakileride Honda'ya saklamıştım.

Bir de Auto-Drom'muydu neydi orada ünlü bir hoca varmış, reklam olmasın, şimdi Honda'dan cayıp, o kişiden ders almayı düşünmekteyim.

Biz Fürekle derin üyeyiz..Her yeri takip ederiz....

Maksat muhabbet olsun isteyenlere bir nebze faydamız olsun....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Muxa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Kaskla kafa atmak çok iyi fikir yaw

Motosikleti
    nike zoom air-1100
    bu arada bana lazım gercekten kaldırma teknıgı bı sıtede arastırıyım once sonra googledan buluruz heralde..[/QUOTE]

nacizane fikrimi hoş görürsün umarım bence motor kaldırma teknigiydi şuydu buydu uğraşacağına o motorun arka koltuğuna bir erkek arkadaş bul şöyle en kaslısından böylelikle o arkandaki arabada oturan hanzolara da bi çözüm bulmuş olursun bir taşla 2 kuş olayı

Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı kirke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar benı adama kafa atarken dusunsenıze puhaaaaa dogru ya trafıkte sınırlere hakım olmak lazımda ınsan olmakda lazım bak adamın yaptıgına elı kornaya yapıstı kaldı

aslında ozel dersınde cok faydası olur bende dusunuyorum eger su honda ısı olmazsa..
    Honda işi olursa mutlaka yorumlarını duymak isterim. Çok merak ediyorum nasıl oradaki eğitim, hocalar, ilgi vs. Önümüzdeki ilk pazartesi mi eğitim (eğer yer açılırsa)?
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Honda işi olursa mutlaka yorumlarını duymak isterim. Çok merak ediyorum nasıl oradaki eğitim, hocalar, ilgi vs. Önümüzdeki ilk pazartesi mi eğitim (eğer yer açılırsa)?
    Honda ankarada emniyet sarayının karşısındaki geçiş alanında hergün 10 larca motorla eğitim veriyor....Gayet ciddi tutuyorlar işlerini...Her türlü parkur var...

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda ankarada emniyet sarayının karşısındaki geçiş alanında hergün 10 larca motorla eğitim veriyor....Gayet ciddi tutuyorlar işlerini...Her türlü parkur var...
    Çok ciddi olduğunu duydum zaten, ondan şüphem yok ama, kalabalık diye duydum, birebir ilgiyi de merak etmiyor değilim hani. Tabi ben İstanbul'dakini merak ediyorum daha çok
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

Motosikleti
    cbr 125
    Alıntı antiachos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada bana lazım gercekten kaldırma teknıgı bı sıtede arastırıyım once sonra googledan buluruz heralde..
    nacizane fikrimi hoş görürsün umarım bence motor kaldırma teknigiydi şuydu buydu uğraşacağına o motorun arka koltuğuna bir erkek arkadaş bul şöyle en kaslısından böylelikle o arkandaki arabada oturan hanzolara da bi çözüm bulmuş olursun bir taşla 2 kuş olayı[/QUOTE]

ya okursan bastakılerı gorursun bugun vallahı dusundum oyle bırsey dusunmedım desem yalan olur ben motoru kaldırırken(teknıkle) oda gereken teknıkle bı arkadakını hallederdı ama once artcılı surus teknıgını ogrenmem lazım teknıkler bıtmez motosiklet askı sındırılemez!!!

evet pazartesı salı ınsallah yer acılır seve seve yorum yaparım cıddı tutuyorlar ısı ama su yer bulma konusunda zorluk cekmek kotu bı yanı tabıkıde..
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Çok ciddi olduğunu duydum zaten, ondan şüphem yok ama, kalabalık diye duydum, birebir ilgiyi de merak etmiyor değilim hani. Tabi ben İstanbul'dakini merak ediyorum daha çok
    Evet biraz kalabalık....Sırayla veriyorlar uygulamalı dersi...İlgi büyük olunca sıra da çok oluyor...

Bmv de vericekmiş büyük motorlar la ama aslı astarını tam bilmiyorum....Araştırırsan senin için daha faydalı olur...

Motosikleti
    Evet biraz kalabalık....Sırayla veriyorlar uygulamalı dersi...İlgi büyük olunca sıra da çok oluyor...

Bmv de vericekmiş büyük motorlar la ama aslı astarını tam bilmiyorum....Araştırırsan senin için daha faydalı olur...
    Dediğim gibi, autodrom'da düşünüyorum eğitimi, kendi motorumla, özel ders şeklinde. Baştan yanlış bir şeyler oturmasın...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bu arada arkadaşın topiğinin konusu da değişti .....

Kirke...Bidaha bu olayı yaşarsan at kendini yere...Kalkma...Yaralandım falan de...Kaldıramam motoru de...Bak paşa paşa nasıl kaldırıyor o kornaya basan şahıs.....

Motosikleti
    cbr 125
    aa alp_tunay cok ıyı fıkır ya gercekten bu hıc aklıma gelmemıstı vallahı sen cok yasa adamda tırsar bu seferr hehe buldum sonunda bı yol
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    aa alp_tunay cok ıyı fıkır ya gercekten bu hıc aklıma gelmemıstı vallahı sen cok yasa adamda tırsar bu seferr hehe buldum sonunda bı yol

Ben birkeresinde arabanın kapısı açılmıştı..Sağdan girdim kapıya....Baktım kapı cort...Attım kendimi yere....Suçlu benim...

Adam indi geçmiş olsun falan dedi..Ben numaradan ayağımı tutuyom...Hadi hastaneye falan gidelim dedi...Yok geçer şimdi bişey yok diyorum...Adam korktu...Git arkadaşım bende bişey yok dedim...Adam atladı arabaya uçarcasına gitti...Bende oh çekerek kalktım atladım motora devam...

Arada sahtekarlıklarda yapıyoruz...Ama ne yapalım bizi araçtan saymıyorlar...

Motosikleti
    cbr 125
    en ıyısı bosver mustahak bunlara oda acmasaydı kapıyı ole cart dıye.arkadaslar valla saolun hepınız ya moralım anca yerıne geldı sayenızde
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    Ben birkeresinde arabanın kapısı açılmıştı..Sağdan girdim kapıya....Baktım kapı cort...Attım kendimi yere....Suçlu benim...

Adam indi geçmiş olsun falan dedi..Ben numaradan ayağımı tutuyom...Hadi hastaneye falan gidelim dedi...Yok geçer şimdi bişey yok diyorum...Adam korktu...Git arkadaşım bende bişey yok dedim...Adam atladı arabaya uçarcasına gitti...Bende oh çekerek kalktım atladım motora devam...

Arada sahtekarlıklarda yapıyoruz...Ama ne yapalım bizi araçtan saymıyorlar...
    Ben motordan atacağım kandıracağım derken kendimi sakatlarım, bu numaralar için tecrübe gerek. Ama fikir güzel.

en ıyısı bosver mustahak bunlara oda acmasaydı kapıyı ole cart dıye.arkadaslar valla saolun hepınız ya moralım anca yerıne geldı sayenızde
    İlk mesaj 18:37, moralinin yerine ANCAK geldiği mesaj 23:37, 5 saat olmuş, bu ne şiddet, bu ne celal Allah sana yamuk yapandan korusun...

Motosikleti
    cbr 125
    hehe napıyım boleyım tahammul edemıyorum dıngonun ahırımı sokaklar ya aman sınırlere hakımm 5 saat gecmıs bak konuştum acıldım sagolasınız
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    YZF-M1(el emegi maketi)
    hehe napıyım boleyım tahammul edemıyorum dıngonun ahırımı sokaklar ya aman sınırlere hakımm 5 saat gecmıs bak konuştum acıldım sagolasınız
    ne demiş atalarımız söyle açilırsın yada ona benzer bişeler
    Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...

Motosikleti
    İyi bari, neyseki burası varmış... Yarın devam pratiklere, vazgeçmek yok.

Motosikleti
    cbr 125
    yani devam edıcem ara sokak mara sokak ama oluyo ıste boyle olaylar yarın sabah ogle aksam pratıkteyım valla
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Sen sinirlenince topic aç...Daha ne yollar var bizde....

Motosikleti
    YZF-M1(el emegi maketi)
    Sen sinirlenince topic aç...Daha ne yollar var bizde....
    her türlü müşteri memnuniyeti diyon yani
    Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)