Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Motoru düşürdüm arkamdaki arabanın tavrı!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbr 125
    pierzig boyle tavırlar ınsanı okadar rahatlatıyorkı anlatamam cunku hıcbır motosıklet kazası araba kazasına benzemıyor ne kadar ufak bı kazada olsa mutlaka bıryerde fılm kopuyor motosıklette ve boyle yardım sever ınsanların olması cok guzel bırsey boyle bırdurumda..
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    inşallah gt 250 r olacak
    canım geçmiş olsun.sen üzülme ve kızma çünkü trafikte böyle ayılar oldukça çok.geçen trafikte karşılaştım bi bayan stop ettirdi yolda arabayı çalıştıramıyo.herkes kornoya basıyo kimse yanına gidip yardımcı olmuyo
    en sonunda kuzenim gitti arabasını kenara çekti bayanın.yanına gittiğimizde bayan titriyodu o kadar paniklemişki eli ayağına dolaşmıştı....
    trafikte bunlar çok bu yüzden sen biraz daha dikkatli olacaksın ve başkalarına kulak asmayacaksın
    ayrıca bunun eğitimle hiç ilgisi yok.bu sadece insanlıkla ilgili bilmem anlatabildimmi
    tekrar geçmiş olsun.

Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı kirke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gnusher tesekkurler arkadasım uzuntum bıraz hafıfledı ınan kendımden cok o adamın tavrına uzuluyorum ama..ayrıca shadow man cok guldum ya sagolasın hıc gulucegım yoktu sen benı guldurdun bu guzel anınla allahta senı guldursun kazalardan belalardan ve motor dusurmekten korusun
    Sağol Kirke, bu dualarla bana bişeycikler olmaz artık. Neyse sinirin geçmiştir biraz umarım...
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

Motosikleti
    cbr 125
    shadow.man saolasın... frogcummmmmmmmmmmmmm ya devırdık motoru ıste ben senı yapıyım artcı elınede bı oklava tamamdır yok tek motorla bırde bayansan trafıge cıkmamaya karar verdımm senın verdıgın ornektekı gıbı olur boyle seyler o stop ettırmıs bende motor sogukkene gıdınce boyle oluyomus ılk defa yasadım vallahı
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    inşallah gt 250 r olacak
    shadow.man saolasın... frogcummmmmmmmmmmmmm ya devırdık motoru ıste ben senı yapıyım artcı elınede bı oklava tamamdır yok tek motorla bırde bayansan trafıge cıkmamaya karar verdımm senın verdıgın ornektekı gıbı olur boyle seyler o stop ettırmıs bende motor sogukkene gıdınce boyle oluyomus ılk defa yasadım vallahı
    senin şu an tek yapman gereken şey cesaretli olup her gün trafiğe çıkıp pratik yapmandır.ancak trafikte minübüsçülerle tartışma

Motosikleti
    cbr 125
    anlasıldı frog bey ayrıca BY_MAVIM ı ısterım topıce bı ıkı nazar boncuguyla beraber benım yok duyurulur iş nazara kaldıysa valla yandıkk
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    geçmiş olsun...O kornaya basanada sevgilerimi sunuyorum....Terbiyesizlik...En azından aracından inip geçmiş olsun demeliydi...Hadi yaşlı kaldıramaz motoru falan....

Allahtan bayansın...Senin yerinde ben olduğumu düşünemiyorum bile....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    mondial 150 HS idi artık 125 kt
    geçmiş olsun takma kafana

Motosikleti
    cbr 125
    cok tesekkurler..ama bu durum boyle gelmıs boylede gıdıcek arkadaslar ınanın anlamakta zorlanıyorum bız burada nekadar caba sarfedıyoruz buna bır cozum yolu bulmak ıcın ama gelın gorunkı trafıkte tum cabalarımız nafıle neden ınsanlarımız bu kadar vurdumduymaz olmus anlamıyorum ben orda bır kaza sonucuda dusmus olabılırdım allah korusun o adam emınım o zamanda kornaya basmaya devam edıcektı anlamıyorum bızı ,ınsanımızı bu kadar dusuncesız olmaya ıten ne anlayamıyorum gercekten ayrıca ALP_TUNAY arkadasım bayan olmak gercekten helede bır motosıklette gercekten cok zor gucum yetse bende yapıcagımı bılırdım cunku bu ınsanlar o tavırdan anlıyorlar sadece ama bı de korna calarken sırıtması yokmu
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    cok tesekkurler..ama bu durum boyle gelmıs boylede gıdıcek arkadaslar ınanın anlamakta zorlanıyorum bız burada nekadar caba sarfedıyoruz buna bır cozum yolu bulmak ıcın ama gelın gorunkı trafıkte tum cabalarımız nafıle neden ınsanlarımız bu kadar vurdumduymaz olmus anlamıyorum ben orda bır kaza sonucuda dusmus olabılırdım allah korusun o adam emınım o zamanda kornaya basmaya devam edıcektı anlamıyorum bızı ,ınsanımızı bu kadar dusuncesız olmaya ıten ne anlayamıyorum gercekten ayrıca ALP_TUNAY arkadasım bayan olmak gercekten helede bır motosıklette gercekten cok zor gucum yetse bende yapıcagımı bılırdım cunku bu ınsanlar o tavırdan anlıyorlar sadece ama bı de korna calarken sırıtması yokmu
    Aldırmayacaksın bıu tiplere....Ben bile çoğu zaman aldırmıyorum..Bulaşsan üzerine sıçrayacak....

En iyisi sakin olup düştüğün için özür dileyeceksin...Birdaha olmaz söz diyeceksin bunlara.....

Muxa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Sormayın ya. Çok sinir bozucu bir durum bir an kendi yaşadığım benzer bir olay geldi aklıma nasıl sinirlendim...Of of...Hani bide size beceriksiz suçlu suçlu bakmazlarmı...

Bu anlatacağım benzer değil ama benzer bir karaktersizlik.... Bir tanesi geçen gün park yerini işgal ettiğimi söyleyerek motoruma vuruyor ve deviriyor...Umursamıyor bile...Kaldırmıyorda motor bir süre yatıyor...Düşünün kocaaaaa cadde adam gelip vuruyor park halindeki motora...Neden??? Motor parkedemezmiş buraya..Allahın caddesi yaaaa...Ben geldim motor yerde yatıyor..Bu çıkarmış cep telefonuyla konuşuyor...Banada gülerek hocam motoru bida parketmeyin buraya dedi arabalar giremiyor diyor... Mesleğim gereği sakin olmayı bilebilen biriyim ama yukarda allah var bir beyzbol sopam olsaydı onuda arabasınıda elimden kimse alamazdı... Motor falan umrumda değil..Çizilse nolacak ama o tavrı yokmu o sırıtması yokmu... Yanına gittim beyefendi dedim biz illegal birşey yapmıyoruz bizde vergi ödüyoruz burada benden daha fazla hakkınız yok hele hele vurmaya hiç hakkınız yok...Adam neyse uzatmayın hocam kaldırın işte motorunuzu dedi... Bunlar trafikte değil arkadaşlar yol kenarında oluyor...Çevre esnaf beni biliyor hergün gelir orada yemeğimi yer motoru da bu süre içerisinde parkederim..Arabasına birşey yapmadım ama kendisine insanlık tarihinin bilinen en ilkel yöntemiyle müdahale etmek zorunda kaldım... Elimden aldılar çok geçmeden.. bir sürü tehdit savurdu..O seviyeye düştüğüm için kendime üzüldüm ama eğer ona orada müdahale etmezsem kafam bu olayla haftalarca meşgul olabilirdi...Benim yaptığım işin doğrusu değil ama bu cahillerle lafla başedilemiyor ki...Çarpma toplama bilmeyen adama türev integral anlatmak gibi birşey bu..Allah bu andavallara hiç birinizi denk getirmesin arkadaşlar..Bu arada at incir ve lüüüp olayına çok güldüm alemsiniz...Hepinize keyifli sürüşler...

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun...O kornaya basanada sevgilerimi sunuyorum....Terbiyesizlik...En azından aracından inip geçmiş olsun demeliydi...Hadi yaşlı kaldıramaz motoru falan....

Allahtan bayansın...Senin yerinde ben olduğumu düşünemiyorum bile....
    Bir dakika, Kirke bayan mı? O zaman her şey değişir, arabadaki adam haklı o zaman!!!

Şaka yaw, şaka...
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Shadow.Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir dakika, Kirke bayan mı? O zaman her şey değişir, arabadaki adam haklı o zaman!!!

Şaka yaw, şaka...
    Aman şaka olsun...Bak kadın dayanışması görürsün valla...Öyle tutarlar ki sağolsunlar sitede birbirlerini...

Bir kaç kişi bayanlara sataşmıştıda valla çöktüler tepesine...

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    motorcunun motorcudan bska dostu yok kardesım....gecmıs olsun...
    MT ANTALYA

Motosikleti
    cbr 125
    böööö sinirlendirme beniiiya arkadaslar ama yaa adam haklı deıl ıste banane dustu motor napıyım tutamadımmm
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    böööö sinirlendirme beniii

Relax relax....

Hala düşünüyorum ben olsaydım ne yapardım?....Düşünemiyorum gerçekten...

Motosikleti
    böööö sinirlendirme beniiiya arkadaslar ama yaa adam haklı deıl ıste banane dustu motor napıyım tutamadımmm
    Yaw, harbi şaka
    Bugün Bebek'te iki bayan motorcu geçti yanımdan çok memnun oldum. Ve benden 10 kat daha hakimdiler motora. Biri BMW idi, diğeri de bir cruiser Shadow galiba tam bakamadım yanlış anlaşılmasın diye...

Motosikleti
    cbr 125
    işte bide bı bayan olarak benı dusun bıde ben sınırlıyımdır bole bırsey yapamayınca elım kolum baglı durunca ıcıme oturur uyku uyuyamam nıtekım ole bır durumdayım suanda plakasını alsaydımm keske dıye dusunuyorum
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Relax relax....

Hala düşünüyorum ben olsaydım ne yapardım?....Düşünemiyorum gerçekten...
    Alp kardeş, hiç mi düşmedin motordan, merak ettim şimdi?

işte bide bı bayan olarak benı dusun bıde ben sınırlıyımdır bole bırsey yapamayınca elım kolum baglı durunca ıcıme oturur uyku uyuyamam nıtekım ole bır durumdayım suanda plakasını alsaydımm keske dıye dusunuyorum
    Ya çok takma, nedir alt tarafı, boşver, unut, takıl siteye, mete handro'nun yazılarını oku biraz, moralin yerine gelsin.

Motosikleti
    cbr 125
    tamam anlasıldı takmıyorum ama nolurdu su arabayı kullanan İNSANB KILIKLI ŞAHSİYET(?) de aramızda olup su yazıları okusaydı..
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)