arkadasım senin motorund ki gücün farkındasın dimi insanoglu çatlar onu kırıcam derken
arkadasım senin motorund ki gücün farkındasın dimi insanoglu çatlar onu kırıcam derken
Yeni bir motor aldım akşamları için park sorunum yok ama gündüz dolaşırken falan sağa sola park etmek gerekecek bunun için disk kilidi almam lazım yarın
doğubanka gitmeyi düşünüyorum kask disk vs. almak için. Neresi uygundur tavsiyesi olan varsa memnun olurum. Herkese kazasız güzel sürüşler dilerim.
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
aldığın zaman görüşlerini bildirirsen bizede bir faydası olabilir belki..
60 milyon civarında iileri
iyi olan kazansn
Bu arada calinmayla ilgili bir gelisme..sigorta herseye her durumda cozum degil...bir okuyun sunu:
YARGITAY 11. HUKUK DAİRESİNİN 16.01.2006 TARİHLİ KARARINDAN;
Davacı (kasko sigortalı aracın sahibi), hastane otoparkında yer
bulunmaması nedeniyle dışarıya çıkarak otoparkçı görünüşlü olan bir
kişinin kendisine yardım teklif etmesi üzerine aracını teslim etmiştir.
Daha sonra otoparkçı tarafından araç alınıp gözden kaybolunmuştur.
Bu eylemde aracı götüren, araç sahibini yanıltarak (hulus ve saffetinden
yararlanarak ve iradesini fesada uğratarak) aracın rıza ile teslimini
sağlamış olup, hırsızlık değil dolandırıcılık suçunu işlemiştir.
Dolandırıcılık suçu da sigorta teminatı kapsamında değildir.
Aracı götüren, dolandırıcı değil de gerçek otoparkçı bile olsa onun
tarafından da aracın alınıp götürülmesi emniyeti suiistimal suçunu
oluşturduğundan bu eylem de teminat dışındadır. Bu nedenlerle sigorta
şirketinin ödeme yapmasına gerek yoktur.
10 ytl arkadaşlar her motor malzemeleri satılan yerde var
45 e de var ama çin min ben 10 luk aldım
10 ytl arkadaşlar her motor malzemeleri satılan yerde var
45 e de var ama çin min ben 10 luk aldım
Bir dua , en pahalı kilittir bence.. Motorumu canımı koruyan korusun .....
Ben Şahsen Alabilirsem eğer evin karşısında güvenlik sistemleriyle kale gibi korunan internet cafe var hem kilit alaram takacağım hemde oraya bırakıp güven içinde uyuyacağım benim için süper bi çözüm olacak inşallah
Palayım Amma TEK RAKİBİM ŞAHİN K :) Muhaha
Kimse gülmesin sakın:25 sene kadar önce mobiletimi 5. kata çıkarıp eve koymuştum,4 gün dayanabilmiştim!
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
yav arkadaşlar konusu açılmışken ben geçen forum da kaskolara baktım ve birkaç şirketle konuştum ankarada doru düzgün bu işi yapmıyorlar ya da çoğu muhafiyet uyguluyor acaba ben ankaradayken ki galiba çoğunuz istanbuldan yaptırmış istanbuldan yaptırabilirmiyim iyi bir yer tanıyan varmıdır.telefonuda olursa harika olur.
peki dostum su anki motorunu hiç 4 merdiven cıkarmayı denedin mi?İHTİYAR adlı üyeden alıntı
şaka bi tarafa ben anneannemin oturulmayan evinin kapısını küçük olduğu için söktürüp yeni kapı taktırdım oraya koyuyorum ve kapıya da alarm taktım hareket sensörlü..
Satılık Asya125t-Spidi mont
abicim açık oto parklara yada kapalı otoparklara koya bilirsin
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
Ben Şirinevlerde baya hesaplı bir kapalı garaj buldum ama Beyoğlu'nda bulamadım. İşe herhalde sırf park yüzünden gidip gelemiyecem ki motoru asıl alma nedenimdi. Günlüğüne 5 ytl istiyorlar o da açık otopark yani
Site yönetimi,sabit kapalı, tali yol üzeri garaj yapmama izin verdi ama kısa bir süre önce üyelerden biri görüntüsünden hoşlanmadığını söylemiş. Kaldırmamı istiyorlar '550.-tl malzeme 500 tl işçilik verdim.' Kanuni olarak( 2.5 m. boy 85cm. genişlik.) bir çıkar yolu varmı yoksa bu garajı römork haline çevirsem nasıl olur?
rahatsız olanın göz zevkine tüküreyim :D versin madem bütün masraflarını sende kaldır başka bir yere yap tekrardan. şimdiye kadar aklı nerdeymiş vatandaşın kaldıki bir kişi çoğunluk bile değil ben olsam kaldırmazdım.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Uykularım kaçtı inan.Arkadaşlar.
Bunu bir topicde konuşmuştuk.Bir arkadaş söylemişti ebatları ama hatırlamıyorum.Bir yükseklik ve alan sınırına kadar yapmak serbestti.Hatta bunu tekerlekli yapıp güzel bir şekilde montaj da yaparsan kimseye birşey deme hakkı bırakmayabilirsin.Üzme kendini üstad.Bulunur bir çözümü.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)