Motoru düşürdüm arkamdaki arabanın tavrı!!
Reklamlar
-
Shadow.Man adlı üyeden alıntı
Yaw Alp_Tunay bu nasıl bi forum takip etmektir? Her yerdesin, her köşenin arkasındasın
Ya Honda'nın kine gitmek istedim bende ama internet sitesinden baktım tüm eğitimler dolu, nasıl işse anlamadım ben bunu. BMW'yi de tavsiye ederim, neden, çünkü maksimum 6 kişi ile eğitim oluyor (fiyatları aynı imiş duyduğum kadarı ile). Honda daha kalabalık zannedersem. Ama fakat, Honda'nın gelişmiş kursları daha kapsamlı gibi, 1,2,3,4 şeklinde sonsuza ilerliyor. Dolayısı ile ben ilk eğitimi az olan yerde, sonrakileride Honda'ya saklamıştım.
Bir de Auto-Drom'muydu neydi orada ünlü bir hoca varmış, reklam olmasın, şimdi Honda'dan cayıp, o kişiden ders almayı düşünmekteyim.
Biz Fürekle derin üyeyiz..Her yeri takip ederiz....
Maksat muhabbet olsun isteyenlere bir nebze faydamız olsun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
Kaskla kafa atmak çok iyi fikir yaw
-
-
kirke adlı üyeden alıntı
arkadaslar benı adama kafa atarken dusunsenıze puhaaaaa
dogru ya trafıkte sınırlere hakım olmak lazımda ınsan olmakda lazım bak adamın yaptıgına elı kornaya yapıstı kaldı
aslında ozel dersınde cok faydası olur bende dusunuyorum eger su honda ısı olmazsa..
Honda işi olursa mutlaka yorumlarını duymak isterim. Çok merak ediyorum nasıl oradaki eğitim, hocalar, ilgi vs. Önümüzdeki ilk pazartesi mi eğitim (eğer yer açılırsa)?
[B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
-
Honda işi olursa mutlaka yorumlarını duymak isterim. Çok merak ediyorum nasıl oradaki eğitim, hocalar, ilgi vs. Önümüzdeki ilk pazartesi mi eğitim (eğer yer açılırsa)?
Honda ankarada emniyet sarayının karşısındaki geçiş alanında hergün 10 larca motorla eğitim veriyor....Gayet ciddi tutuyorlar işlerini...Her türlü parkur var...
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Honda ankarada emniyet sarayının karşısındaki geçiş alanında hergün 10 larca motorla eğitim veriyor....Gayet ciddi tutuyorlar işlerini...Her türlü parkur var...
Çok ciddi olduğunu duydum zaten, ondan şüphem yok ama, kalabalık diye duydum, birebir ilgiyi de merak etmiyor değilim hani. Tabi ben İstanbul'dakini merak ediyorum daha çok
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
-
-
Çok ciddi olduğunu duydum zaten, ondan şüphem yok ama, kalabalık diye duydum, birebir ilgiyi de merak etmiyor değilim hani. Tabi ben İstanbul'dakini merak ediyorum daha çok
Evet biraz kalabalık....Sırayla veriyorlar uygulamalı dersi...İlgi büyük olunca sıra da çok oluyor...
Bmv de vericekmiş büyük motorlar la ama aslı astarını tam bilmiyorum....Araştırırsan senin için daha faydalı olur...
-
Evet biraz kalabalık....Sırayla veriyorlar uygulamalı dersi...İlgi büyük olunca sıra da çok oluyor...
Bmv de vericekmiş büyük motorlar la ama aslı astarını tam bilmiyorum....Araştırırsan senin için daha faydalı olur...
Dediğim gibi, autodrom'da düşünüyorum eğitimi, kendi motorumla, özel ders şeklinde. Baştan yanlış bir şeyler oturmasın...
-
Bu arada arkadaşın topiğinin konusu da değişti .....
Kirke...Bidaha bu olayı yaşarsan at kendini yere...Kalkma...Yaralandım falan de...Kaldıramam motoru de...Bak paşa paşa nasıl kaldırıyor o kornaya basan şahıs.....
-
aa alp_tunay cok ıyı fıkır ya gercekten bu hıc aklıma gelmemıstı vallahı sen cok yasa adamda tırsar bu seferr hehe buldum sonunda bı yol
-
kirke adlı üyeden alıntı
aa alp_tunay cok ıyı fıkır ya gercekten bu hıc aklıma gelmemıstı vallahı
sen cok yasa adamda tırsar bu seferr hehe buldum sonunda bı yol
Ben birkeresinde arabanın kapısı açılmıştı..Sağdan girdim kapıya....Baktım kapı cort...Attım kendimi yere....Suçlu benim...
Adam indi geçmiş olsun falan dedi..Ben numaradan ayağımı tutuyom...Hadi hastaneye falan gidelim dedi...Yok geçer şimdi bişey yok diyorum...Adam korktu...Git arkadaşım bende bişey yok dedim...Adam atladı arabaya uçarcasına gitti...Bende oh çekerek kalktım atladım motora devam...
Arada sahtekarlıklarda yapıyoruz...Ama ne yapalım bizi araçtan saymıyorlar...
-
-
Ben birkeresinde arabanın kapısı açılmıştı..Sağdan girdim kapıya....Baktım kapı cort...Attım kendimi yere....Suçlu benim...
Adam indi geçmiş olsun falan dedi..Ben numaradan ayağımı tutuyom...Hadi hastaneye falan gidelim dedi...Yok geçer şimdi bişey yok diyorum...Adam korktu...Git arkadaşım bende bişey yok dedim...Adam atladı arabaya uçarcasına gitti...Bende oh çekerek kalktım atladım motora devam...
Arada sahtekarlıklarda yapıyoruz...Ama ne yapalım bizi araçtan saymıyorlar...
Ben motordan atacağım kandıracağım derken kendimi sakatlarım, bu numaralar için tecrübe gerek. Ama fikir güzel.
kirke adlı üyeden alıntı
İlk mesaj 18:37, moralinin yerine ANCAK geldiği mesaj 23:37, 5 saat olmuş, bu ne şiddet, bu ne celal Allah sana yamuk yapandan korusun...
-
-
kirke adlı üyeden alıntı
hehe
napıyım boleyım tahammul edemıyorum dıngonun ahırımı sokaklar ya
aman sınırlere hakımm 5 saat gecmıs bak konuştum acıldım sagolasınız
ne demiş atalarımız söyle açilırsın yada ona benzer bişeler
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
-
kirke adlı üyeden alıntı
hehe
İyi bari, neyseki burası varmış... Yarın devam pratiklere, vazgeçmek yok.
-
yani devam edıcem ara sokak mara sokak ama oluyo ıste boyle olaylar yarın sabah ogle aksam pratıkteyım valla
-
kirke adlı üyeden alıntı
hehe
Sen sinirlenince topic aç...Daha ne yollar var bizde....
-
23 Mayıs 2007, 00:51
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)