Motoru düşürdüm arkamdaki arabanın tavrı!!
Reklamlar
-
pierzig boyle tavırlar ınsanı okadar rahatlatıyorkı anlatamam cunku hıcbır motosıklet kazası araba kazasına benzemıyor ne kadar ufak bı kazada olsa mutlaka bıryerde fılm kopuyor motosıklette ve boyle yardım sever ınsanların olması cok guzel bırsey boyle bırdurumda..
Reklamlar
-
-
kirke adlı üyeden alıntı
gnusher tesekkurler arkadasım uzuntum bıraz hafıfledı ınan kendımden cok o adamın tavrına uzuluyorum ama..ayrıca shadow man cok guldum ya sagolasın hıc gulucegım yoktu sen benı guldurdun bu guzel anınla allahta senı guldursun kazalardan belalardan ve motor dusurmekten korusun
Sağol Kirke, bu dualarla bana bişeycikler olmaz artık. Neyse sinirin geçmiştir biraz umarım...
[B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
-
-
-
-
geçmiş olsun...O kornaya basanada sevgilerimi sunuyorum....Terbiyesizlik...En azından aracından inip geçmiş olsun demeliydi...Hadi yaşlı kaldıramaz motoru falan....
Allahtan bayansın...Senin yerinde ben olduğumu düşünemiyorum bile....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
geçmiş olsun takma kafana
-
cok tesekkurler..ama bu durum boyle gelmıs boylede gıdıcek arkadaslar ınanın anlamakta zorlanıyorum bız burada nekadar caba sarfedıyoruz buna bır cozum yolu bulmak ıcın ama gelın gorunkı trafıkte tum cabalarımız nafıle neden ınsanlarımız bu kadar vurdumduymaz olmus anlamıyorum ben orda bır kaza sonucuda dusmus olabılırdım allah korusun o adam emınım o zamanda kornaya basmaya devam edıcektı anlamıyorum bızı ,ınsanımızı bu kadar dusuncesız olmaya ıten ne anlayamıyorum gercekten ayrıca ALP_TUNAY arkadasım bayan olmak gercekten helede bır motosıklette gercekten cok zor gucum yetse bende yapıcagımı bılırdım cunku bu ınsanlar o tavırdan anlıyorlar sadece ama bı de korna calarken sırıtması yokmu
-
-
Sormayın ya. Çok sinir bozucu bir durum bir an kendi yaşadığım benzer bir olay geldi aklıma nasıl sinirlendim...Of of...Hani bide size beceriksiz suçlu suçlu bakmazlarmı...
Bu anlatacağım benzer değil ama benzer bir karaktersizlik.... Bir tanesi geçen gün park yerini işgal ettiğimi söyleyerek motoruma vuruyor ve deviriyor...Umursamıyor bile...Kaldırmıyorda motor bir süre yatıyor...Düşünün kocaaaaa cadde adam gelip vuruyor park halindeki motora...Neden??? Motor parkedemezmiş buraya..Allahın caddesi yaaaa...Ben geldim motor yerde yatıyor..Bu çıkarmış cep telefonuyla konuşuyor...Banada gülerek hocam motoru bida parketmeyin buraya dedi arabalar giremiyor diyor... Mesleğim gereği sakin olmayı bilebilen biriyim ama yukarda allah var bir beyzbol sopam olsaydı onuda arabasınıda elimden kimse alamazdı... Motor falan umrumda değil..Çizilse nolacak ama o tavrı yokmu o sırıtması yokmu... Yanına gittim beyefendi dedim biz illegal birşey yapmıyoruz bizde vergi ödüyoruz burada benden daha fazla hakkınız yok hele hele vurmaya hiç hakkınız yok...Adam neyse uzatmayın hocam kaldırın işte motorunuzu dedi... Bunlar trafikte değil arkadaşlar yol kenarında oluyor...Çevre esnaf beni biliyor hergün gelir orada yemeğimi yer motoru da bu süre içerisinde parkederim..Arabasına birşey yapmadım ama kendisine insanlık tarihinin bilinen en ilkel yöntemiyle müdahale etmek zorunda kaldım... Elimden aldılar çok geçmeden.. bir sürü tehdit savurdu..O seviyeye düştüğüm için kendime üzüldüm ama eğer ona orada müdahale etmezsem kafam bu olayla haftalarca meşgul olabilirdi...Benim yaptığım işin doğrusu değil ama bu cahillerle lafla başedilemiyor ki...Çarpma toplama bilmeyen adama türev integral anlatmak gibi birşey bu..Allah bu andavallara hiç birinizi denk getirmesin arkadaşlar..Bu arada at incir ve lüüüp olayına çok güldüm alemsiniz...Hepinize keyifli sürüşler...
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun...O kornaya basanada sevgilerimi sunuyorum....Terbiyesizlik...En azından aracından inip geçmiş olsun demeliydi...Hadi yaşlı kaldıramaz motoru falan....
Allahtan bayansın...Senin yerinde ben olduğumu düşünemiyorum bile....
Bir dakika, Kirke bayan mı? O zaman her şey değişir, arabadaki adam haklı o zaman!!!
Şaka yaw, şaka...
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
-
-
motorcunun motorcudan bska dostu yok kardesım....gecmıs olsun...
-
böööö sinirlendirme beniiiya arkadaslar ama yaa adam haklı deıl ıste banane dustu motor napıyım tutamadımmm
-
kirke adlı üyeden alıntı
böööö sinirlendirme beniii
Relax relax....
Hala düşünüyorum ben olsaydım ne yapardım?....Düşünemiyorum gerçekten...
-
kirke adlı üyeden alıntı
böööö sinirlendirme beniii
ya arkadaslar ama yaa adam haklı deıl ıste banane dustu motor napıyım tutamadımmm
Yaw, harbi şaka
Bugün Bebek'te iki bayan motorcu geçti yanımdan çok memnun oldum. Ve benden 10 kat daha hakimdiler motora. Biri BMW idi, diğeri de bir cruiser Shadow galiba tam bakamadım yanlış anlaşılmasın diye...
-
işte bide bı bayan olarak benı dusun bıde ben sınırlıyımdır bole bırsey yapamayınca elım kolum baglı durunca ıcıme oturur uyku uyuyamam nıtekım ole bır durumdayım suanda plakasını alsaydımm keske dıye dusunuyorum
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Relax relax....
Hala düşünüyorum ben olsaydım ne yapardım?....Düşünemiyorum gerçekten...
Alp kardeş, hiç mi düşmedin motordan, merak ettim şimdi?
kirke adlı üyeden alıntı
işte bide bı bayan olarak benı dusun bıde ben sınırlıyımdır bole bırsey yapamayınca elım kolum baglı durunca ıcıme oturur uyku uyuyamam nıtekım ole bır durumdayım suanda
plakasını alsaydımm keske dıye dusunuyorum
Ya çok takma, nedir alt tarafı, boşver, unut, takıl siteye, mete handro'nun yazılarını oku biraz, moralin yerine gelsin.
-
tamam anlasıldı takmıyorum ama nolurdu su arabayı kullanan İNSANB KILIKLI ŞAHSİYET(?) de aramızda olup su yazıları okusaydı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)