resimleri begenırsem ve anlasırsak gelip alacagım.. veya orda bı kuzenım var o servıse gosterırı motora bakar saglam cıkarsa gelip alırım motoru
resimleri begenırsem ve anlasırsak gelip alacagım.. veya orda bı kuzenım var o servıse gosterırı motora bakar saglam cıkarsa gelip alırım motoru
Bu başlığı motosiklet alım satımı amaçlı açmamıştım ama
Ducatista:)
starsailor kusura bakma başlığı biraz amaç dışı kullanıyoruzda motoru satan arkadaş ile akşam birbirimizi msn de ekleyince .. moderatorlerden rica ederim gereksiz yazıların silinmesi için
Hocam az sonra işten cıkıyorum ewe gelince sanıırm 19:30 20:00 gıbı olur.. ozamn sneı eklerım msn ıme ben
elimde biraz param olsa benimkini de üzerine verip gri mavi kırmızı 2005 hemde 9000km de temiz se kaçırmazdım ..
evet cbr satışları başlamıştır alıcı müşteriler lütfen öne çıksın ..bakanlarda dağılsın kardeşim kış kış...
Damla bu arada dediğim gibi fazer sana yakışır ..takasa git ..cbr la ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Topicte kavga çıktı bende buraya yazim bari. şaka şaka.
yaw şöle bişi sölicem. ben avr.den cbr 250 alsam Tr de kullansam, bakımlarını falan honda bayiler yaparmı? yoksa biz bu motoru satmıyoruz diye ilgilenmezlermi?
Yani bana göre garantisi faturası vs.vs. gösterirsem ilgilenirler gibime geliyor.
Yani almanyada gidip cbr 250 alıp tr ye geleceksin, olurmu acep ?
Soda Ayran Cool
Suspect oyle bısey olursa bende düşünüyorum
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
rs 125 verelim
Cbr ye bi$i buldum sanirim.. Ciliz Bir Race ahah topa tutarlar beni $imdi.. Kaciyorum hemen olay mahallinden
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bence cok gereksiz bi topic olmuş
cbr dan sıkılmak cokda kolay deil aslında ilk başlarda bende bi kac neden yuzunden sogudum alınca ama
sonradan o eksikleri halledince bi kaçda deişiklik yaptım son bi puruzum kaldı kafamı kurcakayan
onuda halledeyım canavar gıbı olcak 130 km bence mugla yolarında artar bile ama otobanda yetmez
burdada heryer tehlike
bazen hız arıorum ama boşver gitmedigi daha ii az hız az tehlike
130 yeterde artar bile rampadada iki kişi en az 70 le gidio oda yeter 125 cc ye gore performasnı super
goruntusu zaten tartışılmaz bide depoyu bıraz buyuk yapsalar ii olcakmışş..
hiç komik deil ..yorumsuzzz
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
al işte.... "başlığı beğenmeyebilirsin , beğendirme amacında da değilim" demişsin... fakat bu tür topic'ler insanları gerçekten yanlış yöndendiriyor... yukarıdaki örnekte de olduğu gibi.
neden sıkıldığını nedenleriyle detaylı olarak yazsan bence daha açıklayıcı olacaktı... 140 yaptın ama performansı yetmiyor 250 yapan bir makine mi istiyorsun mesela? yoksa sadece güzel görünmüyor diye mi?...
benim sorgulamaya hakkım yok tabiki , fakat yeni gelen hevesli arkadaşların hevesini kırmaktır bu başlığın götürüsü...
eğer temizliğinden eminsen uygun bir motor... fakat dıştan ne olduğu hiçbir zaman belli olmaz , 9.000 km nasıl kullanılmış bilmelisin.. eğer biliyorsan hiç düşünme.
ama rengi çok kafama takılacak dersen 3.500'e de temiz motorlar mevcut.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
1.Görüntü beni tatmin etmiyor(Özellikle arka lastik.Değiştiren arkadaşlar da var ama bunun doğru olmadığını öğrendim)
2.Başlangıç için yanlış bir seçim demedim,motosiklete yeni başlayan biri için 130 km maksimum hızın yeterli olduğunun ben de farkındayım,yarışlara katılmayı da düşünmüyorum.
3.Motosikletin kalitesi ve performansıyla ilgili herhangi bir problemim yok,honda kalitesini tartışacak değilim.
4.Şimdiki aklım olsa,250 cc lik bir motosiklet alırdım ve bu benim şahsi seçimim,bu başlığı da bunun üzerine,benim gibi düşünenlerle bilgi alışverişi yapma amaçlı açtım..
5.Herkes istediği şeyden kısa ya da uzun süreli sıkılma hakkına sahiptir ,kimseyi yönlendirme gibi bir amacım yok.
6.Bu motosikletten her yönden memnun olan arkadaşlar da yazarsa bu başlıkta,kıyaslamalar sayesinde herkes istediği yönde seçim yapabilir.....
Ducatista:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)