"CBR125 R 'dan sıkılanlar"Bilgi Paylaşım Başlığı:))))
Reklamlar
-
starsailor adlı üyeden alıntı
Zaten sıkıldığım için kullanmıyorum
Başlığı beğenmek zorunda da değilsin tabi,herkese beğendirme gibi bir amacım da olmadı zaten
Barış Abimm,keşke seni dinleseymişim..demek ne fayda eder bilmem tabi bu saatten sonra
Bende cbr125 almak istiyorum ama bu yorumları okuyunca
starsailor neden sıkıldıgını anlayamadım.. motorda bir problem mi olustu yoksa kucuk geldıgı ve perfonmas olmadıgı ıcınmı sıkıldın..
bu arada motorunu satarsan alabilirm..
Reklamlar
-
grenajlı bisiklet diyorum kızıyosunuz sıkılırsınız tabi
-
mete_han adlı üyeden alıntı
starsalo apla öncelikle ne istediğini bilmen...bir çıta koyman...hedef belirlemen lazım...şunu istiyorum diye...ona odaklanmalısın...Ducatıyı saymıyorum...Alamayacağın motorun hayallerini kurmamalısın...Ha şu an para biriktirmeye başlasan 27 yıl sonra belki olur...ama bişey yemiycen içmiycen...
Yapamayacağım şeylerin hayalini kurmam ben,merak etmeyin
delicoban adlı üyeden alıntı
Bende cbr125 almak istiyorum ama bu yorumları okuyunca
starsailor neden sıkıldıgını anlayamadım.. motorda bir problem mi olustu yoksa kucuk geldıgı ve perfonmas olmadıgı ıcınmı sıkıldın..
bu arada motorunu satarsan alabilirm..
Performanstan ziyade görüntü sıktı beni.Motorda bir problem yok ..
-
size bırsey danısacagım bana bır motor geldı...
honda cbr125 2005 model 9000 km garantısı agustos ayında bıtıyor
rengı kırmızı mavi gri pek hosuma gıtmeyen bır renk
fiyatı 3200
ayrıca motor tanıdıgmın cok temız kullandı.. fıyatı snaırm pıyasaya gore ucuz ama rengı konusunda endısem var kırmızı sıyah olsa guzel ama..
yada arka kuyruğu siyaha boyatsam nasıl olurkı
-
valla onu bilmemde mavi kırmızı gri cbr 125 te en hoşuma giden renk bence hiç boyatma
-
abi nebiliyim en kotu reng o gıbı ama renkler ve zevkler tartısılmaz tabıkı.. ama yınede boyatmasammı satarken yok kaza yaptınmı denmesı var
-
size bırsey danısacagım bana bır motor geldı...
honda cbr125 2005 model 9000 km garantısı agustos ayında bıtıyor
rengı kırmızı mavi gri pek hosuma gıtmeyen bır renk
fiyatı 3200
ayrıca motor tanıdıgmın cok temız kullandı.. fıyatı snaırm pıyasaya gore ucuz ama rengı konusunda endısem var kırmızı sıyah olsa guzel ama..
yada arka kuyruğu siyaha boyatsam nasıl olurkı
Rengini boşver deliçoban,zaten kısa sürede sıkılacaksın deeermişim
Şaka bir yana, cbr125 e her renk yakışıyor bence,önemli olan temiz olması
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sıkılmak değil de bi gsr 600 fena olmazdı
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
bu başlıgı esefle kınıyorum! cbrcılar ölmez vatan bölünmez!
[B]All this pain is an illusion[/B]
-
Arkadaşlar merhabalar,
Ben motorumu satıyorum bende, honda cbr125 siyah var. Daha 2700 km de. 10. ayda aldım, yani daha 8 oldu alalı. Sıkılanlaar haklılar biraz, sürat açısından ve hacim açısından. Ama yeni otora başlıyacaksanız, bence bununla başlayın çünkü, direk büyükten başlamak çok tehlikeli olabilir.
Motorumu 3500 YTL den satıyorum, ilgilenenler mesaj bırakabilir veya arayabilir. 0533 772 60 94
-
2pac adlı üyeden alıntı
bu başlıgı esefle kınıyorum! cbrcılar ölmez vatan bölünmez!
Cbr 'cılar ölsün demedik zaten..Ömrünün sonuna kadar kullanmak isteyenlere saygı duymak lazım tabi
-
Weys adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhabalar,
Ben motorumu satıyorum bende, honda cbr125 siyah var. Daha 2700 km de. 10. ayda aldım, yani daha 8 oldu alalı. Sıkılanlaar haklılar biraz, sürat açısından ve hacim açısından. Ama yeni otora başlıyacaksanız, bence bununla başlayın çünkü, direk büyükten başlamak çok tehlikeli olabilir.
Motorumu 3500 YTL den satıyorum, ilgilenenler mesaj bırakabilir veya arayabilir. 0533 772 60 94
hocam okankoc@hotmail.fr eklermısn aksam konuslaım sımdı ısyerıdneyım msn kapalı
-
-
Weys adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhabalar,
Arkadaşlar bu arada, satabileceğim yerler hakkında bilgi alabilir miyim sizden, acil olarak elimden çıkarmam lazım hatta cumaya kadar,
-
Loft adlı üyeden alıntı
Bende En İdaeli Bu
2 Beygir
250 Cc
İnsan gücü ile giden :D
Lütfen Almak için kavga etmeyiniz stoklarımız sınırlı
abi bu çok tehlikeli olmazmı tekteker bu
Hocam sen hangi şehirdesin ben mersındeyım.. kaza yatma gıbı bı durum varmı ayrıntılı bılgı verırsen sevınırm ( WEYS )
-
Loft adlı üyeden alıntı
Bende En İdaeli Bu
2 Beygir
250 Cc
İnsan gücü ile giden :D
Lütfen Almak için kavga etmeyiniz stoklarımız sınırlı
Sen bununla başladın sanırım
-
starsailor adlı üyeden alıntı
Sen bununla başladın sanırım
yok bizim zamanımızda bu kadar modern değiLdi
İlk motorum 250 cc idi.. Daha sonra race motor almaya karar verdikden sonra ilk kazamı yaptım.. haLanda korkuyorum gerçi..
-
abi bu çok tehlikeli olmazmı tekteker bu
Hocam sen hangi şehirdesin ben mersındeyım.. kaza yatma gıbı bı durum varmı ayrıntılı bılgı verırsen sevınırm
(
WEYS )
Motor çok temiz, sağ grenajda ufak bir çatlak var, oda normaldir. Bu motorda kullanmayı öğrendik. İsterseniz yerim istanbulda, küçükyalıda.
İlgilenen istediği zaman motoru görmeye gelebilir.
Motoru yeni 1000 bakımı servisine götürdüm, herşeyini kontrol ettiler. Dediğim gibi ilgilenen fln varsa gelip görebilir.
-
hocam sonucta ben mersinde oturuyorum motorun resmini aksam messenger dan gonderme ıhtımalınız varmı.. ilk once resimılerı gormek ısterım
-
hocam sonucta ben mersinde oturuyorum motorun resmini aksam messenger dan gonderme ıhtımalınız varmı.. ilk once resimılerı gormek ısterım
istediğin resim olsun, istediğin kadar yollarım, ama alırsan nasıl alıcaksın mersinden.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)